Magazin > Horoskop in Numerologija
731 ogledov

Vroči horoskop za teden od 16. do 22. aprila

astrologija

OVEN
Privlačile vas bodo zelo samostojne osebe, ki se bodo lahko kosale z vami in s katerimi boste lahko živeli v harmoniji. V zvezi boste delovali nekonvencionalno. Radi imate priložnostni seks, toda, ko ste resni, od partnerja zahtevate popolno predanost. Uživali boste v jutranjem seksu, zato ga čim večkrat uresničite.

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Svoje potrebe boste kot vedno dajali na prvo mesto. Čustva zelo neradi poklanjate. Ste zelo fatalni in izžarevate posebno privlačnost ter mamite partnerje, da se vam približajo, a to le na lastno odgovornost. V odnosih ste superiorni in iščete profesionalno uspešnega človeka, zato se boste izogibali vsem, ki bodo le na pol zadovoljili vaše kriterije.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DVOJČKA

V ljubezni boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačili vas bodo popolni partnerji in to jim boste tudi jasno povedali. Radi imate nadzor nad situacijo. Predvsem ženske bodo privlačili močni moški, ki bodo ugodili vsem vašim pravljičnim željam. Poskusite erotično masažo.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RAK

Na prvo mesto boste dali zadovoljstvo in zabavo, a tudi težkega dela se ne boste ustrašili. Privlačile vas bodo osebe s tradicionalnimi stališči, ki vaše avtoritete ne bodo postavljale pod vprašaj. Nikoli ne vstopate v avanture, temveč čakate, da se zveza sama od sebe razcveti. Ženske boste ljubile moške z bogatim notranjim življenjem.

Ljubezen: 3
Seks: 4

LEV
Pogosto izbirate sumljive tipe oseb in tudi tokrat vas bodo privlačili taki ljudje, za katere se vam bo zdelo, da hrepenijo po ljubezni. Ste tipičen predstavnik vašega znaka, ki preveč ljubi in dobi malo v zameno. Drugim delujete dokaj stabilno, zato pa so nekateri razočarani, ko ugotovijo, da ste v postelji pravzaprav kar povprečni.

Ljubezen: 3
Seks: 3

DEVICA

Računov ne boste polagali nikomur, razen sebi. Nič vas ne bo obremenjevalo, niti čustveno niti psihološko. Hitro se boste vzburili, a boste bili tudi zelo močni in čvrsti. Ženske, privlačili vas bodo krhki, nezreli moški, a ustalile se boste poleg nekoga, ki se bo do vas vedel kot do princeske in vam bo nudil čustveno in materialno varnost.

Ljubezen: 5
Seks: 4


TEHTNICA

Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Poskušali boste zadovoljiti svoj seksualni nagon in to kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Ženske, za vas bodo moški predvsem seksualni objekt. Ne načrtujete zaljubljenosti, temveč se zelo trudite, da do česa takšnega sploh ne bi prišlo.

Ljubezen: 2
Seks: 6

ŠKORPIJON

Privlačile vas bodo dominantne osebe, ki bodo z vami ravnale kot s trofejo in bodo kot po tekočem traku zadovoljevale vaše otročje želje. Pravi zapeljivec boste in svojega dragocenega časa ne boste trošili za tiste osebe, ki bi vas znale odbiti. Ženske boste od moških zahtevale vse, predvsem pa to, da se vam bodo posvečali povsod.

Ljubezen: 4
Seks: 6

STRELEC

Seks bo za vas velika zabava. Raziskovali boste vsak kotiček partnerjevega telesa in njegovo seksualnost ter ga prisilili, da bo priznal in preizkusil svoje najbolj nore želje. Uživali boste pri eksperimentiranju, saj sovražite rutino. Vaša največja potreba so različne izkušnje, ne pa tudi partnerji. Znate biti zvesti.

Ljubezen: 5
Seks: 6

KOZOROG

Puščali boste vtis čustvenega človeka, seks pa bo za vas akt oboževanja, v katerem se boste popolnoma predali partnerju. V odnos boste vlagali vsa svoja čustva. Med seksom ste radi v podrejenem položaju. Predvsem ženske pripadnice boste pričakovale princa na belem konju, ki bo potešil vse vaše seksualne želje.

Ljubezen: 5
Seks: 4

VODNAR

V življenju in pri seksu boste grabili vse, za kar boste mislili, da vam pripada. Zelo boste samozavestni, a se ne boste zaljubljali hitro. Bolj boste nagnjeni k staromodnemu zapeljevanju. Ženske pripadnice boste z lahkoto premagale moške v njihovi igri dominacije, tako na profesionalnem kot tudi na intimnem področju.

Ljubezen
4
Seks
4

RIBI

Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo v odnosih. V zvezo boste vstopili le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetne veščine in znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerke. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije.

Ljubezen: 4
Seks: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.