Magazin > Horoskop in Numerologija
13303 ogledov

To nas čaka ta mesec

Zima Profimedia
Februar bo mesec nasprotij.

Število 2 simbolizira povezovanje, sodelovanje, komunikacijo, medsebojne odnose in vezi, drugo plat zgodbe, lekcije sprejemanja drugačnosti in pa potrpežljivosti. Le kaj bi to pomenilo v letu, ki mu vlada ego? 

Februar bo tako mesec nasprotij ter nihanja energije iz ene v drugo skrajnost. En dan bi lahko bili zelo zagnani, takoj naslednji pa popolnoma brez energije. Bistvo februarja je razumevanje vseh različnih plati zgodbe ter pogledov na svet. Nikakor pa ni namen biti še bolj podrejeni okolici. Ravno obratno! Znotraj nas se bo prebudila potreba po več samostojnosti ali celo zaključevanju toksičnih odnosov. 

POGLEJTE DRUGO PLAT ZGODBE
Zakaj? Kajti včasih se nauk skriva v nasprotju nas. Vedno se lahko še nečesa naučimo. Če bomo počeli vedno isto, bodo tudi rezultati vedno enaki. Druga plat zgodbe nam nudi drugačen pogled na svet in tudi na nas. Razkrije pa nam lahko tudi pristop, na katerega sicer ne bi pomislili.

BOLJ SAMOZAVESTNA KOMUNIKACIJA
Opazili bomo več odločnosti pri izbiri besed in predvsem več jasnosti. Manj bomo ovinkarili, manj bo izmikanja in sivih izjav, ki bi ugajale. Lažje se bomo odločali in postavili po robu situacijam, osebam in izzivom. 

NOV VAL ENERGIJE V DOLGOLETNIH ODNOSIH
Največ poudarka ali sprememb je pričakovati v dolgoletnih odnosih in sodelovanjih, tudi poslovnih. Občutila se bo potreba po spremembi ali ''oživljanju'' odnosov, ki so zamrli. Predvsem pa bomo opazili hrepenenje po več samostojnosti in upoštevanja. Energija leta 2024 nam bo pomagala postaviti meje tudi osebam, ki se jih sicer morda bojimo. 

LEVO, DESNO, GOR in DOL
Naj vas hitro menjajoče se energije, nihanje razpoloženja in spremembe ne zmedejo. Pravzaprav se šele, ko nas življenje malo strese, zavemo, kaj nam je resnično pomembno. Naj bo to čas radovednosti, zvedavosti in predvsem strpnosti.

TAKO ZNOTRAJ, TAKO ZUNAJ
Mnogokrat se stresne ali konfliktne situacije pojavijo zato, da bi ozavesti naš notranji dvogovor. Morda pa se vi do sebe, kadar ste jezni in utrjeno, obnašate tako kot se nesramni ljudje do vas … Hrana za razmislek.

Naj bo februar čas razumevanja vseh tistih plati nas, ki jih nihče ne razume. Sprejmite sebe z vso mero ljubezni in strpnosti – pa tudi tiste, ki so od vas drugačni. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.