Magazin > Horoskop in Numerologija
2533 ogledov

Vroči horoskop za teden od 1. do 7. aprila 2019

astrologija, horoskop
Koga čaka vroč teden?

OVEN
Nimate bujne domišljije in pohotnih fantazij, ste pa zato veliko bolj nežni in romantični. Svojega partnerja slecite, pripravite mu mehurčke v banji, nato pa ga še dobro zmasirajte. V kad ali pa pod tuš se lahko odpravita tudi skupaj, kjer boste partnerja najprej dobro namilili, potem pa še temeljito sprali s toplo vodo. Posebno pozornost namenite intimnim predelom.

Ljubezen: 5
Seks: 4

BIK
Radi držite vajeti v rokah in ste vedno za dominantno igro. Med seksom ste grobi, radi ukazujete in grdo govorite. Pazite, da partnerja z besedami ne boste preveč užalili, ker bi morali svojo igro nadaljevati sami, kar pa vam nikakor ne bi bilo všeč. Bodite razumevajoči in občutljivi do partnerjevih čustev, saj niso vsi tako sebični kot vi.

Ljubezen: 3
Seks: 5

DVOJČKA
Četudi se s partnerjem že dolgo poznata, ste še vedno sramežljivi in zadržani. Sprostite se in vsaj v postelji pokažite svojo divjo in zapeljivo stran, ki bo vašega partnerja zagotovo navdušila in si vas bo samo še bolj želel. Lahko ste prepričani, da od vas ne bo zahteval nikakršnih perverzij ali čudaških zadev, rad pa bi vas imel cele in brez zadržkov.

Ljubezen: 5
Seks: 3

RAK
Imate srečo pri izbiri partnerja, saj vedno naletite na tisto, kar v določenem trenutku potrebujete. Niste za resne zveze, ampak vas bolj privlačijo avanture in priložnostni partnerji. Radi jih menjavate, ravno tako položaje in lokacije. Potešeni želite biti v trenutku in to vam tudi uspeva. Z eno besedo, ko želite seks, dobite seks.

Ljubezen: 2
Seks: 5

LEV
Vaš erotični naboj iz dneva v dan raste in tudi vi ste vsakič bolj vzburjeni. Trenutno še ne veste, kako bi potešili svoje seksualne apetite, ki pa so dokaj veliki in še naraščajo. Večino dela boste morali na žalost opraviti sami. Vezani pričakujte, da vaš partner ne bo tako razpoložen in motiviran za seks kot vi.

Ljubezen: 3
Seks: 2

DEVICA
V vašem seksualnem življenju je zopet suša, saj je partner prezaposlen s svojimi ambicijami. Če boste od njega želeli dobiti vsaj malo akcije, se boste morali res namučiti. Dobro se pripravite, izpilite svoje tehnike zapeljevanja, uporabite sladke in mamljive besede. Prav bo prišel tudi kakšen kos prozornega spodnjega perila.

Ljubezen: 4
Seks: 2

TEHTNICA
Ljubljenje vam pomeni veliko več od grobega seksa, toda tudi vas bo precej razganjalo, zato boste želeli več grobosti. Kakovost boste tokrat pustili ob strani in usmerili se boste predvsem na kvantiteto. Bolj pogosto bo tudi bolje, zato boste partnerja občasno obiskali v službi in ga med malico ali odmorom za kavo zelo razveselili ter mu polepšali delovni dan.

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
Posteljne aktivnosti popestrite z novim položajem, ki bo dodatno prebudil strast med vama. Občasno lahko prevzamete nadzor nad celotnim dogajanjem in tudi premoč nad partnerjem. Pokažite mu, kaj ste se do sedaj naučili in česa vsega ste sposobni. Izkoristite svoje znanje in gibčnost in se preizkusite v zapletenih, a vzburljivih pozah.

Ljubezen: 5
Seks: 5

STRELEC
Vaše seksualno življenje bo dokaj monotono, izboljšave se kažejo šele proti koncu tedna. Tedaj boste imeli na voljo več časa, zato se s partnerjem odpravita nekam v naravo in se na svežem zraku sprostita. Naj vas ne motijo radovedni pogledi, celotno dogodivščino bodo naredili še bolj razburljivo, doma pa strast spustite na plano.

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
Ste velik zagovornik vseh seksualnih pripomočkov in dodatkov, zato se s partnerjem poskusita v igri vlog, na primer pohotnega zdravnika in zapeljive medicinske sestre. Seveda lahko izbereta tudi druge vloge ali jih menjata. Torej, ne pozabita izbrati seksi, zapeljivih kostumov in se prepustiti igri domišljije.

Ljubezen: 3
Seks: 4

VODNAR
Nimate težav z goloto in tudi ljubljenje pod lučmi vas ne moti. Pogosto izbirate partnerje, ki so bolj zadržani od vas, zato se nimate možnosti preizkusiti v določenih stvareh. Vaše neuresničene fantazije vas vse bolj jezijo in ne boste se mogli več dolgo zadrževati. Naslednjič izberite takega, ki vas bo zadovoljil na vseh področjih.

Ljubezen: 3
Seks: 4

RIBI
Ne igrajte igre zapeljevanja, če ne boste pripravljeni iti do konca. Partner se bo razjezil, če ga boste vzburili, nato pa pustili pri miru. Pazite, saj bi vam to lahko vrnil in potem bi spoznali, kako je, če se nekdo samo malo igra. Torej, svoje besede pretočite v dejanja in partnerju ugodite v tistem, kar ste mu do sedaj samo obljubljali.

Ljubezen: 3
Seks: 3

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.