Magazin > Horoskop in Numerologija
644 ogledov

Vroči horoskop za teden od 17. do 23. maja 2021

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Romantično bo.

OVEN
V tem tednu bodo vaš afrodiziak sladke in lepe besede, želeli jih boste slišati čim pogosteje. Partner vas bo z njimi zapeljeval, vi pa se boste ob njegovih besedah vse bolj topili. Vse to prenesita v posteljo in doživela bosta nepozabne trenutke, polne strasti in naslade. Samo lepe besede naj zamenja z malo bolj pohotnimi. 

Ljubezen: 5
Seks: 4


BIK
Čutili boste močnejšo spolno slo kot običajno. Seks bo dobra in zdrava sprostitev, zato ga prakticirajte, kolikor boste le lahko. Ne skrivajte svojih potreb in poželenja, partnerju pa predlagajte menjavo vlog. Vi ga zapeljujte, on pa naj vam se nekaj časa upira. Na koncu naj seveda popusti. Uživajta!

Ljubezen: 5
Seks: 6


DVOJČKA
Na vsak način se boste želeli zadovoljiti, če ne pri partnerju, pa pri nekom novem in zanimivem. Vedno boste pripravljeni na akcijo in seksualne igrice, a bodite uvidevni. Kaj, če bi partner razmišljal na enak način kot vi? Večere zato raje izkoristite za zapeljevanje in osvajanje partnerja, posvetite mu tudi več pozornosti. 

Ljubezen: 4
Seks: 5


RAK
Težko se boste uprli skušnjavi, a če imate dobrega in vzdržljivega partnerja ob sebi, boste brez težav uspeli. Radi imate dobro predigro in še daljši odnos in nikoli se ne zadovoljite samo z enim. Obožujete seks na javnem mestu in ste popolnoma brez predsodkov. Partner bo ob vas lahko le užival in vas občudoval. 

Ljubezen: 5
Seks: 6


LEV
V tem tednu boste nenasitni. Ljubili se boste tudi po nekajkrat na dan, noči pa bodo bolj romantično obarvane. Takrat bosta s partnerjem uživala v družbi drug drugega. Oglejta si kakšen zanimiv erotični film. Znali boste uporabiti vse svoje čare in domišljijo tako za dolgo in nežno ljubljenje kot tudi za bolj ognjevite posteljne dogodivščine.  

Ljubezen: 6
Seks: 6


DEVICA
Ne bodite tako zadrti in zategnjeni, tudi partnerju občasno izpolnite kakšno željo ali spolno fantazijo. Morda se bo želel ljubiti v vodi. Oblecite seksi perilo ali pa se samo slecite in se mu pridružite, kjerkoli bo želel. S tem boste osvežili vajin odnos in seksualno življenje, partner pa vas bo ponovno začel doživljati kot zapeljivo, seksi bitje. 

Ljubezen: 5
Seks: 6


TEHTNICA
Za partnerja ne boste imeli veliko časa, a občasno si privoščita hiter seks ali vsaj oralno zadovoljstvo. To vam bo odtrgalo misli od napornega urnika in vas tudi sprostilo ter vam dalo nov zanos za nadaljevanje. Partner vas bo pogrešal in tudi vaše objeme, poljube ter dotike. Želel vas bo čutiti ob sebi. Skupaj premagajta utrujenost in zaspanost. 

Ljubezen: 4
Seks: 4


ŠKORPIJON
Tokrat se sprostite in se usmerite na lov za idealnim spolnim partnerjem. Čeprav v tem tednu ne boste imeli veliko izbire, vaše poželenje pa bo dokaj hitro potešeno in zadovoljeno, boste nekaj že našli. Spuščali se boste v avanture, zato bodite previdni in poskrbite za zaščito. Ne bodite naivni!

Ljubezen: 4
Seks: 5


STRELEC
Prebudili se bodo vaši seksualni apetiti in vaša spolna sla. Vaše potrebe bodo iz dneva v dan naraščale, zato boste naposled v postelji eksplodirali kot vulkan. Nikar se ne zadržujte, ampak partnerju pokažite vse, kar znate in premorete. Bodite prepričani, da vas bo po končani predstavi povabil na ponovitev. 

Ljubezen: 5
Seks: 6


KOZOROG
Spolno boste zelo dejavni in ne bo vas lahko zadovoljiti. Od partnerja boste veliko pričakovali, saj boste menili, da tudi vi veliko nudite. Hrepeneli boste po pravi avanturi, ki bi zadovoljila vaše spolne fantazije in sanjarjenja. Ne iščite princa na belem konju, ampak se ozrite okrog sebe. Veliko je takih, ki bi se vam z veseljem prepustili. 

Ljubezen: 4
Seks: 6


VODNAR
Svojega partnerja boste zapeljevali in mu v vsem ugajali. Poslušali boste njegove pripombe in ukaze, tako izven postelje kot v njej. Zapeljiva obleka ali oprava bo v njem prebudila kaj več kot le željo po seksu. Poskrbite, da boste pod obleko brez spodnjih hlačk. To ga bo popolnoma obnorelo. 

Ljubezen: 6
Seks: 6


RIBI
Vzemite si čas za erotiko. Pokazali boste razumevanje za partnerjeve nenavadne spolne želje, ki bodo tudi vam postale všeč. Spremenite svojo spalnico v oazo seksa. S svojo spolno energijo boste spravili partnerja v zapeljivo in senzualno razpoloženje. Samski se boste dobro znašli. Veliko boste razmišljali o spolnosti, fantazije pa boste tudi uresničevali.

Ljubezen: 5
Seks: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.