Magazin > Horoskop in Numerologija
2730 ogledov

Vroči horoskop za teden od 1. do 7. februarja

horoskop, astrologija Profimedia
Vam bodo zvezde pri iskanju ljubezni naklonjene?

OVEN
Teden bo čustveno intenziven, kar vas bo lahko popeljalo na vožnjo od višav užitka do globin obupa in spet nazaj. To se bo odražalo tudi v spalnici. Vaš seksualni okus ta teden bo zelo raznolik, v poštev pride marsikaj od grobih igric do nežnega crkljanja.

Ljubezen: 3
Seks: 5

BIK
Seks ta teden ne bo visoko na lestvici vaših prioritet. Izbirčni boste tudi glede priložnosti, težko vas bo pregovoriti, če se vam karkoli ne bo zdelo primerno ali če vam enostavno ne bo do tega. A ko se boste enkrat zagreli, boste sebi in partnerju znali pričarati vse možne dimenzije užitka.

Ljubezen: 3
Seks: 2

DVOJČKA
Teden bo v znamenju slabe volje, kar se bo odražalo tudi med rjuhami. Poskusite narediti nekaj čarobnega in izmenjati najgloblje skrivnosti, ki jih imata. Občutek bližine vam bo ugajal in morda si boste prav na takšen način zaželeli tudi spolnosti.

Ljubezen: 3
Seks: 2

RAK
Veliko boste razmišljali o seksu, morda tudi prebrali kakšen članek o tem, kako bi lahko izboljšali svoje intimno življenje. Kljub temu pa ne boste vedno za stvar. Treba se bo kar potruditi, če vas bo partner želel zvleči med rjuhe na dan, ko se vam ne bo ljubilo.

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV
Dobri nameni so enkratni, a bistvo leži v tem, da veste, kaj želite. Samo na takšen način si boste ta teden lahko pričarali nepozabne orgazme. Vaš libido bo večinoma visok, priporočljivo pa bi bilo, da bi preizkusili tudi dele dneva, ko običajno ne izvajate posteljne telovadbe.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DEVICA
Pričakujte strasten teden, a ne samo med rjuhami. Čustva se bodo poglobila in prebudilo se bo ljubosumje, prišlo bo do nezadovoljstva in nezaupanja. Vaše spolno življenje bo zaradi tega nazadovalo, obeta se vam manj užitkov, z izjemo občasnega spravnega seksa.

Ljubezen: 3
Seks: 4

TEHTNICA
V vašem seksualnem življenju se vam obeta prelomnica. Odkrili boste nekaj novega, kar bo v hipu usmerilo vse vaše misli v eno samo stvar: seks. Ta teden boste bolj aktivni kot običajno, obetate pa si lahko tudi nove dimenzije užitkov.

Ljubezen: 2
Seks: 2

ŠKORPIJON
Nežnost bo ključ do vašega srca in drugih erogenih con. Če ne bo dovolj časa, bo ta teden bolje, da se sploh ne podate med rjuhe. Potrebovali boste dolgo predigro, veliko dotikov in ljubečih besed, da boste lahko pokazali svoje najboljše posteljne spretnosti.

Ljubezen: 5
Seks: 4

STRELEC
Ta teden boste v postelji oboževali klasiko. Pogosto si boste zaželeli spolnosti, ne boste pa toliko naklonjeni novostim, zahtevnim položajem ali celo erotičnim pripomočkom. Najbolj vam bo všeč ustaljena rutina, počeli boste vse tisto, kar že veste, da prinese vrhunske užitke. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

KOZOROG
V tem tednu boste zelo zapeljivi in romantika bo na višku. Prepustite se partnerju, saj bo zelo strasten. Všeč vam bo, če se bo trudil okoli vas in morda se boste prav zaradi tega pustili prositi malo dlje, kot bi bilo sicer potrebno. A vloženi trud boste znali poplačati tako, da bo všeč obema.

Ljubezen: 5
Seks: 4

VODNAR
Med rjuhami boste ta teden uresničevali svoje fantazije. Vaši zadržki se bodo porazgubili, pripravljeni boste odkrito spregovoriti in tudi pokazati, kaj vas najbolj vzburja. Ne boste se branili igre vlog ali kakšnega kosa erotičnih oblačilc, če se bo ponudila priložnost.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI
Vaše strasti se bodo vnele v trenutku. Zelo hitro boste dosegli vrhunec, zato vse kaže, da boste morali ta teden marsikateri dan seksati več kot enkrat. Vzburjal vas bo že pogled ali poredna misel, zato vas bo partner lahko dobro ogrel že s porednimi sporočilci.

Ljubezen: 3
Seks: 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.