Magazin > Horoskop in Numerologija
3752 ogledov

Vroči horoskop za teden od 1. do 7. junija

astrologija
Kako vam kaže v ljubezni?

OVEN

Vezani boste tokrat prišli na svoj račun, saj bosta s partnerjem delovala kot eno. Združena bosta tako seksualno kot čustveno. Zdelo se vam bo, da med vama ni ovir in nikakršnih zadržkov. Vaše spolno življenje bo izvrstno. Med ljubljenjem se bo med vama obnovila vez, ki sta jo iskala v preteklih tednih. Samski boste iskali pravega partnerja zase. Kdor išče, ta najde. 

Ljubezen: 6
Seks: 5

BIK

Čustveno življenje boste postavili na stranski tir, saj se vam bo zdelo, da z njim izgubite preveč energije. Želeli si boste ravno nasprotno – povrniti si energijo. Zato lahko pričakujete ljubljenje tudi po večkrat na dan. Vezani boste v tem tednu zagotovo prišli na svoj račun, saj boste potešili svoj libido s hitrim seksom. Ne glede na prostor in čas, boste pripravljeni na akcijo. 

Ljubezen: 3
Seks: 6

DVOJČKA

V tem tednu boste čutili, kako se spolna moč vrača v vaše življenje. Zdelo se vam bo, da je praznina mimo in da ste pripravljeni na nove posteljne izzive. Vezani boste srečni, saj bo med vama s partnerjem vladala posebna vez, ki je ne bo moč pretrgati. Samski boste nagnjeni k nedolžnemu spogledovanju, ki pa se zagotovo ne bo izkazalo kot nedolžno! 

Ljubezen: 3
Seks: 5

RAK

V tem tednu boste postavljali ljubezen na stranski tir, medtem ko boste hrepeneli po novih posteljnih užitkih. Vaše telo se bo začelo prebujati. Vezani si boste želeli ljubljena na različnih mestih. S takimi mislimi boste navdušili svojega partnerja, ki mu boste v tem tednu zagotovo izpolnili vse skrite fantazije. Tabuji bodo izginili! 

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV

Zaželeli si boste biti z osebo, ki pa je popolnoma nedosegljiva. Zaradi dejstva, da ni na voljo, vas bo še bolj privlačila. Vezani pazljivo! Samski pa boste kljub temu podali pobudo, zelo boste presenečeni nad svojo ponudbo. Vseeno boste prišli na svoj račun in po dolgem času lahko pričakujte nor, vroč in dolg seks. Občutki bodo neverjetni. Predajte se jim!

Ljubezen: 3
Seks: 5


DEVICA

Samski boste zelo ognjeviti. Vezani boste hrepeneli po svojemu partnerju cele dni, zato bodo večeri zelo romantični in polni seksualnega naboja. Prekipevali boste od samozavesti, zato jo boste želeli deliti s partnerjem. Pričakujte pestrost med rjuhami vsak večer, saj se bo partner prijetno odzval na vašo ponudbo. Predlagajte mu kaj novega in zadovoljstvo bo še večje.

Ljubezen: 4
Seks: 5

TEHTNICA

Nasprotni spol vas bo v tem tednu privlačil bolj, kot si lahko mislite. Seksualno življenje bo odlično, še posebno proti koncu tedna, ko bodo vaši hormoni oživeli. Predstavnice nežnejšega spola boste skozi delovni teden hladne in oddaljene od partnerja, toda ob koncu tedna se boste razživele. Pričakujte ogromno radosti med rjuhami. Moški boste pripravljeni na akcijo vsak dan. Bravo! 

Ljubezen: 4
Seks: 5

ŠKORPIJON

V tem tednu boste zelo nevarni. Vaš strupeni pogled bo govoril namesto vas. Tako samski kot vezani boste prišli na svoj račun. Predvsem v soboto lahko pričakujete neko srečanje, ki se bo končalo z mamljivo ponudbo. Izkoristili jo boste in ne bo vam žal. Pričakujte seks, o katerem boste premišljevali še celo večnost. Seksualno boste zagotovo potešeni.

Ljubezen: 3
Seks: 6

STRELEC

Vaša spolna moč bo tudi v tem tednu izvrstna. Partnerja se boste lotili tudi po večkrat na dan. V vas se bodo pojavile skrivne fantazije, o katerih ne boste želeli razpredati, saj se vam bo zdelo, da so morda preveč nerealne. Partner vam bo prisluhnil. Presenečeni boste nad njegovo reakcijo. Samski lahko v tem tednu pričakujete nor seks.

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG

V tem tednu boste čutili, da sta se s partnerjem oddaljila, kar bo lahko med vama povzročilo negativna čustva. Seksualno se boste s partnerjem zbližali predvsem proti koncu tedna, ko si bosta vzela dovolj časa za pogovor in za nove posteljne dogodivščine. Samski čustveno ne boste na trdih temeljnih, saj lahko pričakujte ogromno ciklov.

Ljubezen: 2
Seks: 4


VODNAR

V naslednjih dneh boste kar malce razočarani, saj ne boste potešeni. Tako fizično kot čustveno boste nezadovoljeni, saj vam partner ne bo dajal občutka ljubljenosti, prav tako pa z njegove strani ne boste čutili poželenja. Čas je, da vzamete vajeti v svoje roke in ga skušate očarati s seksualnim plesom ali na kak drug mamljiv način. Poskusite! 

Ljubezen: 2
Seks: 3

RIBI

V tem tednu boste imeli težave s preobremenjenostjo, zato boste postavili ljubezensko in spolno življenje na stranski tir. Skušajte se motivirati, saj vas spolnost zagotovo sprosti, prav tako pa vas bo partner pogrešal in si vas bo zato želel še bolj. Mislite tudi nanj, saj se bodo lahko v nasprotnem primeru med vama pojavili prepiri. Samski boste spoznali začasnega ljubimca.

Ljubezen: 3
Seks: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.