Magazin > Horoskop in Numerologija
1526 ogledov

Vroči horoskop za teden od 19. do 25. novembra

horoskop

OVEN
Vezani boste v tem tednu boljše volje. Partner bo zagotovo zadovoljil vse vaše potrebe. Če mu boste predlagali nove seksualne igre, pričakujte pozitiven odziv. Naj vas ne bo sram. Telesno prebujanje in fizično zadovoljstvo je zagotovo pred vama. Seksualno hrepenenje, ki ga bosta čutila, bo v tem tednu neverjetno. Samski, v tem tednu boste lahko uresničili vse, o čemer ste do sedaj le sanjali.

Ljubezen: 3
Seks: 5

BIK
Samski bodite previdni. Nekdo se vam bo približal, saj ga vaša bližina vznemirja. Čutili boste, da se zadržujete brez razloga, toda temu ne bo čisto tako. Prisluhnite svoji intuiciji, saj vas bo želela ta oseba le izkoristiti. Vezani boste v sredini tedna lačni ljubezni in ljubljenja. Zdelo se vam bo, da vam partner ne ustreže. Namignite mu, kaj potrebujete. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

DVOJČKA
Odtujenost med vama s partnerjem bo mimo. Zdelo se vam bo, da ste zares srečni samo v njegovem objemu. Ljubljenje bo v tem tednu izvrstno. Obstaja verjetnost plodnosti, zato bodite pripravljeni, saj bo lahko vajina ljubezen obrodila sadove. Partner se bo posvetil vašemu božanskemu telesu po svojih najboljših močeh. Prepustite se mu! Samski si boste želeli seksualnih igric in novih doživetij.

Ljubezen: 4
Seks: 6

RAK
V tem tednu boste izredno zapeljivi. Želeli si boste seksualnih igric in novih doživetij. Tisti, ki ste v trajnem razmerju, lahko pričakujete pestro ljubljenje in preizkušanje novih položajev. Samski pa boste malce bolj umirjeni. Telo bo hrepenelo po dotikih in pozornosti, medtem ko bo razum govoril drugo. Sami se boste morali odločiti, katera možnost bo prevladala. 

Ljubezen: 3
Seks: 5

LEV
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste tudi v tem tednu zadovoljni in zadovoljeni. Partner vas bo razveselil z erotično masažo, ki bo sprostila vsak delček vašega telesa. Zdelo se vam bo, da ste nepremagljivi, saj bo vaša notranja energija neverjetna. Svojega partnerja in sebe boste osrečili. Vajino razmerje bo skladno in čutno. Samski, moč vrhuncev vas bo popeljala daleč proč v svet sanj.

Ljubezen: 5
Seks: 5

DEVICA
Tako vezani kot samski boste hrepeneli po ljubezni, ne po spolnosti. Zdelo se vam bo, da vam partner ne izkazuje dovolj pozornosti, kar bo onemogočalo dobro seksualno življenje. Če o svojih težavah ne boste spregovorili, ne smete pričakovati čudežev med rjuhami. Odprite se mu, saj vam je on trenutno najbližje. Samski ne oklevajte več, saj tako ne boste prišli prav daleč.

Ljubezen: 2
Seks: 2

TEHTNICA
V tem tednu boste čutili magnetno in erotično privlačnost do osebe nasprotnega spola. Po mislih se vam bosta podila le seks in ljubljenje. Vzemite si tisto, kar boste potrebovali. Če ste vezani, boste s tem presenetili svojega partnerja. Zagotovo bo presrečen, ko bo dobil vso vašo pozornost. Uresničite svoje skrite fantazije, čas bo več kot primeren za to.  

Ljubezen: 3
Seks: 6

ŠKORPIJON
Sedaj je skrajni čas, da samski in vezani ukrepate. Zdi se, kot da ste obstali na določenem nivoju. Če ste obstali brez norih idej o tem, kako zadovoljiti svojega partnerja, potem vzemite v roke priročnik o spolnosti. Nove ideje vas bodo navdihnile. Konec tedna bo zato lahko divji. Zagotovo vama ne bo dolgčas, saj boste pokazali ustvarjalne sposobnosti. 

Ljubezen: 3
Seks: 4

STRELEC
V tem tednu boste tako samski kot vezani rahlo zadržani. Na začetku tedna zagotovo ne boste našli razloga za goreč odnos. Partner vas bo pustil na cedilu, zdelo se vam bo, da ste vi edini, ki vlaga v vajino razmerje in seksualno življenje. Pogovorite se z njim, saj v nasprotnem primeru še dalj časa ne bo prišlo do izboljšanja.

Ljubezen: 2
Seks: 2

KOZOROG
Kljub čustveni krizi, v kateri ste se samski znašli, bo vaše seksualno življenje še vedno polno strasti in poželenja. Libido bo najmočnejši v začetku tedna. Vezani pričakujte nenehno željo po ljubljenju. S partnerjem si bosta celo med delovnikom pošiljala razburljiva sporočila. Večeri, ki jih bosta preživela skupaj, bodo polni novih podvigov. Vaše fantazije bodo uresničene.

Ljubezen: 2
Seks: 5

VODNAR
V tem tednu boste tako samski kot vezani polagali čustva pred fizično zadovoljstvo. Čutili boste potrebo po partnerjevem objemu in njegovi ljubezni. Vsekakor vama v tem tednu ne uidejo strastne noči, toda teh zagotovo ne bo mnogo. Vsekakor bo najboljši dan za ljubezen četrtek. Partner vas bo razveselil s posebnim darilom, ki bo oplemenitilo vajino spolno življenje

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI
Živahnost, energičnost in razgibanost boste v sledečih dneh zagotovo začutili tako samski kot vezani. Samozavest, ki jo boste samski pokazali v postelji, bo v tem tednu neverjetna. Vezani, med rjuhami se vam bo zdelo, da vaš partner lahko dela čudeže. Nagradite ga z erotično masažo in prav tako s pohvalo. Z njo boste navdušili partnerja tako močno, da si vas bo želel vsak dan bolj.

Ljubezen: 4
Seks: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.