Magazin > Horoskop in Numerologija
1267 ogledov

Vroči horoskop za teden od 11.6. do 17. 6. 2018

astrologija, horoskopi
Vam bodo ljubezenske zvezde naklonjene?

OVEN
Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Svoj seksualni nagon boste poskušali zadovoljiti kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Za vas bodo moški oz. ženske predvsem seksualni objekt. Ne načrtujete zaljubljenosti, temveč se celo zelo trudite, da do česa takšnega ne bi prišlo.

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK
Svoje potrebe boste kot vedno postavljali na prvo mesto. Čustva zelo neradi poklanjate. Ste zelo fatalni in izžarevate posebno privlačnost ter mamite partnerje, da se vam približajo, a le na lastno tveganje. V odnosih ste superiorni in iščete profesionalno uspešnega človeka, zato se boste izogibali vsem, ki bodo le na pol zadovoljili vaše kriterije.

Ljubezen: 2
Seks: 4

DVOJČKA
Seks bo za vas velika zabava. Raziskovali boste vsak kotiček partnerjevega telesa in njegovo seksualnost ter ga prisilili, da bo priznal in preizkusil svoje najbolj nore želje. Uživali boste pri eksperimentiranju, saj sovražite rutino. Vaša največja potreba so različne izkušnje, ne pa tudi partnerji. Znate biti zvesti.

Ljubezen: 5
Seks: 4

RAK
Na prvo mesto boste postavili zadovoljstvo in zabavo, a tudi težkega dela se ne boste ustrašili. Privlačile vas bodo osebe s tradicionalnimi stališči, ki ne bodo postavljale pod vprašaj vaše avtoritete. Ne zanimajo vas avanture, temveč čakate, da se zveza sama od sebe razcveti. Ženske boste ljubile moške z bogatim notranjim življenjem.

Ljubezen: 4
Seks: 4

LEV
Izbirali boste sumljive tipe. Privlačijo vas predvsem osebe, katerim po vašem mnenju primanjkuje ljubezni. Tokrat se vam lahko zgodi, da boste vi tisti, ki preveč ljubi in dobi malo v zameno. Drugim delujete dokaj stabilno, zato pa so nekateri razočarani, ko ugotovijo, da ste v postelji pravzaprav kar povprečni.

Ljubezen: 2
Seks: 3

DEVICA
Računov ne boste polagali nikomur razen sebi. Nič vas ne bo obremenjevalo, niti čustveno niti psihološko. Hitro se boste vzburili, čeprav boste drugače zelo močni in čvrsti. Privlačili vas bodo krhki, nezreli partnerji, a ustalile se boste poleg nekoga, ki se bo do vas vedel kot do princeske in vam bo nudil čustveno ter materialno varnost.

Ljubezen: 4
Seks: 3

TEHTNICA
Privlačili vas bodo zelo samostojni ljudje, ki se bodo lahko kosali z vami in s katerimi boste lahko živeli v harmoniji. V zvezi se boste obnašali nekonvencionalno. Radi imate priložnostni seks, toda, ko ste resni, od partnerke zahtevate popolno predanost. Ne bodite preveč posesivni. Uživali boste v jutranjem seksu, zato ga čim večkrat uresničite.

Ljubezen: 3
Seks: 6

ŠKORPIJON
Privlačile vas bodo dominantne osebe, ki bodo z vami ravnale kot s trofejo in bodo zadovoljevale vaše otročje želje. Pravi zapeljivec boste in svojega dragocenega časa ne boste trošili za tiste osebe, ki bi vas znale na koncu odbiti. Ženske boste od moških zahtevale vse, predvsem pa to, da se vam bodo posvečali brez postanka in povsod.

Ljubezen: 4
Seks: 5

STRELEC
V ljubezni boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačili vas bodo popolni partnerji in to jim boste tudi jasno povedali. Radi imate nadzor na situacijo, predvsem ženske bodo privlačili močni moški, ki bodo ugodili vsem vašim pravljičnim željam. Poskusite erotično masažo.

Ljubezen: 5
Seks: 6

KOZOROG
Puščali boste vtis čustvenega človeka, seks pa bo za vas akt oboževanja, v katerem se boste popolnoma predali svojemu partnerju. V ta odnos boste vlagali vsa svoja čustva. Med seksom boste radi v podrejenem položaju, predvsem ženske pripadnice boste pričakovale princa na belem konju.

Ljubezen: 5
Seks: 4

VODNAR
V življenju in pri seksu boste grabili vse, za kar boste mislili, da vam pripada. Zelo boste samozavestni, a se ne boste hitro zaljubljali. Bolj boste nagnjeni k staromodnemu zapeljevanju. Tako na profesionalnem kot na intimnem področju boste ženske pripadnice z lahkoto premagale moške v njihovi igri dominacije.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI
Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo v odnosih. V zvezo boste vstopili le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetno znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerja. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej, če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije.

Ljubezen: 4
Seks: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.