Magazin > Horoskop in Numerologija
1577 ogledov

Vroči horoskop za teden od 22. 7. do 28. 7.

seks na plaži Shutterstock
Med čigavimi rjuhami bo najbolj vroče ta teden?

OVEN
Ta teden vam bo pisan na kožo. Vse, kar si boste zadali, vam bo uspelo, pa naj bo to zapeljevanje simpatičnega neznanca ali pa presenečenje za vašo boljšo polovico. Teden vam bo vsekakor naklonjen, popeljite sebe in druge v višave užitkov. Vendar pa bodo lahko malce trpela čustva, saj bodo v tem tednu telesni užitki na prvem mestu. 

Ljubezen: 3
Seks: 6

BIK
V tem tednu poskrbite, da vama s partnerjem ne bo dolgčas. Imeli boste namreč veliko energije in vaša strast bo na vrhuncu. Svojega partnerja očarajte s kakšnim novim in tudi norim predlogom. Čeprav se bo sprva upiral, se vam bo kasneje prepustil in oba bosta presenečena, kako pestro bo med rjuhami. Z idejami na dan! 

Ljubezen: 4
Seks: 5

DVOJČKA
V tem tednu boste imeli v sebi veliko poželenja. Je pa res, da boste malce raztreseni in ne boste točno vedeli, kako bi uresničili vse vaše želje in potrebe. Le povejte partnerju, kaj točno si želite, pa bosta že skupaj našla pot do užitka. Pred vami je sicer naporen teden, tako da si vsak večer vzemite nekaj časa za sprostitev s partnerjem. 

Ljubezen: 3
Seks: 4

RAK
V tem tednu se boste bolj posvečali čustvom. Ko se boste čustveno povezali s partnerjem, boste z njim še bolj uživali v postelji. Odlična rešitev bi bila romantična večerja v začetku tedna, saj bi vaju res povezala, kasneje pa bi vas še vedno grel spomin na to večerjo in bi si partnerja še bolj želeli. Premislite!

Ljubezen: 4
Seks: 3

LEV
V tem tednu boste od partnerja zahtevali preveč. Ne bo vam mogel ustreči pri prav vsaki želji, to imejte v mislih. Nekako bosta morala skleniti kompromis, da bosta oba zadovoljna in zadovoljena. Dogovorita se, da vsak dan eden pove, kaj bi počel med rjuhami ali zunaj njih. Veliko bi pripomoglo k vajinemu odnosu, če bi začinila zadeve v postelji.

Ljubezen: 2
Seks: 3


DEVICA
Že po naravi ste precej divji in strastni. V tem tednu bo ta vaša narava prišla na dan. Kar razganjalo vas bo od hormonov. Najti boste morali način, da boste odvečno energijo sprostili tudi izven postelje. Res je, da bo vaš partner za akcijo, vendar morate vedeti, da vam ne bo na razpolago prav vsako minuto. Pošljite partnerju kakšno poredno sporočilo.

Ljubezen: 4
Seks: 6

TEHTNICA
Pred vami je bolj umirjen teden. Več časa boste želeli preživeti s partnerjem kje drugje in ne v postelji. To bo čisto dobro, vendar pa morate imeti v mislih, da ima tudi vaša boljša polovica določene potrebe. Vaš moto v tem tednu bo: tiha voda bregove dere. Ko se boste enkrat spravili v akcijo, boste dali vse od sebe. In partner bo navdušen. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
V tem tednu boste prejeli vse preveč informacij in to vas bo tako spravilo iz tira, da seks zagotovo ne bo na prvem mestu. Zavedati se morate, da je seks odličen protistresni dejavnik, zato vam bo še kako dobro delo, če se boste prepustili partnerjevim spretnim rokam. Pustite mu, da poskrbi za vas, tako kot zna to samo on. Ne bo vam žal. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

STRELEC
V tem tednu lahko pričakujete, da bo vaša boljša polovica prevzela nadzor nad dogajanjem. Vi boste namreč kar žareli od energije in strasti, kar bo neustavljivo privlačno za vse okoli vas. Ta teden vam bo res naklonjen. Zasijali boste v polni luči in dali vse od sebe. Verjemite, da bo vaš partner zelo zadovoljen in potešen. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

KOZOROG
V začetku tedna boste preveč zaverovani sami vase, osredotočali se boste samo na svoje potrebe. Tudi med posteljnimi aktivnostmi se boste bolj posvečali sami sebi in ne toliko partnerju. To bo lahko prineslo nekaj napetosti med vaju. Poskusite narediti nekaj lepega tudi za vašo boljšo polovico. Verjemite, da je lepše, če v seksu uživata oba, ne samo vi. 

Ljubezen: 3
Seks: 2


VODNAR
Prva polovica tega tedna bo za vas zelo pestra. Polni boste idej in pričakovanj, ki jih boste poskušali uresničiti z vašim partnerjem. Vendar pa vam bo proti koncu tedna zmanjkovalo energije in časa za vse, tako da boste malce zapostavili vajine potrebe. Pazite le, da vam bo ostalo vsaj nekaj energije za poredne igrice ob večerih. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

RIBI
V tem tednu boste morali pokazati veliko mero samozavesti. Če boste prepričani vase in v svoj seksi videz, potem boste neustavljivo privlačni za nasprotni spol. To svojo energijo prenesite tudi v posteljo. Če se boste še malce sprostili, bo to pomenilo veliko večji užitek za vas in za partnerja. Nič ne bo narobe, če boste uživali. Pokažite to! 

Ljubezen: 3
Seks: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.