Magazin > Horoskop in Numerologija
975 ogledov

Vroči horoskop za teden od 18.6. do 24.6.2018

seks Shutterstock
Kako vroče bo med rjuhami ta teden?

OVEN
V tem tednu boste uspeli poiskati ravnovesje med tistim, kar se mora in tistim, kar vam veleva srce. Samski boste vstopili v nov romantičen odnos, prelepo vam bo. Za resno zvezo pa se kljub temu še ne boste odločili. Željni boste samo avanture. Vezani pa boste obrnili nov list v odnosu, partnerju boste v postelji pripravili vroče presenečenje.

Ljubezen: 4
Seks: 6

BIK
Ta teden ne boste preveč zahtevni spolni partnerji. Seks vam bo predstavljal sprostitev od vsakdanjika in dolgočasnega življenja. To vam bo povsem dovolj in boste zadovoljni. Udobje bo za vas bolj pomembno. Teden vam bo na splošno pisan na kožo. Vsaj povečini. V ničemer ne boste pretiravali in s tem boste osrečili tudi partnerja.

Ljubezen: 5
Seks: 5

DVOJČKA
Če bo vse potekalo po vaših načrtih, se boste predali brez zadržkov. Vaša spolna domišljija bo velika in vaše fantazije bodo nenavadne. To seveda ne pomeni, da boste perverzni. Ob določenih okoliščinah se boste prepustili in pozabili na vse zavore. Za vas ovir enostavno ne bo, a le če bo vse, kot si boste zamislili.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
V tem tednu boste pripravljeni služiti drugim. Prav zaradi tega se boste lahko hitro znašli v objemu simpatičnega neznanca ali neznanke. Nato boste veliko premišljevali in analizirali, kaj si od vsega tega sploh lahko obetate. Ker še sami ne boste vedeli, se samo prepustite toku in uživajte.

Ljubezen: 3
Seks: 4

LEV
Z dušo in telesom boste predani končnemu cilju, vaš partner pa ne bo imel možnosti biti sramežljiv ali pa zadržan. Tako kot vi se bo moral lotili akcije z vsemi svojimi močmi, sicer boste razočarani. Pazite pa, da ob vseh teh zahtevah ne bo partner šokiran. Ne spreminjajte vseh spolnih navad naenkrat.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA
Puščali boste vtis čustvenega človeka, seks pa bo za vas akt oboževanja, v katerem se boste popolnoma predali svojemu partnerju. V ta odnos boste vlagali vsa svoja čustva. Med seksom boste radi v podrejenem položaju, predvsem ženske pripadnice boste pričakovale princa na belem konju. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

TEHTNICA
Vaša taktika bo v tem tednu prav gotovo spustiti vse vajeti in v napad. Ko boste z vsem srcem in telesom plezali čez ovire, ne boste upoštevali nobenih pravil in nasvetov. Pri tem pa se boste zanašali predvsem na svoja čustva in intuicijo. Seks z vami pa nikakor ne bo nekaj vsakdanjega in rutinskega.

Ljubezen: 5
Seks: 5

ŠKORPIJON
Partner bo želel v spalnico pripeljati osvežitev, vi pa boste trmasto vztrajali pri starokopitnih načelih. Vsakršno morebitno novost boste ostro moralno obsodili, zaradi česar lahko pričakujete precej nezadovoljstva in nerazumevanja. Skušajte se omehčati in spremenite omejena prepričanja.

Ljubezen: 1
Seks: 2

STRELEC
Samski boste zelo čustveni in ustvarjalni. V tem tednu si boste zaželeli igrivega seksa brez obveznosti. Vendar boste o njem bolj kot ne le premlevali, saj prave akcije še ne bo. Vezani boste imeli več sreče, v spalnici bo sramežljivost kar izpuhtela, vaš velik apetit po seksu pa bo potešen.

Ljubezen: 3
Seks: 4

KOZOROG
Naglo menjavanje razpoloženja bo prišlo do izraza tudi v postelji. Ko bo partner že mislil, da ve, kaj vam paše, boste v trenutku spet spremenili mnenje. To bo naporno zanj in prej ali slej se bo nehal truditi, da bi vas zadovoljil. Skušajte biti vsaj malce bolj stanovitni, tako pri čustvih kot na ostalih področjih. 

Ljubezen: 3
Seks: 2

VODNAR
Da se boste ogreli, boste potrebovali harmonijo in ravnovesje. Vsakršna naglica, improvizacija ali nered vas bodo v trenutku ohladili. Vaše spolno življenje v tem tednu ne bo poznalo vzponov ali padcev. Ves čas bo nekje na sredini, med vročim in hladnim, med telesom in duhom.

Ljubezen: 5
Seks: 3

RIBI
Ne boste si želeli odgovornosti, vendar vam jo bodo naložili drugi. Kljub vsemu boste na koncu izpadli kot zelo zanesljivi. Vaš humor bo cinično obarvan in večinoma se boste nagibali k pesimizmu. Pazite, da ne boste pozabili na partnerja in ga prizadeli. V tem primeru bo pred vami v postelji cel teden suša.

Ljubezen: 3
Seks: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.