Magazin > Horoskop in Numerologija
8186 ogledov

Vroči horoskop za teden od 22. 4. do 28. 4. 2019

Horoskop
To pravijo zvezde ljubezni.

OVEN
Čutili boste, da vam primanjkuje idej, kako popestriti vaše spolno življenje. Vezani boste začutili, da se s partnerjem oddaljujeta drug od drugega. Čim prej ukrepajte. Premislite, kako ga boste zapeljali naslednjič, ko bosta skupaj. Zagotovo še nista poskusila vsega, zato si pomagajte s strokovno literaturo. Poskusite in presenetite svojega partnerja.

Ljubezen: 3
Seks: 3

BIK
V sebi boste čutili goreč plamen strasti. Tokrat bodo vaše želje uslišane, saj bo partner presenetljivo dobre volje. Kljub težavam se bosta predala novim užitkom in presenetljivim posteljnim igram. Energija vaju bo vlekla skupaj kot magnet. Proti koncu tedna boste čutili, da sta nerazdružljiva. Pričakujte dolge, vroče ter potne noči. Občutili boste vsesplošno otoplitev telesa.

Ljubezen: 4
Seks: 6

DVOJČKA
Pestrost v spolnem življenju vas bo čakala na vsakem vogalu. Zdelo se vam bo, da ste obdani z novimi možnostmi za izvrsten seks. Prepustite se toku in ne pozabite, da se živi le enkrat. Med rjuhami bo ta teden zelo veselo. Preizkušali boste nove posteljne položaje in se predajali osebi, ki vam je najbližje. Kar tako naprej!

Ljubezen: 3
Seks: 5

RAK
Polni boste hrepenenja, saj si boste želeli dotikov, pogledov in prijetnih občutkov. Ne glede na to, kaj si boste želeli, pa se planeti še vedno ne bodo vrteli vam v prid. Čas je, da se v vas in vašem srcu prebudi ljubezen in da prenovite svojo čustveno življenje. Na seksualnem področju bo bolje takrat, ko boste pometli pred svojim pragom in uredili svoja čustva. Poskusite!

Ljubezen: 2
Seks: 2

LEV
V tem tednu se boste zapletli v mnoge čustvene prepreke. Predvsem vezani boste malce nesrečni, saj se vam bo zdelo, da s partnerjem ne moreta stopiti na isto valovno dolžino. Presenečeni boste nad dejstvom, da bo v postelji kljub vsemu zares veselo. Vse težave bodo mimo proti koncu tedna, spolnost pa bo izvrstna, saj bo vez med vama zares močna. Cenite to, kar imate.

Ljubezen: 2
Seks: 6

DEVICA
Tokrat boste nekako slabe volje. Zdelo se vam bo, da se vas loteva utrujenost in nekakšen pesimizem. V vašem življenju bo zagotovo primanjkovalo ljubezenskih občutkov in občutkov strasti. Vezani boste razočarani nad partnerjem, saj vas ne bo zadovoljil. Samski, ki hrepenite po partnerju, pa se le malce ozrite okoli sebe in znižajte pričakovanja.

Ljubezen: 2
Seks: 1

TEHTNICA
Presenečeni boste nad svojim partnerjem, saj vam bo ta izkazoval več pozornosti, kot ste vajeni. Menili boste, da ima zagotovo razlog za to. Oplemenitili boste svoje spolno življenje, saj bo to polno ljubljena. Zdelo se vam bo, da so vse okoli vaju iskrice. Čutili boste zaljubljenost, na katero ste že zdavnaj pozabili. Dobili boste potrditev, ki ste jo iskali.

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
V naslednjih dneh boste zares uživali pri seksu. Zdelo se vam bo, da se s partnerjem ali ljubimcem ujemate tako dobro, kot se še nikoli niste. Brali boste njegove misli in on bo bral vaše. Zadovoljni boste. Res pa je, da na čustvenem področju ne bo vse tako svetlo. Ne pozabite, da partnerstvo temelji na trudu, zato je čas, da prisluhnite partnerju in njegovim čustvenim potrebam.

Ljubezen: 3
Seks: 6

STRELEC
V sredini tedna boste razočarani nad ljubeznijo. Zdelo se vam bo, da vam ni usojeno in da nikakor ne morete biti povsem srečni. Že čez nekaj dni bo situacija popolnoma drugačna. Samske bo lahko presenetil neznanec, ki vas bo popeljal v svet ekstaze in naslad, če mu boste le dopustili. Predajte se užitku. Vezani se boste predajali partnerjevim dotikom.

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG
V naslednjih dneh boste izgubili zaupanje vase. Čutili boste, da vam primanjkuje samozavesti in da ste pred nasprotnim spolom povsem izgubljeni. Zaupajte vase in verjemite, da ste božanski v vseh pogledih. Mnogi v tem tednu teden ne boste zadovoljeni zaradi lastnih predsodkov. Sprostite se in se predajte užitku. Sebi boste na ta način naredili uslugo. Poskusite!

Ljubezen: 3
Seks: 2

VODNAR
Vznemirjeni boste zaradi bližine nasprotnega spola. Bodite previdni. Tako vezani kot samski se boste lahko v naslednjih dneh zapletli v avanturo, ki pa vam bo s čustvenega pogleda prinesla zgolj zmedo. Pazite. Vaš spolni nagon bo vsak dan močnejši, toda prisluhnite tudi razumu. Vezani se boste lahko zapletli v skok čez plot.

Ljubezen: 2
Seks: 4

RIBI
Vezani boste navdušeni nad svojim partnerjem. Znova in znova vam bo izkazoval pozornost. Hrepenel bo po vaši bližini, kar vas bo posebej navdušilo. Seksualno hrepenenje med vama bo zares izjemno. V tem tednu boste začutili, da fizična privlačnost prevladuje nad čustveno. Tudi samski boste obkroženi s priložnostmi za izvrsten seks. Zvezde bodo povsem na vaši strani.

Ljubezen: 4
Seks: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.