Magazin > Horoskop in Numerologija
781 ogledov

Vroči horoskop za teden od 23. 3. do 29. 3. 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo ljubezenske zvezde!

OVEN
V tem tednu boste tako samski kot vezani veliko premišljevali o čustvih in ljubezenskih težavah. Vezani boste dobili pozornost, toda spolnost se vam tokrat ne bo zdela nič posebnega. V ospredje boste postavili čustva. Proti koncu tedna se bosta s partnerjem posvetila drug drugemu in s tem bosta omogočila pretok in sprostitev spolne energije. Premalokrat si vzameta čas zase, zato naredite več v tej smeri. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

BIK
V tem tednu se boste samski znašli na razpotju. Zdelo se vam bo, da znotraj čustvenega življenja vlada zmeda, kar bo lahko posledično vplivalo tudi na vaše spolno življenje. Vezani, s partnerjem sta lahko kljub čustvenim težavam še vedno odlična med rjuhami. Vse bo odvisno od vas. V sredini delovnega tedna se bo napetost med vama sprostila. Nastopil bo čas za nove podvige in nove seksualne igre.

Ljubezen: 2
Seks: 3

DVOJČKA
Prepričanost v ljubezen in zaupanje v razmerje bosta v tem tednu resnično vidna. Na čustvenem področju boste zato zelo aktivni. V vaše razmerje boste vnesli ogromno truda. Za partnerja boste pripravljeni narediti vse. Tudi spolnost ne bo slaba, toda morda malce predvidljiva. Razmislite o tem, kako bi lahko popestrili svoje seksualno življenje. Pustite domišljiji prosto pot in se ne ustrašite novih predlogov. Samski ne pričakujte sprememb.

Ljubezen: 5
Seks: 3

RAK
Zdelo se vam bo, da v tem tednu pridobivate nove izkušnje na področju spolnosti. Vezani se boste predajali užitkom in pri tem boste raziskovali svoje in partnerjevo telo. Zdelo se vam bo, da bi to lahko počeli neprestano. Dobrodošli v svetu užitkov! Tudi samski boste prekipevali od poželenja. Vaš libido bo zelo visok. Nova poznanstva bodo možna v soboto zvečer.

Ljubezen: 4
Seks: 5


LEV
Seksualno boste nepotešljivi. Vezani lahko pričakujete partnerjevo navdušenost, saj ga bo dejstvo, da vas tako privlači, zares razveselilo. Čustva bodo v tem tednu postavljena v ozadje, medtem ko bo strast močnejša iz dneva v dan. Samski v tem tednu ne pričakujte temeljnih sprememb. Hrepeneli boste po dotikih in pozornosti, a zdelo se vam bo, da morate za to poiskati pravo osebo. 

Ljubezen: 3
Seks: 5

DEVICA
V tem tednu boste tako samski kot vezani nagnjeni k fantaziranju. V mislih se vam bodo porajale nove ideje, ki jih boste želeli uresničiti med rjuhami. Partner bo sprva zadržan, saj ne bo vedel, kakšni so vaši nameni. Zagotovite mu, naj se prepusti in skupaj bosta lahko dosegla marsikaj. Vsekakor bo teden pred vama strasten in zato pustite domišljiji prosto pot. Čakajo vaju izjemni trenutki.

Ljubezen: 3
Seks: 5

TEHTNICA
Ko boste vezani že mislili, da imata s partnerjem končno čiste račune, se bo izkazalo ravno obratno. V tem tednu med rjuhami nikakor ne boste znali pokazati, kaj vam res ugaja in česa si resnično želite, saj ne boste popolnoma sproščeni. Pogovorita se o tem, kaj vas muči, pa bo bolje. Samski, proti koncu tedna bo vaš libido ponovno izjemen!

Ljubezen: 3
Seks: 2

ŠKORPIJON
S svojim razmerjem boste v tem tednu zadovoljni, le pri spolnosti se vam bo zdelo, da vse postaja rutina, zato premislite o tem, kako bi spolno življenje lahko popestrili. Začinite svoje seksualno življenje z raznimi pripomočki. Petek bo najboljši dan za ljubezen in seks. Čutili boste, da se končno lahko noro predate partnerju. Samski se boste lahko v petek zapletli v krajšo romanco.

Ljubezen: 4
Seks: 3

STRELEC
Spolnost boste v tem tednu dojemali na svojevrsten način. V ospredje boste postavili sprostitev in pri tem boste povsem pozabili na čustveno povezavo med vama s partnerjem. Telesno boste čutili zadoščenje, medtem ko bosta čustveno še vedno oddaljena. Ukrepajte čim prej! Samski boste presenečeni nad žgečkljivim predlogom, ki vam ga bo predlagal znanec. Prepustite se mu, saj vam zagotovo ne bo žal. 

Ljubezen: 2
Seks: 5

KOZOROG
V tem tednu boste čutili zelo močno spolno energijo. V spolnem življenju boste prevzeli vodstvo in dokazali, kako močno vas privlači vaš partner. S svojim vedenjem ga boste navdušili. Priložnosti za izvrsten seks bo veliko. Tudi samski boste proti koncu tedna tarča poželenja mnogih. Izkoristite možnosti, saj vas bo med rjuhe tokrat lahko popeljal sanjski ljubimec. Ne bo vam žal. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR
Za vami je obdobje, v katerem sta se s partnerjem soočala z mnogimi izzivi in težavami. Čustveno boste v tem tednu zelo stabilni in prepričani, da ste ob osebi, ki jo ljubite. Napetost med vama bo vidna predvsem v seksualnem življenju. Pogovorite se sami s seboj in se skušajte sprostiti v večernih urah. Zagotovo vam partner ne bo dal miru. Samski obogatite svoje spolno življenje.

Ljubezen: 4
Seks: 2

RIBI
Vezani lahko pričakujete ogromno mero zadovoljstva. Po prepirih in težavah, ki sta jih premagala, se bo zdelo, da sta odprla novo poglavje v vajinem življenju. Partner bo v tem tednu na vas preizkušal nove tehnike in metode, s katerimi vas bo popeljal v svet užitkov. Prepustite se in videli boste, da lahko dosežete izjemne občutke. Bravo! Samski boste zabavo poiskali pri znancu.

Ljubezen: 5
Seks: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.