Magazin > Horoskop in Numerologija
1308 ogledov

To nas čaka januarja

Zima Profimedia
Pravijo, da se nasprotja privlačijo. Res je. Le kako bi se sicer naučil strpnosti in sprejemanja drugačnosti?

Vsak za sebe najverjetneje meni, da je strpen in odprt drugačnosti, pa smo res? Dogodki januarja nam bodo tako ali drugače stopili na rep. Predvidevati je, da se bomo bolj čustveno ter intenzivno odzivali na sicer ne omembe vredne pojave v našem vsakdanjiku.

Je vse le slabo?
Kje pa! Januar bo ponudil veliko trenutkov za romantiko, povezovanje in druženje z našimi najbližjimi, a na drugačen način, kot smo sicer vajeni. Rdeča nit letošnjega leta bo vsekakor drugačnost v vsem. Prebujala se bo strast, prebujali se bomo mi. Mnogi, za katere se zdi, da so nekoliko otopeli ali pa vsaj (preveč) umirjeni, se bodo predramili. 

Zdaj ni čas za ponavljanje preteklosti. Niti ni čas za pogrevanje napak iz preteklosti. Smo v letu dinamičnih sprememb in eksotičnih izbir, nenavadnih izzivov ter negotovih izzidov. Pretekle izkušnje in znanje nam mnogokrat preprosto ne bodo zadostovale. 

Odgovor: Ljubezen
Kadar ne boste vedeli, kako ravnati, naj bo vprašanje: ''Kaj bi zdrava in zrela Ljubezen naredila? '' Naj gre za vas osebno ali za težko izbiro glede nekoga drugega, Ljubezen ne razlikuje. A včasih tudi zavrne. Morda ste v preteklosti vedno postavljali druge pred sebe in sebe tako zavračali. Morda si niste drznili povedati česa si želite. Morda niste bili slišali, niti upoštevani. Kadar se to ponavlja, pa naj gre za partnerski ali prijateljski, poslovni, sosedski odnos, se pojavlja vprašanje: kaj lahko spremenim pri sebi?

Čas za nove začetke in čas za razhajanje
Leto 2020 je dobilo sloves leta ločitev. Osebno menim, da v čas razhajanj šele stopamo. Ne glede na vrsto odnosa, januar se osredotoča ključno na odnos, ki ga gojite do sebe. Ste do sebe strpni, ljubeči in obenem zahtevni? Ste morda vi tisti, ki naj odide in zaključi?

Vsak odnos je izbira dveh oseb
Ste polovica odnosa in kot takšni nosite polovico odgovornosti za vse lepo in polovico zaslug za vse neprijetno. Osebe, ki bi vas v tem času zmotile, živcirale, so osebe, ki vam nosijo sporočilo o vas samih, zato se ne osredotočajte na njih, temveč nase.

Ste srečni?
Kaj sreča sploh je? Včasih potrebujemo ekstremne situacije, da bi prepoznali, da nismo srečni. Morda upamo zaman. Morda smo prenehali upati, pa le čakamo, da dan mine. Morda srečo iščemo v vedno novih osebah, navadah, izzivih, projektih… pravzaprav pa iščemo sebe.

Bodite sam svoj najboljši prijatelj
Januar bo prinesel mnogo čustvenih dražljajev, v katerih se bomo odzivali impulzivno. Bistvo dogodkov ter napetosti okoli nas je pravzaprav prepoznavanje sebe, zdrava ljubezen do sebe in prepoznavanje sprememb, katere so se zgodile v zadnjem letu. Naj vas nasprotja naučijo, česa si želite več ter česa si ne želite več v svojem življenju, nato pa v drugi polovici meseca v skladu s tem tudi delujte.

Potrebna bo odločnost
Ne odločajte se v jezi, niti ne impulzivno. Zavedajte se, da bodo spremembe letošnjega leta najverjetneje le začasnega značaja, zato izbirajte pazljivo čemu se boste resnično zavezali, saj se bodo okoliščine še zelo spreminjale.

Januar bi lahko bil zelo romantičen in nežen mesec, ali pa čas prepirov in neskladij. Najverjetneje kar obojega. Predvsem pa naj bo mesec, namenjen vam. Februar prinaša duhovne lekcije, prepoznavanje resnice in skrivnosti, zato pazljivo, preko katerih meja boste morda pokukali januarja. 
 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.