Magazin > Horoskop in Numerologija
3585 ogledov

Vidite ponavljajoča se števila? To pomenijo!

ura, čas Profimedia
Kaj pomeni, če na uri vidite 22:22?

"Vse okoli nas je energija in je lahko sporočilo, če smo le dovolj čuječi, da ga zaznamo – a kaj, ko si ga včasih ne znamo razložiti,“ pravi znana numerologija Lili Sorum, ki meni, da ni naključje, če večkrat vidimo ponavljajoča se števila.

Sorumova tudi pravi, da je treba, ko opazimo iste številke na uri, registrski tablici ali v knjigi, biti pozoren na to, o čem smo v tistem hipu razmišljali oziroma kaj je bila prva misel po prebrani razlagi. "Velika verjetnost namreč je, da se sporočilo nanaša ravno na to. Najbolj pomemben je seštevek vseh cifer in nato še vpliv posameznih števil,“ piše strokovnjakinja. 

Poglejmo nekaj primerov in njihove razlag:

10:10
Presekaj in se poveži. Si v trenutku preobrata. Česa v svoji bližini več ne potrebuješ? Česa je bilo dovolj? Odstrani to iz svojega življenja, pa naj gre za način razmišljanja (tvojega), osebo, odnos, situacijo ali navado (tvojo).
Si v energiji novega začetka, ki ti prinaša prave ljudi, možnosti in priložnosti – a zgolj, če slediš sebi in pustiš preteklost za seboj.

11:11
Kadarkoli pogledamo na uro in vidimo 11:11, zaprimo oči in pošiljajmo Ljubezen ter zdravilno energijo, tople misli Materi Zemljici. Nekaj let nazaj, ko je pravzaprav 11:11 postalo popularno, je ležal razlog ravno v tej eni minuti pošiljanja zdravljenja materi Zemlji. Naš planet trpi. Storimo nekaj lepega.

Sama kombinacija 11:11 simbolizira močan preboj, ker je seštevek 4, pa označuje zemljo, prizemljenost, zdravo kmečko pamet. Strnili bi lahko v: skozi preboj po pameti! Ne oklepajmo se preteklosti in strahu (4), ampak iščimo napredek, ki nosi dobro (1) za vse nas in za Zemljo (4).

12:12
Najprej poslušaj sebe, nato ‘ugibaj’ ali se trudi domnevati, kaj drugi čutijo. Sedaj je čas, da si ljubeč/a do sebe. Sledi svojim sanjam.
Seštevek 6 te spodbuja, da se postaviš za sebe. Kako lahko na umirjen način poveš, kaj te teži oziroma, česa si želiš?

13:13
Učiš se prevzemanja odgovornosti in vztrajanja. Potrpežljivost bo potrebna, da bi videli spremembe, ki si jih želimo. Ohrani trezno glavo in uporabi zdravo kmečko pamet.
Katera pot je najbolj poštena? Čeprav te morda čaka več dela, izberi pošteno in odgovorno pot.

14:14
Dvojni karmični dolg, zato se poraja vprašanje: ali se izogibaš resnici, odgovornosti in … najbolj poštenega pristopa? Kje ‘hvataš krivine’? Ker je seštevek 1, pojdi po tisti poti, ki je samostojna. Ne zanašaj se na druge.
Možno je, da bo življenje pred tebe postavilo skušnjave, zato malo bolj previdno te dni – beg pred obvezo (kakršnokoli) bo veliko bolj mamljiv kot sicer.

15:15
Hitre spremembe in preobrati so možni, zato je pomembno, da ne izgubiš bistva sebe. Kaj je res pomembno? Poišči svojega notranjega otroka in se poveži z njim – nato pa stopi na pot, ki rezonira s tvojo največjo globino.
Na kaj bi bil otrok, ki si nekoč bil/a ponosen?

16:16
16 je karmično število, ki simbolizira učenje samozavesti – to malo hecno zveni  Torej, če imaš na kateremkoli področju občutek, da nisi dovolj sposoben/sposobna, 16 na to opozori
Zaradi seštevka 5 se ti obetajo spremembe, povezane s tujino ali sprejemanjem drugačnosti (morda tudi drugačnosti v sebi… skozi leta se spreminjamo).
 

17:17
Zavedati se moraš lastne dragocenosti in notranje moči. Zato sebe postavi na enakovredno mesto drugim, ne glede na to, kaj ti okolica sporoča. Zaupaj v svoje znanje in sposobnosti. Ne zapiraj se vase.
Vprašaj se: kam odteka energija, pozornost, fokus? Kako si lahko bolj produktiven/produktivna, na način, da izpopolniš ali uporabiš svoje znanje?

18:18
Zdravljenje se bo pričelo, ko bomo razločili sebe in druge – a ne z egom, temveč s srcem. Ko odstranimo strah, ostane ljubezen.
Česa se bojiš? Se postaviš za sebe iz Ljubezni ali iz strahu? Zdaj je čas, da poslušaš sebe z Ljubeznijo in deluješ na nov, drugačen, pogumen, a srčen način. Naj te ne bo strah sprememb.

19:19
Karmično število 19 opozarja, da je na delu Ego, ki bo poskušal nagajati – torej čim bolj umirjeno stopaj v pogovor, ki bi ti lahko stopil na živec.
V kakšni situaciji (odnosi, pogovor, sodelovanje) nagaja ego in se morda preveč trudiš dokazati, da imaš prav? Včasih morajo ljudje sami delati napake, da se naučijo.

20:20
Opazuj lastno stabilnost in suverenost, predvsem v pogovoru z osebami, ki se jih morda bojiš, so ti neprijetni ali jih dojemaš kot avtoriteto. Obenem bodi pozoren/pozorna na priložnosti, ki ti jih bo nekdo ponudil. Bomo presegli previdnost in strah, ali se bomo zaprli vase in morda omahovali – to je izziv te situacije.

21:21
Število 2 opisuje potrebe/želje drugih in 1 naše. Torej, kako deluješ, ko se od tebe pričakuje nekaj drugega kot to, kar si ti želiš? Seštevek je 6 = Ljubezen do sebe, postavljanje meje in čarobna besedica ‘ne’.
Možno je, da ti bo nekdo dal dobro idejo ali nasvet, a odločitev je Tvoja.

22:22
Dve Mojstrski števili na kupu označujeta odločitev, ki bo dolgoročna. Prisluhni intuiciji. Zelo pomembno je, da se TI odločiš in izbiraš; ne da čakaš ali (te) bodo drugi izbrali.
Malo več odločnosti bo potrebno, a rezultati so zagotovljeni. Učinek bo trajen, zato pazljivo za kaj se odločaš. Vedno imamo svobodno voljo.

Še več kombinacij in njihovih razlag najdete TUKAJ.

 

Komentarjev 1
  • SonnyBlack 11:01 07.maj 2020.

    dajte no...ga srat s takimi oslarijami...v take bedarije verjamejo nesrecni ljudje,ki si na vse mozne nacine razlagajo kak bo vse oh in sploh..pa zato da bi tak bilo ne nardijo nic,ampa se oklepajo takih razlag,in cskajo da bo sprememba na ...prikaži več boljse prisla sama od sebe😆😆. zivljenje je samo po sebi nekaj cudovitega brez stevilk in crk in celega hokusa pokusa