Magazin > Horoskop in Numerologija
1878 ogledov

Vroči horoskop za teden od 21. 1. do 27. 1. 2019

astrologija, horoskop
Ljubezenske zvezde so spregovorile.

OVEN
S svojo telesno govorico boste zapeljevali nasprotni spol. Vezani boste lahko ponosni nase, saj bo partner nad vami zares navdušen. Pokazali boste, da znate zapeljevati. Predajali se mu boste brez zadržkov, kar bo v njem povzročilo navdušenje. Tudi samski lahko pričakujete nove možnosti za pogasitev vaše spolne sle, in sicer v petek. Vzemite si tisto, kar potrebujete, saj vam zagotovo ne bo žal.

Ljubezen: 4
Seks: 6

BIK
Samski boste hrepeneli po nežnosti. Spremembe lahko pričakujete v nedeljo, saj se vam bo približala oseba, na katero niste niti pomislili. V vsakem primeru morate biti pripravljeni, saj bo v postelji ta teden rahlo zatišje. Vezani boste čutili ljubezen in naklonjenost, toda spolna sla ne bo potešena, saj vam čas tega ne bo omogočal. Proti koncu tedna si le vzemite čas za posteljne igre.

Ljubezen: 4
Seks: 2

DVOJČKA
V naslednjih dneh boste gojili res močno poželenje do nasprotnega spola. Vezani boste lahko malce razočarani, saj si med tednom partner ne bo vzel dovolj časa za vas. Proti koncu tedna pa se bo partnerjevo poželenje zagotovo prebudilo. Samski boste ponovno zacveteli, prav tako pa boste čutili, da se vas je dotaknila ljubezen.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RAK
Ko se boste v tem tednu pogledali v ogledalo, vam bo podoba povsem všeč. Samozavest vam bodo zavidali mnogi. Vezani, vaš partner pa tega ne bo opazil, zato boste kar malce razočarani nad ljubeznijo. Zdelo se vam bo, da vam partner ne posveča dovolj pozornosti. V postelji ne boste zadovoljeni, prav tako pa vas ne bo znal čustveno pomiriti.

Ljubezen: 2
Seks: 2

LEV
V naslednjih dneh boste čutili, da sta si s partnerjem zares blizu. Med vama bo posebna vez in energija, ki bo vodila do enkratnega seksa in do ljubezni, za katero sta mislila, da je že pozabljena. Predajte se občutkom, saj bodo ti med vama neverjetni. Samski boste trpeli za pomanjkanjem spolnosti. Ne pozabite, da si lahko vzamete, kar potrebujete. Le pogumno!

Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA
V tem tednu bo vroče. V ljubezni boste želeli imeti glavno besedo, prav tako pa se boste tudi med rjuhami izkazali kot vodilni. Partner bo navdušen nad vašo strastjo, saj jo boste kazali vsakodnevno. Samski boste čutili, kako ljubezen vstopa v vaše življenje. Želeli si boste novih izkušenj. Pustite se presenetiti.

Ljubezen: 5
Seks: 6

TEHTNICA
Počutili se boste zares dobro. Zdelo se vam bo, da ste najboljši in najlepši. Vaša samozavest bo na višku, zato lahko pričakujete ogromno spogledljivih trenutkov in veliko igrivosti med rjuhami. Pričakujte odlično spolno življenje, še posebno proti koncu tedna. Samski boste navdušeni nad osebo, ki jo boste spoznali. Ne kujte je v zvezde.

Ljubezen: 4
Seks: 5

ŠKORPIJON
V naslednjih dneh boste malce zadržani. Zdelo se vam bo, da hranite svojo spolno energijo za kasneje. Ne hranite je. Čas bo pravi, da jo izrazite, še posebno če ste vezani. Partner bo zagotovo navdušen nad mamljivimi ponudbami, za katere boste dali povod. Naj vas ne bo sram. Samski, čas bo odličen, da izrazite svoje najgloblje spolne želje.  

Ljubezen: 3
Seks: 5

STRELEC
V naslednjih dneh boste začutili zares močno spolno slo. Ne bojte se, saj bo partner zagotovo poskrbel za vas. Vezani se boste navduševali nad partnerjevim telesom. Najraje bi videli, da bi se nenehno sprehajal brez oblačil. Kemija med vama bo zagotovo najmočnejša v soboto, ko se bosta predala novim strastem in užitkom. Samski se večkrat odpravite ven, pa se bo tudi vam nasmehnila sreča.

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
V tem tednu boste imeli težave s pomanjkanjem časa, zato se bo to zagotovo odražalo v ljubezenskem pogledu. Vezani pričakujte med tednom nekaj prepirov, zato v seksualnem pogledu zagotovo ne boste zadovoljeni. Potrudite se za svojega partnerja, saj mu zagotovo primanjkuje vaše pozornosti. Samski premislite o novih tehnikah zapeljevanja.

Ljubezen: 2
Seks: 1

VODNAR
Zaželeli si boste bližine, ljubezni in pozornosti. V tem tednu je ne boste dobili, vsaj ne v taki meri, kot si boste to želeli sami. Vezani se boste morali sprijazniti z dejstvom, da vam partner ne more nakloniti čisto vse pozornosti. Samski boste razočarani nad odzivom simpatije. Toda ne pozabite, da kdor išče, ta najde. Ozrite se še malo okoli sebe.

Ljubezen: 2
Seks: 3

RIBI
V naslednjih dneh bo zelo vroče. Seksa si boste želeli vedno in povsod. Posvetite se partnerju in sebi ter notranjim občutkom, ki vas tokrat ne bodo pustili na cedilu. Občutenja med vama bodo povedala več, zato bosta zagotovo zadovoljila potrebe drug drugega. Samski lahko pričakujete nova srečanja v soboto. Pustite se presenetiti.

Ljubezen: 4
Seks: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.