Magazin > Horoskop in Numerologija
1484 ogledov

Vroči horoskop za teden od 1. 7. do 7. 7. 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Vam bodo ljubezenske zvezde naklonjene?

OVEN
V tem tednu se boste izkazali kot seksualni mojstri. Vaši boljši polovici ne bo jasno, od kod vam ti novi prijemi in nove ideje. Svoje skrivnosti obdržite zase, poskrbite le, da bosta oba uživala. Za vajine aktivnosti si vzemite čas, boste videli, da boste še kako potrebovali udoben prostor in veliko časa, saj vaše ideje tokrat ne bodo poznale meja.

Ljubezen: 4
Seks: 6

BIK
Sramežljivost boste v tem tednu potisnili na stran in popolnoma se boste odprli boljši polovici. Nenehno boste pripravljeni na akcijo, zato to tudi jasno pokažite. Na dan bo prišla vaša divja narava, še bolj boste uživali v erotičnih igricah. Kar ste zamudili v prejšnjem tednu, boste v tem tednu zagotovo nadoknadili.

Ljubezen: 5
Seks: 5

DVOJČKA
Pred vami je naporen teden, ki bo odvrnil vaše misli od vsega drugega. Ne glede na to, kako radi imate partnerja, bo v tem tednu žal pristal na drugem mestu. Če bo vaš partner vztrajen, vas bo lahko spravil v boljšo voljo in med rjuhe, vendar pa ne boste uživali tako kot običajno. Zato bi bilo še najbolje, da bi najprej rešili druge težave, preden se boste spustili v seks.

Ljubezen: 4
Seks: 1

RAK
V tem tednu boste veliko govorili o seksu in kaj vse bi radi počeli, vendar pa se ne boste ravno spravili k akciji. Vsem boste dali vedeti, kako obožujete igrice med rjuhami, a vendar ne boste ravno pri volji za kakšne podvige. Vaš libido bo lahko dvignil vaš partner, če vas bo le ujel v pravem trenutku. Malo manj govorjenja in več akcije!

Ljubezen: 3
Seks: 2

LEV
Če ste bili v prejšnjem tednu zelo aktivni, bo v tem tednu malo drugače. Preveč boste občutljivi in čustveni, da bi se lahko spravili k seksu kar tako. Partner bo moral z vami ravnati kot v rokavicah. Šele ko bo ustregel vsem vašim željam, se boste pripravljeni podati z njim v posteljo. Malo manj komplicirajte in se raje bolj sprostite.

Ljubezen: 4
Seks: 2


DEVICA
V prvi polovici tega tedna boste precej pod stresom, zato vam ne bo ravno do igric med rjuhami. Ko boste uredili zadeve na drugih področjih, pa boste želeli partnerju pokazati, da ste še vedno precej navihani in razigrani. Kar bosta zamudila v prvi polovici tedna, bosta zagotovo nadoknadila v naslednjih dneh. Poskusite se malce bolj sprostiti.

Ljubezen: 2
Seks: 3

TEHTNICA
V tem tednu boste doživeli olajšanje, saj se bo odnos med vama s partnerjem izboljšal. Zato boste vaši boljši polovici med rjuhami posvetili več pozornosti in pričakujete lahko, da se vam bo partner oddolžil v enaki meri. Pazite le, da ne boste preveč zagnani, ko vam bo enkrat steklo kot po maslu. Vse ima svoje meje, zato se vi zavedajte vajinih.

Ljubezen: 4
Seks: 4

ŠKORPIJON
Tisti odnosi, ki bodo bolj čustveni, bodo ta teden boljši. S partnerjem se bosta morala veliko pogovarjati, da se bosta ujela v postelji, saj se bodo vajine želje v tem tednu spreminjale iz dneva v dan. Malce popestrita dogajanje s kakšnim položajem, ki ga drugače ne uporabljata prav pogosto. Znalo bi biti zanimivo.

Ljubezen: 4
Seks: 3

STRELEC
Ta teden bo za vas bolj umirjen. Partnerju boste hvaležni, ker se vam bo posvečal, vendar pa ne boste čutili tako velike potrebe po fizični bližini. Malce boste raztreseni, zato boste vaše in partnerjeve potrebe postavili v ozadje. Vseeno pa si vzemite čas zase. Ko se boste spravili v akcijo, boste zagotovo pozabili na skrbi.

Ljubezen: 5
Seks: 2

KOZOROG
V tem tednu boste nagnjeni k avanturam, zato boste na vsakem koraku iskali nekaj novega in vznemirljivega. Poskusite v to vključiti tudi vašega partnerja, drugače bi to znalo zanetiti prepir med vama. Če pa se bosta skupaj lotila novih podvigov, bo to prineslo novo in zelo močno strast med vaju. Zelo zanimiv teden je pred vami, izkoristite ga!

Ljubezen: 3
Seks: 5


VODNAR
V tem tednu boste želeli uživati v dobrih stvareh, to pomeni tudi v dobrem seksu. Za to pa boste morali vaši boljši polovici dati jasno vedeti, kaj si želite med rjuhami, da vas bo lahko zadovoljila. V kolikor boste želeli imeti kar največ od vajinih igric, boste morali kar sami prevzeti pobudo in zavzeti dominanten položaj. Vaš partner bo presenečen, toda pozitivno.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RIBI
V prihodnjih dneh se boste precej posvečali sami sebi. Pomemben vam bo le lastni užitek, zato se bosta s partnerjem težko ujela med rjuhami. Ne bi bilo slabo, če bi poskrbeli za užitek obeh, saj je tudi vaša boljša polovica zelo pomembna. Ko boste spregledali, da ni vse v vašem užitku, se bosta ponovno ujela več kot odlično.

Ljubezen: 3
Seks: 2

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.