Magazin > Horoskop in Numerologija
2047 ogledov

Vroči horoskop za teden od 13. do 19. maja

astrologija, horoskop
Tedenski ljubezenski horoskop.

OVEN
Pred vami je teden, ki vas spodbuja k novostim in novim izzivom med rjuhami. Sprejmite jih, še posebej v začetku tedna, ko bodo vaše misli veliko bolj divje, kakor ste vajeni. Vaš partner pa se bo z veseljem podal v to igro z vami in vam sledil. Znalo bi biti zelo zanimivo, če se boste le malce potrudili. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK
Ta teden se boste bolj predajali čustvom, kakor pa divji akciji med rjuhami. Potrebovali boste povezavo s partnerjem, zato delajte na tem, da jo dosežete. Šele ko boste zadovoljeni na čustvenem področju, se boste lahko predali užitkom v postelji. Partnerju boste morali jasno povedati, kaj potrebujete. 

Ljubezen: 5
Seks: 2

DVOJČKA
Ponovno boste polni energije in želje po dogajanju med rjuhami. Pretekli teden vam namreč ni bil najbolj naklonjen, zato boste želeli nadoknaditi za nazaj. Zavedajte pa se, da s partnerjem nimata popolnoma enakih želja, zato bodite obzirni tudi do njega. Če se bosta poslušala, bosta oba neizmerno uživala v porednih igricah. 

Ljubezen: 3
Seks: 4

RAK
Te dni boste malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite partnerju in njegovim idejam. Poznata se dovolj dobro, da lahko ugodita željam drug drugega, zato mu zaupajte. Boste videli, da boste prijetno presenečeni nad dogajanjem v postelji. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

LEV
Med rjuhami boste morali poslušati napotke partnerja, saj vam stvari nekako ne bodo šle najbolje od rok. Naj vas to ne spravi preveč iz tira, zavedajte se, da imamo vsi svoje slabe dneve. Naj pa vas to nikakor ne odvrne od dogajanja med rjuhami, vaš partner bo namreč zelo potrpežljiv z vami. 

Ljubezen: 2
Seks: 2

DEVICA
Poskusite uporabiti vso svojo pozitivno energijo, da zadovoljite svoje in partnerjeve potrebe. Pred vami je namreč izredno aktiven teden, vendar pa bo to od vas zahtevalo kar nekaj truda. Vsekakor pa bo ta poplačan, ko boste videli tisti nasmešek na obrazu partnerja in boste točno vedeli, da ste ga zadovoljili. 

Ljubezen:5
Seks: 5

TEHTNICA
Spremembe niso slabe. In tudi vajina spolnost bi lahko bila deležna popestritev. Oba s partnerjem razmišljata v tej smeri, vendar sta oba preveč zadržana, da bi to izrazila na glas. V kolikor bodo vajini pogovori bolj odkriti, lahko računate na zanimiv teden, predvsem pa poln novih položajev in krajev.  

Ljubezen: 3
Seks: 4

ŠKORPIJON
Vaš partner se vam bo želel oddolžiti za pretekli teden, saj ni bil ravno najbolje razpoložen. Zato lahko v prihajajočem tednu pričakujete več dogajanja med rjuhami. Vajina spolnost bo ponovno takšna, kot vam je najbolj všeč. Zato le poskrbite, da boste od tega tedna odnesli kar največ.

Ljubezen: 3
Seks: 3

STRELEC
Ta teden ne boste najbolj pripravljeni za akcijo. Obdajali vas bodo namreč dvomi in skrbi, ki ne bodo v pomoč vašemu libidu. Zato ne pričakujte kaj veliko dogajanja med rjuhami, lahko pa poskrbite za nekaj več pogovora. V kolikor se bosta s partnerjem zbližala na čustvenem področju, se vam bo to obrestovalo tudi na spolnem. 

Ljubezen: 5
Seks: 2

KOZOROG
V tem tednu se boste s partnerjem več kot odlično ujeli v svojih željah v postelji. Kemija med vama bo takšna, kot že dolgo ne, zato le dobro izkoristite prihodnjih nekaj dni. Je pa res, da bi lahko na račun tega malce zanemarila ostala področja svojega odnosa, zato imejte v mislih tudi to. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

VODNAR
Poskusite se čim manj obremenjevati s težavami, ki znižujejo vaš libido. Partner vam bo priskočil na pomoč, če mu boste le pustili. Prepustite se njegovim nežnim rokam, da vas popeljejo do tistih užitkov, ki so vam tako dobro poznani. Ne dovolite, da vam kakšen dogodek uniči teden, ki je pred vami. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI
V tem tednu boste imeli precej visok ego, ki pa bi lahko prinesel nekaj težav med rjuhe, saj boste preveč zaverovani vase in v svoje potrebe. V kolikor se boste potrudili in prilagodili partnerju, bosta oba lahko uživala v spolnosti. Vsekakor boste morali biti malce bolj previdni, kako se pogovarjate s partnerjem. 

Ljubezen: 3
Seks: 2


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.