Magazin > Horoskop in Numerologija
1549 ogledov

Vroči horoskop za teden od 16. 7. do 22. 7. 2018

astrologija, horoskopi
Vam bodo ljubezenske zvezde naklonjene?

OVEN
Iskali boste zanesljivega, optimističnega partnerja z veliko samozavesti, saj niste tako prepričani v svoje sposobnosti, kot se na prvi pogled lahko zdi. K seksualnim pričakovanjem boste pristopali zelo liberalno. Menili boste, da je seks najnaravnejša stvar na svetu. Toda ne glede na vse boste stalne zveze in zakon cenili veliko bolj kot avanture.

Ljubezen: 5
Seks: 4

BIK
Dobrodošli boste na vsaki zabavi. Vedno boste vedeli, kaj se kje dogaja. Privlačni boste in ljubeznivi, zato boste imeli veliko oboževalcev in ponudb. Cenili boste notranje vrednote, a vam bo videz še vedno bolj pomemben. Zaradi visokih pričakovanj boste stalnega partnerja težko našli, a boste izjemno prilagodljivi.

Ljubezen: 4
Seks: 6

DVOJČKA
Vaš moto bo vse ali nič, zato boste svoj čas raje preživljali sami, kot pa da bi ga zapravljali za polovične in površne odnose. Tihi boste, a zelo učinkoviti, saj ste seznanjeni z vsemi skrivnostmi zapeljevanja in veste, kako ponuditi nepozaben seksualen užitek. Iskali boste popolno pozornost in predanost, saj ste ljubosumni in ne prenašate konkurence.

Ljubezen: 3
Seks: 5

RAK
Z odprtimi rokami boste sprejeli vsako priložnost za seks, ki se vam bo ponudila. Dolgo pa boste iskali pravo ljubezen, saj partnerju z lahkoto podarite svoj čas in telo, težje pa svoje srce in čustva. Dolga, toda prepričljiva pot do vašega srca, vodi edino skozi prijateljstvo. Takrat se boste brez težav odprli.

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV
Zelo veliko pričakujete od sebe, a tudi od drugih, saj niste nikoli povsem zadovoljni. V glavnem boste razigrani, neobremenjeni in vodili boste bogato spolno življenje. Vaše zaupanje bo najlažje pridobiti s potrpežljivim in resnim pogovorom o skupni prihodnosti. Pripravljeni ste na mirno, družinsko življenje.

Ljubezen: 6
Seks: 4

DEVICA
Čeprav živite za ljubezen, potrebujete dovolj prostora in svobode, da lahko uresničujete svoje zamisli in načrte. Monotonost in molk vam gresta zelo na živce. V postelji ste odlični, predvsem zaradi tega, ker sovražite rituale in odbijate vse klasične poteze in položaje. V tem tednu se vam obeta neverjetno spolno življenje.

Ljubezen: 4
Seks: 6

TEHTNICA
Veste, kako vzbuditi zanimanje in pustiti dober vtis. Pri vas nihče ne more zagotovo vedeti, ali ste zaljubljeni ali ne, saj pogosto niti sami niste prepričani v svoja čustva. Potrebujete nekoga, ki vas bo spustil na realna tla. Šele čez čas se popolnoma prepustite partnerju, v zvezi pa iščete veliko nežnosti in potrpljenja.

Ljubezen: 3
Seks: 4

ŠKORPIJON
Iskali boste partnerja, ki bo lahko sledil vašemu hitremu načinu življenja in bo samozavesten. Radi prevzamete pobudo, ni vas sram narediti prvega koraka, saj točno veste, kaj želite. Posebej v postelji! Hitro se boste zapletli, a prav tako hitro ohladili in pozabili. Žal ljubezni ne boste tako visoko cenili.

Ljubezen: 3
Seks: 5

STRELEC
Zelo boste romantični, a ne boste delali razlik med strastnimi zvezami in avanturami. Prepustili se boste tudi seksu za eno noč. Osvajali vas bodo z besedami, ki bodo dvigovale vaš ego, dotiki in tudi s prijetnimi dišavami. Kajti vi boste želeli vse preizkusiti, povohati in se tudi vsega dotakniti.

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
V globini duše želite mir in varnost, a ne prenašate dolgočasja in radi čim pogosteje menjavate partnerje. Morda boste kdaj dozoreli, a se nikoli ne boste mogli upreti izzivom. Z lahkoto se boste sporazumevali in sklepali nova prijateljstva ter zveze. Pravi strokovnjaki boste za avanture za eno noč.

Ljubezen: 4
Seks: 6

VODNAR
Sprostili se boste in prepustili doživetjem, a podzavestno boste sanjarili o princu na belem konju in ljubezni svojega življenja. Istočasno boste ljubosumni in velikodušni, zato boste hitro spreminjali razpoloženje. Ljubljeno osebo boste en dan nosili na rokah, že drug dan pa jo boste zaradi malenkosti odbili.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI
Vi boste popolna kombinacija zapeljivega talenta in lovskega instinkta, zaradi česar boste zelo zaželeni. Osvajali boste in prevzeli pobudo, zato niti slučajno ne boste zadovoljni z lahkim plenom. Radi imate napetost in izzive, zato se boste stalnega partnerja, ki vam visi za vratom, po hitrem postopku znebili.

Ljubezen: 3
Seks: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.