Magazin > Horoskop in Numerologija
8459 ogledov

Vroči horoskop za teden od 21. 6. do 27. junija 2021

astrologija, horoskop, vedeževanje
Za koga bo romantično.

OVEN

Poskrbite za svoj videz in dobro počutje in prav lahko boste doživeli zelo strasten teden. Vaš naravni dar za govor in zanimanje za najrazličnejše stvari vam bosta pomagala, da boste še hitreje netili iskrice zanimanja in poželenja. Okolica vas bo z veseljem poslušala, kar bo vodilo do nove romance. Sprostite se in vse bo potekalo tako, kot je treba.

Ljubezen: 4
Seks: 6


BIK

Ne bodite presenečeni, če vas bo partner malce izkoristil. To bo pravzaprav le poklon. Čaka vaju strasten in vroč teden, oba bosta brez kakršnihkoli zadržkov. Prepustite se in uživajte. Potrudite se, da boste vse, kar boste prejeli, v enaki meri tudi vrnili. To bo partnerja bolj vzburilo, kot si lahko mislite. 

Ljubezen: 5
Seks: 6


DVOJČKA

Če ste samski pripravljeni uživati v družbi neke osebe brez dolgotrajne veze, se boste ta teden imeli neizmerno lepo. Vezani pa vsaj tokrat nikar ne preverjajte partnerjeve zvestobe, saj se vam to utegne še kako maščevati. Raje se mu popolnoma predajte in doživeli boste vroče noči. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

RAK

Ta teden bo vaš, saj boste kar žareli. Preživite nepozaben konec tedna s posebno osebo. Vezani boste v objemu svojega partnerja uživali, kot že dolgo ne. Enostavno vas bo prevzel in ne boste se mu mogli upreti. Samski pa boste teden najverjetneje preživeli v družbi osebe, ki jo boste šele spoznali. Ujela se bosta tako čustveno kot spolno.

Ljubezen: 6
Seks: 6


LEV

Ta teden pričakujte nepričakovano. Vsi vaši načrti bodo namreč padli v vodo. Pri načrtovanju zato ne bodite tako zavzeti. Partner vas utegne presenetiti z nečim izjemno romantičnim. Prepustite mu vajeti. Dopustite mu, da bo vodil igro in verjemite, da boste nagrajeni. A nikar ne pozabite povrniti usluge.

Ljubezen: 6
Seks: 5


DEVICA

Dobili boste zanimivo povabilo, z neko osebo boste lahko preživeli prav nepozaben konec tedna. Sprejmite izziv, a vseeno ostanite malce zadržani. Odločite se za igriv odnos, težite k zabavi in uživajte v tem koncu tedna brez zavor. Odpravite se brez posebnih želja in pričakovanj ter se prepustite toku.

Ljubezen: 3
Seks: 6


TEHTNICA

Vezani boste v družbi partnerja uživali brez vsakršnih skrbi. Izkoristite teden, ki vama bo na področju ljubezni in spolnosti naklonjen. Med rjuhe vnesita nekaj svežine in preizkusita nove položaje. Samski boste ta teden iskali predvsem romantično sorodno dušo. Spolnost sama vas ne bo pretirano privlačila. 

Ljubezen: 4
Seks: 4


ŠKORPIJON

V tem tednu se boste samski potikali po nenavadnih mestih, saj boste upali, da boste tako našli ljubezen. Vsekakor kar poskusite. Zaradi vaše privlačnosti se bo hitro lahko zgodilo, da boste spoznali osebo, s katero si boste nato krajšali večerne urice. Vezanim v tem tednu spolnost ne bo veliko pomenila, zato se boste umikali od partnerja. 

Ljubezen: 4
Seks: 2


STRELEC

Preživljanje časa z ljudmi, ki jih ne razumete, je za vas zelo stresno. A nikar ne obupajte. Poglejte na situacijo z druge strani in morda boste videli tudi možnost za romanco z neko osebo. Morda vam bo neka oseba postala všeč. Pustite se presenetiti, zvezde vam bodo v tem tednu naklonjene tako na področju ljubezni kot spolnosti.

Ljubezen: 6
Seks: 5


KOZOROG

Teden vam ne bo naklonjen, saj boste zaradi nenehnih težav na delovnem mestu in v družini nezmožni izpolniti pričakovanja vašega partnerja. Situacija vas bo še bolj izčrpala, ko bo partner jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. Ne obremenjujte se preveč, tudi to obdobje bo kmalu minilo. Tudi samski na področju ljubezni in spolnosti v tem tednu ne bi smeli pričakovati veliko. 

Ljubezen: 2
Seks: 1

VODNAR

Vezani boste v tem tednu več pozornosti namenjali romantiki kot spolnosti. Partner nad tem sicer ne bo pretirano navdušen, kljub temu pa bo z vami sodeloval. Samski pa boste takoj želeli preiti na seks. Do zapeljevanja in predigre vam ne bo veliko. Na srečo vam bo vaš svoboden duh odprl več možnosti, tako da vam bo tokrat tudi uspelo. 

Ljubezen: 3
Seks: 3


RIBI

Če boste želeli uživati, se boste morali v tem tednu malo bolj potruditi in sprejeti določen izziv, ki se vam bo ponujal. Vsekakor si želite več pozornosti in naklonjenosti. Prepustite se situaciji, v kateri se boste znašli in enostavno uživajte. Zaupajte svoji intuiciji in delujte na podlagi vaših instinktov.

Ljubezen: 4
Seks: 3

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.