Magazin > Horoskop in Numerologija
1517 ogledov

Vroči horoskop za teden od 14. do 20. januarja

astrologija, horoskopi
Kaj vam napovedujejo astrologi?

OVEN
Tokrat lahko pričakujete uspeh ne glede na to, ali vas bodo osvajali ali pa boste vi osvajali. Želeli boste partnerja, ki bi bil pri seksu bolj sproščen in razgledan. Težko boste izkazovali čustva in želje. Delovali boste zelo hladni in rezervirani. Pod površjem pa se bo skrivala topla in čuteča oseba. Potrebujete nekoga, ki bo znal v vas prebuditi strast. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK
Z lahkoto boste privlačili osebe nasprotnega spola, kajti obdajala vas bo posebna energija. V primeru, da boste prekinili razmerje, boste z nekdanjim partnerjem želeli ostati v prijateljskem odnosu. Pri seksu si želite močnega partnerja, ki bo nad vami dominiral in vas vodil. Ne ravno zaradi želje, da imajo drugi nadzor nad vami, temveč bolj zaradi samega izziva.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DVOJČKA
Ne boste imeli velikih težav pri iskanju partnerja. Z lahkoto boste dosegli tudi to, da se bo oseba zaljubila v vas. Edina ovira se bo pokazala potem, ko boste želeli biti v središču partnerjevih želja in nagonov. Zaradi tega boste bolj kot ne prepuščeni svoji bujni domišljiji in sanjarjenju. V postelji boste zelo požrtvovalni, svojega partnerja pa boste velikokrat pustili v pričakovanju. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

RAK
Osredotočeni boste predvsem na dve stvari, na materialno sigurnost in seks. Z lahkoto boste nadzirali svoja čustva in poželenje. Izraženi čut za dotik bo veliko pripomogel k vašemu erotičnemu užitku. V ljubezni velikokrat iščete popolnega partnerja, vendar se boste zadovoljili tudi s povprečnim. Dobili boste diamant, ki ga bo potrebno še zbrusiti. 

Ljubezen: 3
Seks: 4

LEV
S pravimi besedami se boste znali približati vsakemu srcu. Zavedali se boste svoje zapeljive narave in tega tudi ne boste skrivali. Iskali boste avanture, grobe besede med dejanjem vas bodo zelo privlačile. Zelo boste spontani in prilagodljivi. Vezani boste izlete v neznano poskušali prekriti z raznimi zgodbicami. Težko boste ostali zvesti. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

DEVICA
Bali se boste zavrnitve, zato boste prvi korak naredili le v primeru, da bo oseba, ki vam bo všeč, na isti valovni dolžini z vami. V primeru seksualnega odnosa boste takoj pričakovali obvezo, zato se ne boste spuščali v odnose, če ne boste začutili zvestobe in iskrenosti. Tisti bolj negotovi boste posesivni, ljubosumni. Vezani se boste oklepali svojega partnerja. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

TEHTNICA
Dobro se boste znašli v vlogi vodje, želeli boste imeti vse pod nadzorom. Hrepeneli boste po osvajanju. Večji izziv boste prepoznali v partnerju, bolj si ga boste želeli. Bodite spontani. Pričakujte manjše težave pri seksualnem izražanju. Počutili se boste ranljive, kar vam ne bo všeč. Želite popolno ujemanje, kar je zelo težko doseči. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
Pri seksu si boste zaželeli razvajanja, vaš apetit bo visok. V primeru, da vas bo partner zadovoljil v vseh pogledih, boste ostali zvesti. V življenju in v postelji želite biti v središču pozornosti in to boste vaši ljubljeni osebi dali tudi jasno vedeti. Uživali boste le, če boste imeli vse vajeti v rokah in boste oboževani. Včasih je seks z vami videti kot enostransko dogajanje. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

STRELEC
Ne boste se prepuščali sanjarjenju, ampak boste trdo delali za svoje cilje in ideale. Privlačili vas bodo urejeni in olikani partnerji, drugače se ne boste spuščali v seksualne avanture. Izjemno boste izbirčni in boste vsakogar najprej preizkusili, preden se boste podali v odnos z njim. Ko pa boste enkrat dosegli obvezo, boste postali zelo zvesti in lojalni.  

Ljubezen: 3
Seks: 4

KOZOROG
Bodite previdni, da ne boste skakali iz razmerja v razmerje in vsakič mislili, da je ravno ta pravi. Pri seksu boste občutljivi, a energični. Od partnerja boste želeli spodbudo, iniciativo in občasno grobost v postelji. Razdajali se boste in pomembno vam bo, da bo partner zadovoljen v isti meri kot vi. Hitro se boste zaljubljali. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

VODNAR
Skrivnostni boste in privlačile vas bodo neznane stvari in okoliščine. Seksualnost bo vaš največji adut, zato boste opaženi tudi v največji gneči. Ne bo vas strah približati se osebi, ki vam bo všeč in ji sporočiti, da si jo želite izključno zaradi seksa. Vedeli boste, kako boste to dosegli. Ne bo vam primanjkovalo strasti in zanosa.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI
Ne morete se vezati, kajti privlačijo vas širine in potovanja. Bolj si želite prijateljstva. Hitro se nasitite. Seksualne in ljubezenske vezi vedno prekinjate z lahkoto, pa čeprav trajajo mesece ali celo leta. Pri seksu pričakujete spontanost in najraje seksate v naravi in javnosti. Posteljne igre v zaprtih prostorih se vam bodo tudi tokrat zdele dolgočasne in monotone. 

Ljubezen: 3
Seks: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.