Magazin > Horoskop in Numerologija
1774 ogledov

Vroči horoskop za teden od 15. aprila do 21. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To vas čaka na področju ljubezni.

OVEN
Spontanost bo v vaši postelji naredila čudeže. Bolj kot bodo vaše ideje nenavadne, boljše se boste imeli. Vaš partner bo sicer malce presenečen, vendar pa nikakor ne bo ugovarjal vašim željam in potrebam. Za seks boste pripravljeni na vsakem koraku, zato je pred vami aktiven teden.  

Ljubezen: 3
Seks: 5

BIK
Stres bo v tem tednu poskrbel za upad vašega libida. Dogajanje med rjuhami ne bo tako pestro kakor po navadi. Če boste želele pregnati to stresno obdobje, se boste morale kar malce prisiliti k dejavnostim v postelji. Na srečo pa bo vaš partner zelo razumevajoč in strpen z vami, tako da ne bo pritiskal na vas.  

Ljubezen: 4
Seks: 2

DVOJČKA
Želeli boste narediti dober vtis na partnerja, zato se boste še posebno potrudili, da ga povsem prevzamete. To boste najlažje naredili tako, da pripravite kakšno poredno igrico ali pa romantičen večer, odvisno od tega, kaj vašemu partnerju požene kri po žilah. Vsekakor pa boste polni nagajivih idej, zato to ne bo težko delo. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

RAK
Spolnost bo v tem tednu na prvem mestu. Poskrbeli boste tako zase kot za partnerja. Užitkom kar ne bo konca, če se bosta drug drugemu predala, kot to znata le vidva. V kolikor boste pokazali še nekaj iznajdljivosti, pa partner rok sploh ne bo mogel držati stran od vas. Zato le pogumno! 

Ljubezen: 2
Seks: 6

LEV
V tem tednu boste delali na čustvenem povezovanju s partnerjem, zato boste seks potisnili ob stran. Raje, kot potenje med rjuhami, si bosta pripravila romantično večerjo. Tudi to je izredno prijetno, vendar ne moreta zatreti svojih nagonov. Po večerji poskrbite tudi za dogajanje med rjuhami, obema bo prijalo. 

Ljubezen: 5
Seks: 2

DEVICA
S partnerjem se že dokaj dobro poznata, zato je spolnost med vama precej predvidljiva. Poskusite v tem tednu narediti nekaj več za popestritev dogajanja, drugače se bosta začela dolgočasiti, kar pa je recept za slab odnos. In tega si nihče od vaju ne želi. Zato z novimi idejami na plano, saj jih imate, le poiskati jih je potrebno. 

Ljubezen: 2
Seks: 2

TEHTNICA
V tem tednu boste precej občutljivi, zato vas bo vsaka malenkost spravila iz tira. Posledično tudi ne boste voljni za spolnost. Vašemu partnerju to ne bo najbolj po godu, zato vsaj poskusite misliti tudi na njegove potrebe. Sicer vas čaka tudi čustveno naporen teden. Uredite svoja čustva, nato pa še posteljne aktivnosti. 

Ljubezen: 3
Seks: 2

ŠKORPIJON
V tem tednu boste obdani z nenavadnimi zamislimi. In ni nujno, da vam bo partner želel  v vsem ugoditi. Zato bosta morala skleniti dogovor, kako se mu boste oddolžile ve, če on ustreže vašim željam. To bi lahko vajino spolnost zelo popestrilo, zato se lahko veselite tedna, ki je pred vami.  

Ljubezen: 3
Seks: 4

STRELEC
Po napornem tednu boste prešli v boljše in aktivnejše obdobje med rjuhami. Poskrbite, da boste svoje poredne misli delili s partnerjem na vsakem koraku, pa naj bo to preko telefona, sporočilc, ali pa z dotiki. Vaša strast bo na izredno visokem nivoju in prav tako vaša pričakovanja. Uresničite jih! 

Ljubezen: 3
Seks: 4

KOZOROG
Vaše želje bodo v tem tednu precej drugačne od tistih običajnih. Zato bo tudi vaš partner zelo zmeden in nikakor ne bo našel pravega načina, kako vas najbolje zadovoljiti v postelji. To lahko popravite tako, da mu  jasno poveste, kaj bi vam najbolj ugajalo in kaj vas vzburja. Če boste odkriti do njega, boste imeli veliko od tega tedna. 

Ljubezen: 4
Seks: 3


VODNAR
V tem tednu boste polni močne spolne energije, ki vas bo naredila neustavljivo privlačne. Tudi vaš libido bo šel preko vseh meja, zato boste v nenehni pripravljenosti na dogajanje med rjuhami. Vseeno pa pazite, da se ne boste preveč izčrpali, saj vas tudi sicer čaka precej naporen teden. 

Ljubezen: 3
Seks: 5

RIBI
Čakajo vas določena presenečenja med rjuhami. Vaš partner bo namreč poln novih zamisli. Glede na to, da prejšnji teden nista bila najbolj aktivna, bosta sedaj to zagotovo nadoknadila. Še najbolj naklonjena vam bo sredina tedna, ko boste ves stres pregnali z norim seksom, kar bo za vas tudi način sproščanja. 

Ljubezen: 5
Seks: 5
    
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.