Magazin > Horoskop in Numerologija
4763 ogledov

Vroči horoskop za teden od 19. do 25. oktobra 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Koga čaka romantičen teden?

OVEN

V tem tednu se posvetite vašemu partnerju. Poskusita nove položaje, začinita stvari. Bodite pobudnik in vse se vam bo povrnilo. Vključite tudi vaša čustva, čeprav bi znalo biti to za partnerja strašljivo, vendar verjemite, da boste tako zagotovo uspešni. Samski se boste zapletli z neko osebo, vendar na spolnost še ne boste pripravljeni. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

BIK

Samski boste v tem tednu spoznali osebo, ki bo postala vaš partner v postelji. Z vsem se sicer ne boste strinjali, bo pa glede na pretekle dni to zelo prijetna sprememba. Vezani se posvetite partnerju in vajino spolno življenje malce popestrite. Do predigre vam v tem tednu ne bo, zato boste tudi partnerja priganjali, naj preide od besed k dejanjem.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DVOJČKA

Če se boste z nekom želeli povezati ali če boste želeli pridobiti zaupanje partnerja, boste morali pokazati več navdušenja. Pozabite na velike obljube in visoke upe. Vezani se boste posvetili partnerju in stvari vzeli v svoje roke. Samski pa si boste poiskali partnerja za krajšanje večernih uric. Pazite, da se ne boste zapletli pregloboko.

Ljubezen: 3
Seks: 3

RAK

Prijaznost in sladke besede se bodo samskim v tem tednu obrestovale. Ostanite preprosti in prav gotovo boste nagrajeni; ali v postelji ali kje drugje. Vezani se boste ta teden bolj ukvarjali s čustvi kot s spolnostjo, slednja bo na drugem mestu. Pred tem boste želeli rešiti nerešena vprašanja v vajinem razmerju.

Ljubezen: 4
Seks: 3


LEV

Čeprav bodo v začetku tedna stvari delovale zelo dolgočasno, se vam obeta nepozaben konec tedna. Če partner ne bo pripravljen eksperimentirati, nikar ne pritiskajte nanj, saj boste tako negativno vplivali na njegovo razpoloženje. Če boste v ospredje postavili njegov užitek in udobje, boste užitka vsekakor deležni.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA

Nikoli ni lahko svojih čustev spraviti v besede, a vsekakor je vredno poskusiti. Ta teden bo pravi, da jih izrazite svojemu partnerju. Ta vas bo poslušal in vam bo na vsak način skušal pomagati. Zavedajte pa se, da ima tudi on težave in da morate tudi vi prisluhniti njemu. Izlivu čustev bo sledil nepozaben seks. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

TEHTNICA

Nestrpno boste čakali na nove priložnosti in morda celo na novega partnerja. V tem tednu ga najbrž še ne boste našli in vaše spolno življenje bo bolj kot ne mirovalo. Tudi v ljubezni stvari ne bodo potekale po vašem načrtu. Samski boste morali še malce počakati na tistega pravega, ki vam bo zmešal glavo. 

Ljubezen: 2
Seks: 2

ŠKORPIJON

Skrivnosti glede vašega razmerja bodo prišle na dan. Pripravljeni se boste pogovoriti o globokih in občutljivih zadevah. Vaše ljubezensko življenje v tem tednu ne bo ravno cvetelo, pa tudi pri spolnosti ne pričakujte, da bi se stvari lahko obrnile na bolje. Počakajte na naslednji teden.

Ljubezen: 1
Seks: 2

STRELEC

V tem tednu se boste posvečali predvsem čustveni plati vajinega razmerja. Spolnost vas ne bo pretirano zanimala, saj boste spoznali, da morata s partnerjem rešiti nerešena vprašanja, najbolje s pogovorom. Partner nad tem najbrž ne bo preveč navdušen, vaša vztrajnost pa bo tista, ki bo tokrat prevladala. 

Ljubezen: 3
Seks: 2


KOZOROG

Teden bo enkraten za ljubezen in nekaj vročih noči, ki jih bosta preživela s parterjem. Erotično perilo tokrat ne bo potrebno, partnerja boste razorožili že z enim samim pogledom. Čeprav bo spolnost v osredju, pa vas hiter seks ne bo zanimal. Želeli si boste veliko predigre in poljubov, temu pa bo sledila strast.

Ljubezen: 5
Seks: 6

VODNAR

Teden bo pravi za različne intimne igrice, da s partnerjem malo popestrita vajine večere. A pazite, da ne boste preveč neposredni. Če se boste tega držali, boste dobili pozornost, ki si jo zaslužite. Bodite kar se da skromni, malo bolj se osredotočite na družabne igre in skozi njih počasi nakazujte svoje želje.

Ljubezen: 5
Seks: 5

RIBI

Globoki pogovori so tisto, kar boste potrebovali. S partnerjem bosta tako še bližje drug drugemu in dobili boste tisti bližino, po kateri tako hrepenite. Bodite pripravljeni deliti vaše misli, kar bo delovalo kot povabilo v vaš intimni svet. Nikar ne analizirajte vsake besede in odprto sprejemajte stvari.

Ljubezen: 5
Seks: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.