Magazin > Horoskop in Numerologija
795 ogledov

Vroči horoskop za teden od 13. 11. do . 19. 2017

astrologija
Boste v ljubezni imeli srečo?

OVEN

Na erotičnem področju bo zanimivo predvsem za samske. Obeta se vam neka nadvse strastna ljubezenska avantura, čakajo pa vas tudi romantični večeri. Enako pa velja tudi za vse vezane, saj boste svoje ljubezenske zveze tokrat podkrepili s kar nekaj vročimi nočmi.

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK

Vezani si boste morali prav ukrasti čas za čustvena in erotična doživetja ter nežne urice z ljubljeno osebo, saj boste drugače zelo zaposleni. Še najbolj bi vam ustrezalo, če bi bili s partnerjem na kakšnem samotnem kraju, kjer ne bi bilo nikakršnih zahtev vsakdana. Samski pa boste v  tem tednu malo bolj sproščeni, a vseeno ne pričakujte akcije.

Ljubezen: 5
Seks: 4

DVOJČKA

Vezani se boste v tem tednu bolj malo pritoževali, saj bo vaše spolno življenje v polnem teku. Vsi tisti, ki vam je ljubimkanje izven zakonske postelje domače, boste doživeli še posebno presenečenje. Samski pa se boste po naključju zapletli v neprimerne, za vas preveč obvezujoče spolne odnose.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RAK

Prekipevajoča energija in strast vezanih, pa tudi želja po tem, da bi v spolno življenje vnesli nekatere novosti, bodo presenetile vašega partnerja, a bo nad spremembo navdušen. Če ste samski, pa si privoščite vsaj kakšno erotično literaturo, drugače pa bo na tem področju še vedno bolj mirno.

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV

V tem tednu se boste samski znašli na višku, a če boste čakali, da vam bo začela teči voda v grlo, ne pričakujte sprememb. Naredite prvi korak in zagotovo boste naleteli na nekoga, ki bo pravšnji za vas. Vezani pa partnerju predlagajte nove položaje, privoščita si tudi seks s pripomočki.

Ljubezen: 5
Seks: 5

DEVICA

Samski zajemajte seks in razvrat ta konec tedna s polno žlico. Nasprotni spol se vam ne bo mogel upreti. Pazite le, da boste pri seksu uporabili zaščito. Vezani pa boste malo manj aktivni od vaših samskih kolegov, vendar vas bo partner proti koncu tedna presenetil z erotično igro.

Ljubezen: 5
Seks: 5

TEHTNICA

Erotičnega uživanja vezanih še zdaleč ne bo konec. Pred vami je nadvse zanimiv teden, ki si ga boste zapomnili po zelo dolgem ljubljenju ali pa po dolgotrajnem mečkanju v postelji. Tudi samski boste nasprotni spol privlačili z neko magično energijo, zato jo izkoristite v svoj prid.

Ljubezen: 5
Seks: 6

ŠKORPIJON

Pri vezanih bodo noči nadvse strastne, dnevi pa bodo zelo romantični in polni nežnosti. Z ljubljeno osebo boste močno povezani. Samski pa lahko pričakujete nekaj novosti, morda novega spolnega partnerja, novo ljubico ali ljubimca, skratka nekaj, kar bo precej popestrilo vaše spolno življenje.

Ljubezen: 5
Seks: 6

STRELEC

Vezani boste tokrat veliko bolj spontani, a boste kljub temu še vedno zahtevni ljubimci. Začeli boste voditi in igrati neko seksi igro, v katero se bo z veseljem vključil tudi vaš partner. Samski pa boste v tem tednu bolj »športni tipi«, a le redki boste tokrat prišli do cilja in zmagali.

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG

Samski boste imeli občutek, da ste na odru, saj se bo vse začelo in končalo z vašim veličastnim nastopom. A to vam še ne bo prineslo sreče, zato čim prej uporabite drugo taktiko. Vezani pa boste preživeli kar nekaj vročih noči med rjuhami. Konec tedna bo zelo zanimiv.

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR

Vezani boste na ljubezenskem področju tokrat bolj nežni in pozorni kot običajno, tudi čustva boste izražali bolj odprto. Samski pa boste imeli še največ sreče proti koncu tedna, a preden se boste podali v akcijo, vseeno dobro premislite o posledicah. Si želite le občasen seks ali kaj več?

Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI

S partnerjem bosta z erotičnega vidika res doživela nek kratek stik, ki pa ne bo trajal dolgo. Vaše doživljanje seksa bo zelo globoko in želeli si boste več. Samski, ki ste bili do sedaj bolj na suhem, pa boste v tem tednu dobro preskrbljeni in lahko se boste ljubili do nezavesti, če boste le želeli.

Ljubezen: 4
Seks: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.