Magazin > Horoskop in Numerologija
3371 ogledov

Vroči horoskop za teden od 11.11. do 17. 11. 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo zvezde.

OVEN
Prepričanost v ljubezen in zaupanje v razmerje bosta v tem tednu resnično vidna. Na čustvenem področju boste zato zelo aktivni. V vaše razmerje boste vnesli veliko truda. Za partnerja boste pripravljeni narediti vse. Tudi spolnost ne bo slaba, toda morda malce predvidljiva. Samski razmislite o tem, kako bi lahko popestrili svoje seksualno življenje. Pustite domišljiji prosto pot in se ne ustrašite novih predlogov.

Ljubezen: 6
Seks: 3

BIK
Za vami je obdobje, v katerem sta se s partnerjem soočala z mnogimi izzivi in težavami. Čustveno boste v tem tednu zelo stabilni in prepričani, da ste ob osebi, ki jo ljubite. Napetost med vama pa bo vidna v seksualnem življenju. Pogovorite se sami s seboj in se skušajte sprostiti v večernih urah. Zagotovo vam partner ne bo dal miru. Samski postanite bolj samozavestni!

Ljubezen: 4
Seks: 2

DVOJČKA
V tem tednu boste nagnjeni k fantaziranju. V mislih se vam bodo porajale nove ideje, ki jih boste želeli uresničiti med rjuhami. Partner bo sprva zadržan, saj ne bo vedel, kakšni so vaši nameni. Naj se prepusti, prepričajte ga in skupaj bosta lahko dosegla marsikaj. Vsekakor bo teden pred vama strasten, zato pustite domišljiji prosto pot. Samski, čakajo vas izjemni trenutki.

Ljubezen: 3
Seks: 5

RAK
Seksualno boste nepotešljivi. Vezani lahko pričakujete partnerjevo navdušenost, saj ga bo dejstvo, da vas tako privlači, zares razveselilo. Čustva bodo v tem tednu postavljena v ozadje, medtem ko bo strast močnejša iz dneva v dan. Samski v tem tednu ne pričakujte temeljnih sprememb. Hrepeneli boste po dotikih in po pozornosti, zdelo se vam bo, da morate za to poiskati pravega.

Ljubezen: 3
Seks: 5

LEV
Spolnost boste v tem tednu dojemali na svojevrsten način. V ospredje boste postavili sprostitev in pri tem boste pozabili na čustveno povezavo med vama s partnerjem. Telesno boste čutili zadoščenje, medtem ko bosta čustveno še vedno oddaljena. Ukrepajte čim prej! Samski boste presenečeni nad žgečkljivim predlogom, ki vam ga bo predstavil znanec. Prepustite se mu, saj vam zagotovo ne bo žal.

Ljubezen: 2
Seks: 5

DEVICA
V tem tednu boste veliko premišljevali o čustvih in ljubezni. Samski boste dobili pozornost, toda spolnost se vam tokrat ne bo zdela nič posebnega. V ospredje boste postavili čustva. Proti koncu tedna se bosta s partnerjem posvetila drug drugemu in s tem bosta omogočila pretok in sprostitev spolne energije. Premalokrat si vzameta čas zase, zato naredite več v tej smeri.

Ljubezen: 5
Seks: 3

TEHTNICA
V tem tednu boste čutili zelo močno spolno energijo. V spolnem življenju boste prevzeli vlogo vodje in dokazali, kako močno vas privlači vaš partner. S svojim vedenjem ga boste navdušili. Priložnosti za izvrsten seks bo veliko. Tudi samski boste proti koncu tedna tarča poželenja mnogih. Izkoristite možnosti, saj vas bo med rjuhe tokrat lahko popeljal sanjski ljubimec. Ne bo vam žal.

Ljubezen: 4
Seks: 6

ŠKORPIJON
Tisti, ki ste vezani, boste z razmerjem zadovoljni, le pri spolnosti se vam bo zdelo, da vse postaja rutina, zato premislite o tem, kako bi lahko vse skupaj malce popestrili. Začinite svoje seksualno življenje z raznimi pripomočki. Konec tedna bo najboljši čas za ljubezen in seks. Čutili boste, da se končno lahko noro predate partnerju. Samski se boste lahko konec tedna zapletli v krajšo romanco. Le pogumno!

Ljubezen: 4
Seks: 3

STRELEC
Zdelo se vam bo, da v tem tednu samo pridobivate nove izkušnje na področju spolnosti. Vezani se boste predajali užitkom in pri tem boste raziskovali svoje ter partnerjevo telo. Zdelo se vam bo, da bi to lahko počeli neprestano. Dobrodošli v svetu užitkov! Tudi samski boste prekipevali od poželenja. Vaš libido bo zelo visok. Možnosti za poznanstva se bodo pojavile konec tedna.

Ljubezen: 3
Seks: 6

KOZOROG
V tem tednu se boste znašli na razpotju. Zdelo se vam bo, da v vašem čustvenem življenju vlada zmeda, kar bo posledično vplivalo na vaše spolno življenje. S partnerjem sta lahko še vedno, kljub čustvenim težavam, odlična med rjuhami. V sredini delovnega tedna se bo napetost med vama sprostila. Nastopil bo čas za nove podvige in nove seksualne igre. Samski, vse bo odvisno od vas.

Ljubezen: 3
Seks: 3


VODNAR
Vezani predstavniki tega znamenja lahko pričakujete ogromno mero zadovoljstva. Po vseh težavah, ki sta jih premagala, se bo zdelo, da sta končno odprla novo poglavje v vajinem življenju. Partner bo v tem tednu na vas preizkušal nove tehnike in metode, s katerimi vas bo popeljal v svet užitkov. Prepustite se in videli boste, da lahko dosežete izjemne občutke. Bravo! Samski, čakajo vas vroče noči.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RIBI
Ko boste že mislili, da imata s partnerjem čiste račune, se bo izkazalo ravno obratno. V tem tednu boste čutili, da sta se s partnerjem oddaljila. Med rjuhami ne boste znali pokazati, kaj vam ugaja, saj ne boste popolnoma sproščeni. Pogovorita se o tem. Proti koncu tedna bo vaš libido ponovno izjemen! Samski boste naravnani zelo pozitivno.

Ljubezen: 2
Seks: 3

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.