Magazin > Horoskop in Numerologija
26047 ogledov

To nas čaka januarja

zima Profimedia
Januar 2024 prinaša občutek preporoda.

Januar bo zelo zanimiv čas, v katerem se bosta prepletala občutek zaključevanja in pa tudi potrebe po nečem novem. 

Uredimo stare zadeve
Vsi kdaj ''zbašemo'' stvari v omaro in jo zapahnemo, pa je na hitro pospravljeno. A v resnici se nered na energijski ravni tako le še veča. Torej, retrogradni Merkur nam je v zadnjih dnevih decembra pomagal točno pri tem: urejanju nedokončanega in prepoznavanju preživetega. Prvega januarja se obrne znova naprej in dajmo se z njim tudi mi. Zaključimo. 

Sprejemanje bo ključnega pomena
Mnogokrat si neskončno želimo in po nečem hrepenimo, a po pravici povedano, če bi nam padlo na glavo, ni rečeno, da bi to znali sprejeti. Januar nas uči in opominja na umetnost sprejemanje brez občutkov krivde. No, seveda pa tudi zdrave meje za tiste, ki so bolj grabežljive narave. 

Zdravljenje preko odločnosti
V novo leto stopamo z energijo zdravljenja in potrebo po zaključevanju, a tokrat se od nas zahteva odločnost! Odločnost vodi k odličnosti, vedno pravim. Včasih nas življenje potisne v kot, da bi se končno postavili za sebe. Bodite odločni in pogumni in prerežite tiste spone, ki za vas niso dobre. 

Januar bo čas oseb iz preteklosti
Zelo verjetno je, da bomo v retrospekciji prepoznali, da nam je nekdo želel le dobro (ali pa slabo). Neke zadeve bomo šele sedaj prepoznali ali razumeli na pravilen način. Podobno velja na svetovni ravni: nekatere osebe, ki so se od nas že poslovile, bi lahko prejele primerno prepoznavnost.

Januar je izvrsten čas za več sočutja in medsebojen povezanosti
Zdaj je čas, ko (če niste tega storili preko praznikov) se povežite z osebami, s katerimi ste izgubili stik. Prav tako gre pričakovati, da bi se lahko nenadoma pojavile osebe ali situacije iz preteklosti. 

Januar je čas, ko bomo razumeli, zakaj nekaj ni uspelo, ter dobili priložnost nekje, kjer tega nismo pričakovali. Zato bodite zvesti svojim vrednotam in predvsem sebi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.