Magazin > Horoskop in Numerologija
1538 ogledov

Vroči horoskop za teden od 11. 12. do 17. 12. 2017

astrologija
Vas čakajo zaljubljeni dnevi?

OVEN
Vezani boste imeli občutek, da je vaše telo ena sama erogena cona, partner pa vas bo lahko vzburil že z enim samim poljubom na vrat. Oboževali boste dolgo predigro in uživali boste v vseh položajih, ko bo partner pod vami. Samski se boste morali za več akcije v tem tednu nekoliko bolj potruditi.

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK

Samskim bo bolj kot seks in strast v tem tednu pomembna nežnost. Želeli se boste razvajati v dvoje, hrepeneli boste po globokih pogovorih z osebo, ki jo ljubite. Vaš spolni libido ne bo visok, a nič za to. Vezani se boste izkazali kot izvrstni ljubimci, ki boste v partnerju znali prižgati ogenj takrat, ko bo to najmanj pričakoval.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DVOJČKA

Vezani predstavniki tega znamenja se boste iz mogočnih in samozavestnih ljubimcev prelevili v nežne dušice. Uživali boste v partnerjevi dominantnosti. Všeč vam bo podrejeni položaj. Samskim se bo v sredini tedna ponudila priložnost za seks, vendar do njega zaradi vaše sramežljivosti ne bo prišlo.

Ljubezen: 4
Seks: 4


RAK

Spolni nagon samskih predstavnikov bo v tem tednu zelo močan, kar pa še ne pomeni, da zaradi tega ne boste tudi romantične duše. Tudi vezani boste zelo strastni, partnerju pa boste s svojimi romantičnimi potezami kar spodnesli tla pod nogami. Takšnih vas zagotovo še ne pozna!

Ljubezen: 5
Seks: 6

LEV

Vezani boste tokrat med boljšimi ljubimci. Partnerjeve potrebe in želje boste končno postavili na prvo mesto, pazite le, da svoje velike seksualne energije ne boste prehitro potrošili. Samskim bo seks zadnja briga, vaš libido bo povsem na dnu, zato tudi potrebe po njem ne boste čutili.

Ljubezen: 5
Seks: 4

DEVICA

Vezani boste v postelji zelo nazadnjaški, ne bo vam uspelo izbrati ne pravega mesta za seks in ne pravega položaja. Partnerja pa bo potrpežljivost na žalost minila že na samem začetku tedna. Samski boste čakali na neko določeno osebo, da bo dala pobudo, a v tem tednu boste čakali zaman.

Ljubezen: 3
Seks: 2

TEHTNICA

Vezani boste tokrat odlični ljubimci, a za okus vašega partnerja boste morda malo preveč skrivnostni in zadržani. Poskusite se sprostiti in spregovorite o svojih fantazijah. Samski boste v ključnih trenutkih preveč enostranski, zato si prav veliko seksa v tem tednu ne obetajte.

Ljubezen: 4
Seks: 3

ŠKORPIJON

Samski boste imeli največ možnosti za ljubljenje v drugi polovici tedna, ko se boste lahko tudi malo bolj sprostili, saj bo polovica obveznosti že za vami. Vezani boste tokrat pri seksu zelo direktni, nad čimer bo še najbolj presenečen prav vaš partner, saj je običajno prav on tisti, ki mora dati pobudo.

Ljubezen: 5
Seks: 5


STRELEC

Tisti, ki ste v razmerju, boste tokrat na svojega partnerja gledali z viška, kot na nekoga, ki je tu zato, da izpolnjuje vaše želje. Žal se on v vlogi sužnja ne bo dobro znašel. Samski predstavniki tega znamenja boste povsem umirjeni, a si boste še vedno želeli veliko več, kot boste dejansko doživeli.

Ljubezen: 2
Seks: 3


KOZOROG

Samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na seks. Edina težava bo ta, da boste prepogosto fizično privlačnost mešali z zaljubljenostjo in čustvi. Morda se res prehitro navežete? Vezani si boste v sredini tedna privoščili daljšo predigro in s tem boste naravnost navdušili partnerja.

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR

Samski si boste želeli veliko več ljubezni in ljubljenja, a tega na žalost še ne boste dobili med tednom. Po vsej verjetnosti pa se vam že ob koncu tedna obetajo pozitivne spremembe. Vezani boste tokrat zelo nežni in pozorni. Na prefinjen način boste partnerju nudili zadovoljstvo.

Ljubezen: 5
Seks: 5

RIBI

Samskim se bo v sredini tedna ponudila neponovljiva priložnost za seks v troje, vendar se kljub temu, da se boste v avanturo nesramežljivo podali, pri tem ne boste mogli sprostiti. Vezani boste v tem tednu partnerju nudili popolno zadovoljstvo, saj bo vaš spolni libido na višku.

Ljubezen: 4
Seks: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.