Magazin > Horoskop in Numerologija
3267 ogledov

Vroči horoskop za teden od 18. 11. do 24. 11. 2019

astrologija, horoskop
Se bosta s partnerjem razumela?

OVEN

Seksualna energija samskih bo dokaj visoka, a da bi se zares spustili v odnos, bi morali začutiti tudi pripadnost nekomu. Vezani pa boste v tem tednu zelo divji, polni energije in zelo strastni. V želji, da bi svoje potrebe potešili do konca, boste verjetno nemalokrat celo jedli v postelji.

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK: 

Samski boste iskali goli seks, brez nepotrebnega kompliciranja s predigro in brez obveznosti. Želeli boste poskusiti vse, kar je prepovedano, vaš erotični naboj pa bo na višku. Vezani boste imeli v tem tednu bolj kot ne sušno obdobje. Kljub temu, da bo vaš erotični naboj na višku, partnerjev ne bo.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DVOJČKA

Seksualni naboj samskih bo bolj negativen kot pozitiven, zato v tem tednu ne pričakujte velikih preobratov. Še naprej boste lovili »plen«, ki vam bo vedno znova ušel. Tudi vezani v tem tednu nekako ne boste prišli na zeleno vejo. S partnerjem si bližine ne bosta želela ob istem času.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RAK

Samski boste ugotovili, da ste se naveličali rutine, zato boste želeli poskusiti tudi kaj novega. Privoščili si boste malo nenavaden seks, brez obveznosti. Vezani pa boste želeli biti igralci in gledalci obenem, zato si v tem tednu privoščite seks pred ogledalom. Uporabite svoj šarm in pokažite partnerju, kako strastni ste lahko v postelji.

Ljubezen: 5
Seks: 6

LEV

Samski boste zelo seksi in nasprotni spol se vam bo težko uprl. Poskusite izkoristiti ta pozitivni seksualni naboj v svoje dobro, saj veste, da se situacija lahko kmalu obrne. Pri vezanih pa energija ne bo na višku, vaše potrebe pa bodo zelo površinske. Še največ se vam bo dogajalo v sredo.

Ljubezen: 4
Seks: 4


DEVICA

Samski boste v tem tednu zelo uspešni. V petek, ko bo vaša spolna energija na višku, se vam obeta zanimivo srečanje. Svoje fantazije pa poskusite zadržati zase, da simpatije ne boste prestrašili. Vezani pa se boste posteljnim aktivnostim posvečali pogosteje kot običajno. Bodite manj egoistični in ne pozabite na partnerja in njegove želje.

Ljubezen: 5
Seks: 4

TEHTNICA

Erotični vpliv boste zelo dobro izkoristili predvsem samski. Seks boste vpletli v prav vsako temo pogovora in ob vsem tem sploh ne boste izpadli vulgarno. Vezani pa boste v tem tednu sanjarili o divjem, grobem in surovem seksu, a vam partner tega na žalost ne bo omogočil.

Ljubezen: 4
Seks: 3

ŠKORPIJON

Če niste v razmerju, boste v tem tednu zelo intenzivno občutili spolno energijo, saj bo pri vas na višku. Prav zato bo za vas zelo pomembno, da boste našli vzdržljivo osebo, saj boste nenasitni. Tudi vezani boste na višku z energijo. Partner bo moral biti takoj pripravljen, saj ne boste imeli časa čakati!

Ljubezen: 5
Seks: 5

STRELEC

Samski boste tokrat na višku spolnih moči, a od idej in želja k dejanjem v tem tednu na žalost še ne bo prišlo. Vezani pa se boste počutili kot kralji in kraljice, zato boste pričakovali, da se bodo drugi tudi tako vedli do vas. Ne pozabite na roke (še posebno dlani), ki so erogena cona.

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG

Preden se boste samski v tem tednu spustili v kakšno hitro avanturo, se dobro prepričajte, da je oseba res vredna zaupanja. Bodite zelo pozorni! Vezani pa boste končno lahko uresničili svojo spolno fantazijo – seks v troje. Tudi partner bo nad tem navdušen.

Ljubezen: 5
Seks: 5


VODNAR

Pomanjkanje spolne sle vam bo bolj v škodo kot v korist. Še posebno samski v tem tednu ne pričakujte ničesar novega. Malo bolj obetavno bo sicer za vezane, a tudi vi znate vso zadevo zamoriti s pogovorom sredi seksa, saj se vam bo to v določenem trenutku zdelo zelo pomembno.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI

Samske čaka v tem tednu erotična in strastna avantura z nekom starejšim, od vas samih pa bo seveda odvisno, ali boste ponudbo sprejeli ali ne. Drugače pa boste odločeni svojo energijo deliti z drugimi. Vezani pa boste svojemu partnerju končno zaupali svoje mazohistične želje.

Ljubezen: 4
Seks: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.