Magazin > Horoskop in Numerologija
1423 ogledov

Vroči horoskop za teden od 12. 11. do 18. 11. 2018

astrologija, horoskopi
Kako se bosta razumela s partnerjem?

OVEN
Četudi ste samski, boste v tem tednu dali pobudo, ki bo osrečila osebo v vaši bližini. Čutili boste, da ste končno naredili pravi korak. Samski boste kmalu lahko vezani, saj bo nekdo naravnost navdušen nad vami. S svojim libidom boste presenečali tako partnerje kot potencialne partnerje. Premislite o vsem, česar še niste poskusili. Teden bo primeren za nove dogodivščine! Le pogumno!

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK
V tem tednu pričakujte radoživo spolno življenje. Vaša domišljija vaju bo popeljala v skorajda neresnični svet. Zdelo se vama bo, da lahko uresničita pričakovanja drug drugega. Ne bosta se motila. Začutila bosta ljubezen, ki je med vama, zato bo vez res neverjetna, skorajda neresnična. Tudi samski se boste podali v svet ekstaze.

Ljubezen: 6
Seks: 5

DVOJČKA
Tisti, ki ste samski, ne skrbite. Tokrat boste lahko sprostili svojo spolno slo. Če se ne želite zapletati, potem poskrbite sami zase. Premislite o obisku erotične trgovine, saj bi vam to razširilo obzorja. Vezani se sprostite, tako boste presegli meje, ki ste si jih postavili sami. Pozabite na omejitve in uživajte v družbi svojega in partnerjevega telesa.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
Samski boste oddajali energijo, ki bo privlačila nasprotni spol. Čutili boste, da lahko zapeljete vsakogar. Prav tako boste za okolico zares privlačni, saj se boste počutili zelo dobro v svoji koži, kar bo vidno tudi navzven. Samozavest bo na višku. Vezani lahko med rjuhami pričakujete čudeže. Sebe in partnerja boste popeljali v nek nov, nepoznan svet. Ne bodite zadržani. Izrazite to kar ste!

Ljubezen: 4
Seks: 6

LEV
Samski, ne bo vas strah pokazati, česa si resnično želite. Tudi vezani boste do partnerja zelo iskreni, zato mu boste zaupali vse, kaj vas moti in kaj vam je všeč v vajinem spolnem življenju. Bodite pravični in tudi vi vprašajte njega, kaj mu je všeč in kaj ne. Tako bosta lahko zadovoljila potrebe drug drugega. Svetujemo vam zadostno mero komunikacije!

Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA
Čutili boste željo po tem, da bi se v partnerskem odnosu za vaju nekaj spremenilo. Bodite odkriti in razmislite o spremembah, ki si jih želite. Zaupajte jih partnerju, saj bosta tako utrdila vajin odnos. V postelji lahko pričakujete izboljšanje in povečan libido. Samski boste razmišljali o tem, ali si res želite samo občasnega druženja ali morda kaj več. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

TEHTNICA
Samski, pot v tem tednu bo zanimiva. Čakata vas tako padec kot vzpon libida. Pred vami je teden, ki bo poln cikličnosti. Tako vezani kot samski boste zmedeni, saj ne boste vedeli, po čem sploh hrepenite. Z ustaljenim odnosom lahko pričakujete povečano spolno slo ob koncu tedna. Razveselite partnerja s svojo burno domišljijo in vnesite novosti tudi med rjuhe. Emocionalno boste zadovoljeni.

Ljubezen: 6
Seks: 4

ŠKORPIJON
Teden pred vami bo poln erotičnega naboja. V prvih dneh boste odlično razpoloženi, zato lahko pričakujete, da bosta s partnerjem preživela vse večere v postelji. Privlačnost med vama bo izjemna, zato se ne bosta mogla upreti drug drugemu. Tudi ljubezenska vez in čustva bodo magična. Samski, predajte se ljubezni.

Ljubezen: 6
Seks: 5

STRELEC
Samski se boste predali občutkom sreče in zadovoljstva. Čutili boste, kako je vaša spolna sla močnejša vsak dan. Vezani pazite, da ne boste vsiljivi do partnerja, omogočite mu dovolj svobode. Razmerje med vama se bo izboljšalo že v četrtek, ko bosta popestrila dogajanje v postelji. Zaupajte mu, po čem hrepenite. Pričakujete lahko pozitiven odziv!

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
Samski oddajate posebno energijo, ki privlači nasprotni spol. Ne sprašujte se, zakaj prejemate mikavne ponudbe, ki bi lahko popestrile vašo spolno življenje. Odločitev je vaša. Vprašajte se, kaj zares želite. Vezani boste čutili močno spolno slo do partnerja, zato vama bo teden pisan na kožo. Vnesite med rjuhe več pestrosti. Če vam primanjkuje idej, potem uporabite poseben priročnik, da vam razširi obzorja.

Ljubezen: 5
Seks: 4

VODNAR
Zdelo se vam bo, da vas partner ne bo mogel potešiti, saj nikoli ne boste imeli dovolj. Razložite mu, da ste v takem obdobju, ko potrebujete več užitkov v postelji. S tem, ko si bosta zaupala vajine želje in pričakovanja, se bo odnos med vama le okrepil. V tem tednu pričakujte veliko ljubezni. Zdelo se vam bo, da ste že rahlo pijani od nje. Samskim bo določena oseba, na katero niste nikoli pomislili, namignila, da si želi nekaj več.

Ljubezen: 5
Seks: 5

RIBI
Razmišljali boste o novih fantazijah, ki vam jih bo zaupal vaš partner. Fantazije imamo vsi ljudje le zato, ker so več ali manj neuresničljive. Dokažite zrelost in ga skušajte razumeti. Zaupajte mu, kaj vse si želite sami, saj ga boste s tako reakcijo pozitivno presenetili. Odprite svoje misli in vnesite v vajino razmerje več pestrosti. Samski, ljubezen bo ponovno oživela, oprimite se je.

Ljubezen: 5
Seks: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.