Magazin > Horoskop in Numerologija
2449 ogledov

Vroči horoskop za teden od 13. do 19. avgusta

horoskop
To vas čaka v ljubezni.

OVEN
Privlačili vas bodo posteljni užitki, raznovrstne igrice in zamisli, ki jih boste zaupali partnerju. Pripravljen bo sprejeti vaše ideje, zato lahko pričakujete zanimiv teden, poln novosti in presenečenj. Partner se bo posebej potrudil za vas, zelo se bo trudil zadovoljiti vašo spolno slo in poželenje.

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Partnerja boste zapeljali na vam zelo nenavaden način, ki ga ni vajen, a mu bo zelo všeč. V vas se bo prebudilo poželenje, želeli boste vse takoj in ne bo vam pomembno, kje. Zelo verjetno boste partnerja presenetili na delovnem mestu in mu prav tam pokazali, s kom ima pravzaprav opravka.

Ljubezen: 4
Seks: 6

DVOJČKA
Dnevi, ki so pred vami, bodo zelo prijetni, polni erotičnih doživljajev, pričakujete pa lahko tudi veliko zanimivega dogajanja v spalnici. Pred partnerjem se boste popolnoma sprostili, lahko mu boste zaupali svoje najbolj skrite fantazije, ki jih bo on v navalu zanosa in strasti poskušal tudi uresničiti.

Ljubezen: 5
Seks: 5

RAK
Ne bo vam primanjkovalo topline in nežnosti, s katero boste razvajali in zadovoljevali svojega partnerja. Njemu nikoli ne bo dovolj, zato boste morali dati vse od sebe, da ga boste zadovoljili. Po vaši erotični masaži bo povsem zadovoljen in srečen, najboljša stvar pri vsem pa bo, da vam bo vrnil na enak način.

Ljubezen: 4
Seks: 4

LEV
Bodite malo bolj uvidevni, saj partner morda ne bo v tako odlični kondiciji, kot boste vi sami. Morda boste od njega zahtevali preveč, saj vam nikoli ne bo dovolj in boste nepotešeni. Pazite le, da ne boste potešitev svojega spolnega apetita poiskali kje drugje, ker bi vam partner zelo zameril.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DEVICA
Veste, da vas ima partner rad, a še vedno mu ne morete povsem zaupati. Poskušajte se pogovoriti z njim, če vam ne bo uspelo, pa uporabite druge metode. Skupaj se poskušajta sprostiti ob osvežilni kopeli, romantičnem filmu, nežnemu božanju in poljubljanju. Občutili boste, da so njegovi dotiki in poljubi iskreni.

Ljubezen: 3
Seks: 5

TEHTNICA
Zelo boste živahni in razposajeni, kar bo vašemu partnerju zelo všeč, saj bo tako z vami lahko preizkusil vse, kar si je od nekdaj želel. Preizkusita različne položaje na različnih krajih in videla bosta, kako zelo bo to popestrilo vajino ljubezen in seksualno življenje. Odprite se mu in presenečeni boste nad njegovo vzdržljivostjo.

Ljubezen: 5
Seks: 6

ŠKORPIJON
V postelji boste zelo vztrajni, tudi ko ne boste dobili tistega, kar boste želeli. Ostanite mirni in zbrani, ne jezite se na partnerja, ker vam pri vsem ne bo mogel ustreči. Verjemite mu, ko bo rekel, da je utrujen ali zaspan. Morda tudi ne bo razpoložen za seks, kar pa bo k sreči le prehodno obdobje, zato nikar ne skrbite.

Ljubezen: 4
Seks: 4

STRELEC
V očeh nasprotnega spola boste zelo zaželeni, a pazite, če ste vezani. Nikar po nepotrebnem ne ustvarjajte ozračja ljubosumja in nezaupanja. Samski pa se prepustite novim dogodivščinam in izkušnjam, ki bodo obogatile vaš vsakdan. Spustite malo svoje kriterije, da na koncu ne boste razočarani.

Ljubezen: 3
Seks: 5

KOZOROG
Poročeni morate nujno popestriti svoje seksualno življenje, kajti zapadli ste v rutino, iz katere se ne boste tako lahko izvlekli. Nujno potrebujete osvežitev, nove in sveže zamisli, morda celo erotične pripomočke ali igro vlog. Poskusita, po vsej verjetnosti vama bo všeč in bosta nad rezultati navdušena.

Ljubezen: 5
Seks: 3

VODNAR
Vaše seksualno življenje je stabilno in normalno, vse se odvija po vaših pričakovanjih. Vaše zahteve niso velike, partnerjeve pa brez težav uresničujete. Edino kar vam zameri, je morda vaša nepripravljenost na seks v trenutku, ko si to zaželi, ne glede na to, kje se nahajata. Razširite svoja obzorja, poskusite nekaj novega in doživeli boste nekaj izjemno prijetnega.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI
Spontanost, fleksibilnost in pripravljenost bodo stvari, ki bodo zelo pomembne, vi pa boste imeli tega premalo. Želeli si boste več nežnosti in če ne boste imeli takšnega partnerja ob sebi, se boste zelo težko sprostili. Ne marate grobosti in naglice, partner pa bo želel ravno to. Poskušajta se uskladiti, enkrat vi ustrezite njemu, drugič pa naj on vam.

Ljubezen: 3
Seks: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.