Magazin > Horoskop in Numerologija
2681 ogledov

Vroči horoskop za teden od 22. do 28. junija 2020

astrologija
Kako vam ta teden kaže v ljubezni?

OVEN
Navdušeni boste nad novostjo, ki ste jo v zadnjem času vnesli med rjuhe, zato vam ta teden seksa zlepa ne bo dovolj. Za še boljše orgazme uporabite lubrikant, pa tudi masaža z dišečim oljem bo prebudila vse vaše čute, zato bo idealna predigra.

Ljubezen: 5
Seks: 4

BIK
V naslednjih dneh boste zelo zagreti. Nenehno se boste želeli ljubiti, prav tako pa bo vaš libido zares visok. Do partnerja boste čutili močno spolno poželenje, saj vas bo privlačil tako, kot vas ni še nihče do sedaj. Odličen dan za seks bo sreda.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DVOJČKA
Prisotnost partnerja vas bo vznemirjala. Čutili boste, da bi se mu lahko predajali znova in znova. Seksualno zadovoljstvo bo zagotovo doseženo v sredini tedna, saj se bosta z veseljem predajala drug drugemu, vajinim strastem in vsem potrebam

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
V tem tednu boste zares srečni. V objemu partnerja se boste počutili, kot da ste doma. Občutki bodo neverjetni. Najboljši večer, v katerem bo polno romantike, bo zagotovo v nedeljo, saj bosta navdušena nad novo seksualno idejo, ki bo popestrila vajino rutino. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

LEV
Tudi tokrat boste zares goreči. Zdelo se vam bo, da ne morete pogasiti svojega plamena strasti. Proti koncu tedna pričakujte čustven vrhunec, ki se bo odražal v goreči in nežni spolnosti. Prepustite se enkratnemu občutku in uživajte.

Ljubezen: 4
 Seks: 6

DEVICA
Če se vam bo zdelo, da vas partner ne razume, bo magična privlačnost minila in v postelji ne bo akcije. Otoplitev v odnosu bo mogoča proti koncu tedna, saj se bosta takrat lahko posvetila drug drugemu. V nedeljo vas čaka ena boljših seksualnih izkušenj do sedaj. 

Ljubezen: 2
Seks: 3


TEHTNICA
Spolno življenje med vama s partnerjem bo te dni zares pestro. V postelji bosta uporabila veliko zanimivosti, na katere v preteklosti še pomislila nista. Pripomočki vam zagotovo ne bodo tuji. Prav je, da v partnersko življenje vnesete več pestrosti. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

ŠKORPIJON
Vaše intimno zadovoljstvo življenje bo ogroženo, saj se vam partner ne bo posvetil tako, kot si boste to želeli vi. Ne bodite zaradi tega jezni. Pojasnite mu, da potrebujete njegovo bližino in dotike. Odkrijeta lahko še veliko novega, zato je čas, da se predata drug drugemu. 

Ljubezen: 2
Seks: 2

STRELEC
Zdelo se vam bo, da sta si s partnerjem zares blizu. Čutili ga boste, četudi ne bo ob vas. Vez med vama bo neverjetna, zaradi česar boste v naslednjih dneh naravnost navdušeni tudi pri seksu. Toda previdno, saj se bodo lahko pojavile težave z libidom. 

Ljubezen: 5
Seks: 2

KOZOROG
Tako samski kot vezani boste v tem tednu precej nezainteresirani za posteljno telovadbo. Predajali se boste le enemu cilju, ki pa tokrat zagotovo ne bo povezan z ljubeznijo ali spolnostjo. Seksualno boste v tem tednu na dnu, saj ne bo ne prave volje, ne pravih priložnosti. 

Ljubezen: 2
Seks: 1


VODNAR
Tokrat ne boste zagreti za seks. Zdelo se vam bo, da ne morete naprej, saj vas omejuje vaše negativno razmišljanje. Skušajte se sprostiti, saj drugače ne boste dosegli zadovoljstva. Spolnost je lahko zelo monotona in rutinska. Čas bi bil, da jo začnete dojemati drugače. 

Ljubezen: 1
Seks: 2

RIBI
Pričakovali boste, da partner ugane, kaj vam je všeč, zato ta teden kljub precej aktivnemu spolnemu življenju ne boste najbolj potešeni. Povejte, kaj vas vzburja. Lahko na glas ali pa na uho. Morda boste ta teden celo sami odkrivali, kaj vam povzroča največ ugodja.

Ljubezen: 3
Seks: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.