Magazin > Horoskop in Numerologija
733 ogledov

Vroči horoskop za teden od 18. 12. do 24. 12. 2017

astrologija
Kako vam kažejo ljubezenske zvezde?

OVEN
Samskih kratke avanture kot običajno tudi tokrat ne bodo zanimale, saj je tisto, kar iščete, absolutno ljubezen. Vezani pa boste zelo strastni in predani seksu, a boste obenem do partnerja tudi zelo zahtevni. Morda bi lahko vsaj v postelji pozabili na vaša visoka merila.

Ljubezen: 4
Seks: 4

BIK

Samski boste tokrat pri seksu pravi umetniki in skorajda ne bo trenutka, ki ga ne bi hoteli izkoristiti. Seveda pa to ne pomeni, da bodite zadovoljni s prvim, ki bo prišel mimo. Za razliko od samskih pa se vezani ne boste mogli naveličati svojega partnerja, ki vas bo iz dneva v dan presenečal.

Ljubezen: 5
Seks: 5

DVOJČKA

Vezani se boste seksa lotevali intenzivno, ognjevito, na trenutke celo egoistično. Na to, da bi upoštevali tudi partnerjeve želje, niti pomislili ne boste, kar vam zna zameriti. Tudi samskim se obeta nekaj strastnih akcij, a rutine se boste hitro naveličali. Želeli boste doživeti nekaj nevarnega.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK

Vezani boste tudi v tem tednu zelo aktivni, vaš partner pa ne bo smel biti v postelji prav nič zadržan. Tako kot vi se bo moral tudi on seksa lotiti z vsemi svojimi močmi. Samskim pa se obeta seks z  nekom, ki vas bo »zastrupil« s svojim šarmom. Bodite previdni, da ne boste na koncu razočarani!

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV

Samski se boste s svojim čutom za vse lepo težko sprijaznili z osebo, ki se vam ne bo zdela čudovita in vredna greha. Raje boste brez seksa, kot da bi bili z nekom iz čiste potrebe. Vezani pa boste želeli na vsak način ugajati partnerju, zato se boste med rjuhami zelo potrudili.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DEVICA

Da se boste vezani v tem tednu ogreli za seks, boste potrebovali tudi duhovno zadoščenje. Vsakršna naglica in improvizacija vas bosta v trenutku ohladili. Samski pa boste v tem tednu končno prišli na svoj račun. Največ priložnosti za akcijo boste dobili proti koncu tedna.

Ljubezen: 4
Seks: 4

TEHTNICA

Spolno poželenje samskih bo tokrat polno vzponov in padcev. Ves čas boste iskali »zlato sredino«, a na koncu boste povsod pretiravali. Vezani pa boste z vsakim poljubom ali spolnim odnosom še močneje razvneli partnerjeva čustva, ta pa vas bo v znak hvaležnosti obdaril z morjem nežnosti in topline.

Ljubezen: 4
Seks: 5

ŠKORPIJON

V tem tednu bo spolnost zelo resna zadeva. Samski se ne boste razdajali kar tako, ampak boste morali do osebe čutiti tudi naklonjenost, če ne celo ljubezni in duhovne povezanosti. Tudi za vezane bo seks le »dodatek« oziroma pika na i globokemu čustvenemu odnosu.

Ljubezen: 5
Seks: 4

STRELEC

Samski boste večji del tedna v vsem iskali le dobro, zato se bo nemalokrat zgodilo, da vas bo vulgarnost povsem vrgla iz tira. Vezani pa boste ujeti med svoje skrite telesne potrebe in željo po tem, da bi obdržali nadzor. Ob partnerju pa boste spolni naboj izražali brez predsodkov in meja.

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG

Vezani boste pri seksu ta teden precej zahtevni, vsakdanje dogajanje med rjuhami pa vas ne bo zadovoljilo. Hrepeneli boste po nečem novem. Samski boste v drugi polovici tedna v sebi zaznali željo po spremembah, zato boste bolj uživali v svojih spolnih fantazijah kot pa v realnem življenju.

Ljubezen: 4
Seks: 3

VODNAR

Vezani boste svoje partnerje obdarovali s svojo naklonjenostjo, oni pa bodo morali biti v zelo dobri kondiciji. Pripravljeni bodo morali biti seksati tudi na »dolge proge«. Tokrat boste partnerju z veseljem izpolnili tudi tiste najbolj skrite želje. Samski pa boste z dušo in telesom predani končnemu spolnemu cilju - orgazmu.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RIBI

Samski boste nekoliko nezaupljivi, nagnjeni k analiziranju in razumevanju tega, kar se bo dogajalo okoli vas, namesto da bi stremeli k čistemu užitku. Vezani pa boste partnerja s svojo divjo naravo prav gotovo pripravili do tega, da se vam bo z veseljem predal. Ne pozabite na njegove potrebe!

Ljubezen: 5
Seks: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.