Magazin > Horoskop in Numerologija
3209 ogledov

Vroči horoskop za teden od 20. 8. do 26. 8. 2018

astrologija, horoskopi Profimedia
Kako vam kaže v ljubezni?

OVEN
Tokrat boste imeli izjemno močan libido in osvobojeni boste od vseh predsodkov. Čeprav vedno vse analizirate in načrtujete, v ljubezenski igri vse to izgine. Po vsej verjetnosti boste zamešali ljubezen s seksom, zato boste tudi pripravljeni sprejeti ljubezen za eno noč. Naj vas ne bo strah preizkusiti kaj novega.

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK
Ljubezen vam bo najbolj pomembna, toda niti seksualni izleti vam ne bodo tuji. Zelo boste radovedni in ne boste obremenjeni s predsodki ter boste iskreno verjeli, da je pri seksu vse dovoljeno. Vezani, pogovorite se s partnerjem o njegovih potrebah. Morda njemu niti ni tako prijetno v položajih, v katerih vi uživate. Potrudite se ga osrečiti.

Ljubezen: 3
Seks: 3

DVOJČKA
Zelo boste privlačni za pripadnike nasprotnega spola. Radi narekujete tempo ljubezenske igre, kar vam partner pogosto zameri. Nimate sramu, odprti ste in jasno poveste, kaj želite. Med seksom ne govorite radi, toda zato vam še kako prijajo vzdihi zadovoljstva. Vezani, možne so težave, če vas partner ne bo mogel zadovoljiti. Imejte razumevanje.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
Vi se vedno zaljubite v osebe, s katerimi se lahko dolgo in sproščeno pogovarjate. Šele takrat se tudi spustite v seksualno igro. S partnerjem se radi pred seksom pogovorite o tem, kaj imate radi in kaj bi še povečalo stopnjo zadovoljstva. V kolikor ste imeli težave, bo sedaj vse prišlo na svoje mesto. Privlačile vas bodo strastne osebe.

Ljubezen: 5
Seks: 3

LEV
Vezani boste pri seksu zelo previdni in ne boste želeli pretiravati. Samski, vam je najbolj pomembno, da partnerja dobro spoznate, preden z njim stopite v intimen odnos. Ko se to zgodi, pa se spremenite v seksualno nenasitno osebo. Spoznali boste posebno, drugačno osebo, od katere se ne boste mogli ločiti. Popolnoma se boste sprostili, tako da bo tudi seks popoln.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DEVICA
Nenehno potrebujete seks. Najsrečnejši boste, ko boste poleg sebe imeli osebo, ki bo pripravljena z vami preizkusiti kaj novega. Niste obremenjeni z moralno dimenzijo, zato greste v ljubezenski igri iz ene skrajnosti v drugo. Radi imate skrivnosti in vse s prizvokom prepovedanega. Zahtevni boste, a v partnerjevem orgazmu boste uživali tako kot v svojem.

Ljubezen: 5
Seks: 6

TEHTNICA
Zelo boste romantični in težko boste ločili seks od ljubezni. Pri seksu boste zelo vzdržljivi in občasno boste tudi sami sebe presenetili s svojo seksualno energijo. Želeli boste doživeti nekaj novega in tega vas ne bo strah. Partner bo na začetku presenečen, potem pa navdušen nad dejstvom, da ste nadvse strastna oseba.

Ljubezen: 4
Seks: 6

ŠKORPIJON
Vodili boste hiter tempo življenja in hrepeneli boste po avanturah. Pri seksu ne boste poznali mere, občasno boste preveč agresivni. Vi ne morete brez seksa. Še posebej so vam zabavne erotične igrice, zato se kar naprej zabavate s partnerjem. Čeprav radi dominirate, se boste tokrat trudili, da bo vaš partner užival veliko bolj kot vi.

Ljubezen: 4
Seks: 6

STRELEC
Pri seksu boste zelo temperamentni. Zahvaljujoč svojim veščinam in vzdržljivosti boste znani kot izvrsten ljubimec. Seksa vam prav gotovo ne bo primanjkovalo. Vezani lahko pričakujete zelo strastne trenutke. Samski, pred vami je zanimiv teden. Izžarevali boste seksualno energijo, ki bo osvajala vse, ki se bodo znašli v vaši družbi.

Ljubezen: 5
Seks: 5

KOZOROG
Ta teden boste zelo zanimivi ljubimci. Za vas bo seks sproščujoča tema, v kateri se boste izvrstno znašli. Radi boste preizkušali novosti, beseda 'perverzno' v vašem besedišču tako ne obstaja. Toda že kar nekaj časa ste nezadovoljni. Nikakor vam ne uspe najti partnerja, ki bi lahko zadovoljil vse vaše apetite. Ne predajte se, prihajajo spremembe na bolje.

Ljubezen: 3
Seks: 4

VODNAR
Pri zapeljevanju boste pravi strokovnjaki, bili boste zelo strastni ljubimci. Kadar ljubite, se prepuščate brez zadržkov. Pri seksu boste malce neodločni, zato bo partner občasno imel občutek, kot da vas je prisilil k odnosu. Ne bojite se seksa, temveč neuspeha in dejstva, da partnerja morda ne boste uspeli zadovoljiti. Potrudite se in se končno rešite tega strahu.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI
Vi niste tip osebnosti, ki je vsem všeč, niti ne želite to biti. Zavedate se, da ste posebni in specifični. Radi zapeljujete, toda najsrečnejši ste, kadar zapeljujejo vas. Vezani boste od partnerja zahtevali kraljevsko razvajanje. Ne boste imeli predsodkov in vedno boste proti ustaljenim in veljavnim pravilom vedenja.

Ljubezen: 3
Seks: 5

 

Komentarjev 1
  • Stephanie_Morton 15:25 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki jee sam0 nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com