Magazin > Horoskop in Numerologija
2977 ogledov

Vroči horoskop za teden od 18. do 24. maja 2020

astrologija
Boste ta teden našli ljubezen?

OVEN
Vrat in grlo bosta erogeni coni. V tem tednu boste zelo strasten in požrtvovalen ljubimec, ki ga bo z lahkoto zapeljati, še posebej z nežnimi poljubi in masažo vratu. To vas bo zagotovo zelo vzburjalo. Kar vas bo pa do konca vzburilo, pa bodo ljubezenski ugrizi v vrat. Ne bojte se! 

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Znali boste zelo dobro uporabiti svoje roke, ki vam bodo služile tako, kot boste želeli. Partner naj vam nežno poljublja dlani in z njimi naj boža svoje razgreto telo. Vaše tople roke ga bodo zelo vzburile. Z njimi se sprehajajte po njegovem telesu, božajte … Uporabite domišljijo in pojdite vse nižje in nižje.

Ljubezen: 5
Seks: 6

DVOJČKA
Oboževali boste dolgo, počasno predigro, še posebej ob prijetni glasbi v ozadju in v diskretnem odsevu številnih prižganih svečk. Naj se vam nikamor ne mudi, ampak zapeljujte počasi in vztrajno. Najraje se boste ljubili v kuhinji in sicer na mizi. Takšen seks se vam bo prav gotovo vrezal globoko v spomin. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

RAK
V postelji se boste vedli, kot da ste pod žarometi, zato boste poleg ljubljenja pričakovali tudi luči in ogledala. Uresničitev vaših seksualnih želja bo seks v zahtevnejših položajih, pri katerem boste pokazali celotno razkošje svojega potenciala.

Ljubezen: 1
Seks: 6

LEV
Vaša priljubljena seksi fantazija bo  ljubljenje pod tušem, zato bosta s partnerjem največ časa preživela v kopalnici. Dobro izkoristite spretne prste izkušenega ljubimca in pozabite na zavore. Ko boste doživljali orgazme, boste znali biti zelo glasni.

Ljubezen: 5
Seks: 3

DEVICA
Seksualni odnosi in poljubi bodo v tem tednu za vas čustvena izkušnja, ki bo porušila vse ovire. Razni posteljni eksperimenti bodo več kot dobrodošli in pogosto se boste posluževali erotičnih pripomočkov. Partnerju boste ukazovali, bili boste kar precej dominantni. Užival bo v vaši novopečeni avtoritativnosti. Nabavite si tudi bič in lisice. 

Ljubezen: 4
Seks: 6


TEHTNICA
V vsakem trenutku boste pripravljeni uresničiti svoje seksualne fantazije. Sploh vam ne bo pomembno kaj, kje in kako. V imenu vrhunske ekstaze boste uporabili tudi kakšen pornografski film, stimulativne napitke in tudi razne rekvizite. Ženske oblecite usnjeno mini krilo, kajti pred vami je teden nepozabnega osvajanja. 

Ljubezen: 3
Seks: 5

ŠKORPIJON
Ta teden boste nepremagljiv šampion v ležernem zapeljevanju nasprotnega spola in pri razburljivih seksualnih dogodivščinah. Prav nič se ne boste obremenjevali z mnenji drugih. Vživeli se boste v vlogi raziskovalca, katerega priljubljena fantazija bo igra vlog. Horoskop vas spodbuja, da jo tudi uresničite! 

Ljubezen: 4
Seks: 5

STRELEC
V tem tednu boste zelo fizično vzdržljivi in vitalni. Dobra forma se bo pokazala tudi v postelji. Pomembni vam bosta elegantna okolica in prijetna atmosfera. Svojega partnerja boste znali sprostiti najprej z nasmehom, potem pa boste v njegovem naročju zaplesali čuten, erotični ples. V njem boste prižgali ogenj strasti. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

KOZOROG
Radi boste eksperimentirali. Seks v vodi v vaših fantazijah zavzema visoko, če ne celo prvo mesto. Tik ob njem je ljubljenje v avtu ali v javnosti, s poudarkom na nevarnosti, da boste zasačeni. V partnerju prebudite njegove strasti in uresničil vam bo marsikatero seksualno fantazijo. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

VODNAR
Uživali boste v igri zapeljevanja in spogledovanja. Sprostite se in se prepustite porednim erotičnim igricam. Radi se boste ljubili zjutraj. Ženske, vaše spodnje perilo bo zelo romantične in skrivnostne narave, za popoln učinek pa izberite rdečo čipko. Težko se vam bo upreti. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI
Vaše erotične fantazije se bodo odvijale zelo hitro in spontano. Le nekaj ognjevitih, strastnih pogledov in že boste svojega izbranca ali izbranko kot plen odpeljali v posteljo. Vaš užitek bo neločljivo povezan z vzdihi in stokanjem, ki ga boste brez dvoma znali izvabiti z različnimi spretnostmi.

Ljubezen: 5
Seks: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.