Magazin > Horoskop in Numerologija
22766 ogledov

To nas čaka oktobra!

jesen Profimedia
Zaključek in prelomnice.

Oktober prinaša zaključevanje in prelomnice na vseh področjih. Deseti mesec prinaša bolj dinamično energijo in vpogled v leto 2024! 

Oktober je vedno uvertura v leto, ki prihaja. Dogodki, ki nam jih prinaša mesec oktober, so pravzaprav vpogled v leto 2024. Opazujte vse, kar je novo in nepričakovano. Vsekakor se nam obeta vetrič sveže, bolj dinamične in reaktivne energije. 

Oktober bo mesec zaključkov. V prvi polovici meseca bomo lažje zaključili. Tako, na hitro. Ne bo potrebe po analiziranju, tuhtanju, podoživljanju ali nemara zavlačevanju.  Zdaj nam bo lažje prerezati stare navade, potrebo po osebah in odnosih, ki so toksični ali za nas škodljivi. Lažje bomo preteklost pustili za seboj, naj gre za razhod, dom, zaposlitev ali pa način prehranjevanja, lenobo, prelaganje obveznosti na kasneje ali na druge in podobno. 

Oktober bo tudi mesec prelomnic. Po 10. oktobru bomo opazili, da nas obdaja energija preboja, prelomnic in pa preobratov. Kasneje, novembra in decembra bo večkrat občutek, da nismo imeli izbire, medtem ko smo oktobra mi tisti, ki se odločamo za rez. Zato, vse tisto, kar ne vodi več v lepo, naj se razreši, naj se prelomi, da bi se lepše lahko pričelo. 

Prelomnice v zavesti in našem zavedanju. Spreminjajo se naša načela, prepričanja, miselni vzorci in pa način delovanja na globalni ravni. Zdaj je zagotovo razvidno, da obstoječi politični sistemi in sam koncept sistema ne deluje, zato se preko razpok v delovanju, širi luč nove dobe, nove realnosti in novih razsežnosti.

Nasvet: Na osebni ravni delujmo bolj odločno in samozavestno. Odločajmo se z lastno  glavo in korektno. Zdaj ni čas za omahovanje in ni čas, da bi sledili drugim.

Ego bo glasen. Opazili bomo izzive ega, ki bo pri mnogih hrepenel po prevladi. Ničesar v resnici ne potrebujemo, da bi bili srečni, saj sreča ne leži izven nas. Sreča je v nas. Ne nasedajmo lažnim obljubam in osebam, v katere ne vemo, ali sploh lahko zaupamo. 

Ego ali samozavest, to je zdaj vprašane oktobra. Oktober nam prinaša predvsem več samozavesti. Torej, pričakovati je, da bomo bolj glasni, odločni in razločni v izražanju svojega mnenja in pričakovanj. Da, pričakovanj. Brezpogojna ljubezen je super koncept, ampak vsak odnos je dogovor vsaj dveh oseb, zato je težko brezpogojen. Lažje bomo dvignili svoje standarde in ne več dovoljevali nespoštovanje ali celo nasilje. Lažje bomo zapustili ali pa vsaj prepoznali toksične odnose.

Še vedno velja: Naj nam bo na prvem mestu odnos, ki ga gojimo do sebe. To je najpomembnejši odnos, iz katerega izhajajo vsi drugi. Verjamem, da to v teoriji vsi vemo, da smo to že slišali ter da zveni zelo logično. Ampak teorija in praksa sta si mnogokrat zelo različni. Poglejte, samo sami s seboj smo v najbolj globokem odnosu pravzaprav vsak trenutek svojega življenja. Prav vse ostale osebe pridejo in odidejo; so z nami le del naše poti. Ko sebe ljubimo na zdrav način, ne dovolimo sovražnosti. Ko sebe spoštujemo in smo ponosni nase, ne potrebujemo potrditve nikogar drugega. Kadar smo prazni v sebi, pa sebe iščemo v drugih ter se seveda ne najdemo in ne zapolnimo te praznine. Tako se vrtimo v začaranem krogu.

Poseben datum: 10 10

Počilo bo. Četudi tega ne bomo opazili v danem trenutku, pa ne pomeni, da ne bo prišlo do poka energij. Na osebnem in svetovnem nivoju. 
 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:07 01.oktober 2023.

    Ne boste verjeli,ampak prihaja zima