Magazin > Horoskop in Numerologija
2309 ogledov

Vroči horoskop za teden od 23. 9. - 29. 9. 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Koga čaka romantičen teden?

OVEN
Če želite svoje seksualno življenje še izboljšati, pustite domišljiji svobodno pot. Perverznosti nimate v krvi, ampak je ne boste ignorirali, če bo le v funkciji tistega, kar se bo v postelji dogajalo. Uspeli boste nadoknaditi vse zamujeno. Igrajte se s partnerjem. Nov položaj in kakšna erotična igračka vam bosta lahko veliko pomagala. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Do orgazmov ne boste prihajali zlahka in hitro, toda na koncu bo vedno vsak tako močan, da še nekaj časa po tem ne boste sposobni nadaljevati ljubezenske igre. Ne boste se navduševali nad perverzijami in eksperimentiranjem, v prvi vrsti zato, ker boste leni. V resnejše razmerje se boste podali le v primeru, da boste med vami in partnerjem opazili določena čustva. 

Ljubezen: 5
Seks: 3

DVOJČKA
Ko boste navdihnjeni, boste zmožni poiskati mnogo načinov, da boste partnerja pripeljali do vrhunca. Ne bodo vas motili tuji predsodki, ker vam bo najbolj pomembno, da se boste zabavali. Partner se bo zelo trudil, da bi vas zadovoljil, tudi če sam ne bo pretirano užival v tem, kajti želel si bo poleg sebe imeti šarmantno in zanimivo osebo. In vi to prav gotovo ste. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

RAK
Zavedali se boste svoje seksualnosti in uspelo vam bo osvojiti partnerja. Zadovoljni boste, če boste lahko imeli glavno besedo, kajti v nasprotnem primeru ne boste vedno doživeli orgazma. Pri seksu ne boste preveč nežni, bolj boste cenili kakovost od dolžine. Dopustite pa kdaj tudi partnerju, da vas on vodi skozi ljubezensko igro.

Ljubezen: 4
Seks: 4

LEV
Občasno boste imeli potrebo izraziti svojo fantazijo, vendar boste potrebovali partnerjevo podporo. Ker imate izredno sposobnost učenja, boste lahko hitro postali strokovnjak za seks. Poskusita kaj novega. Ljubezenski položaji in erotični film bi vas lahko navdihnili, da bi se popolnoma sprostili. Sramežljivost vas bo samo ovirala in ne boste mogli popolnoma uživati. 

Ljubezen: 5
Seks: 3

DEVICA
Seksualnega uživanja ne boste vrednotili po doživetjih, ampak po tem, koliko ste navdušili in zadovoljili svojega partnerja. Ste zelo prefinjena oseba in drugi vas bodo želeli posnemati. Zaradi tega boste zelo srečni in zadovoljni, toda če boste izgubili mero, boste lahko ostali tudi brez oboževalcev in osamljeni. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

TEHTNICA
Zelo radi se ljubite na neobičajnih mestih. Ne trpite nikakršnih omejitev in ne želite, da se do vas obnašajo kot do svoje lastnine. Ker veste, kaj pri seksu želite, se ne bojite uporabiti različnih ljubezenskih igrač. Zadovoljstvo partnerja vam bo zelo pomembno, zato boste pripravljeni poskusiti neke nove stvari, da bi vajin odnos še dodatno začinili.

Ljubezen: 3
Seks: 5

ŠKORPIJON
Vztrajali boste pri popolnem zadovoljstvu in pogosto boste zelo sebični. Najbolj vam bo ustrezal enostaven seks. Prav tako boste imeli nadzor nad celotnim seksualnim življenjem. Neprijetnih presenečenj ali nepričakovanih stvari ne bo. V tem tednu se vam bo pri seksu dogajalo samo tisto, kar si boste želeli.

Ljubezen: 5
Seks: 6

STRELEC
Dogajalo se vam bo, da boste v zvezi z več osebami istočasno. Za vas bo to dokaj običajno in v tem ne boste videli nič nenormalnega. Bolj vam bodo odgovarjale svobodne ljubezenske zveze, ker ne bodo omejevale vašega občutka prostosti. Kupite si spodnje perilo, čevlje z visoko peto in zaplešite samo zanj. Zelo ga boste presenetili, a tudi vi boste uživali v novi igri.

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG
Preigra se vam bo zdela popolna izguba časa, kajti vi boste takoj želeli preiti na seks. Sposobni boste ločiti ljubezen in seks, od partnerja pa boste pričakovali privrženost. Vezani boste s pomočjo erotičnih pripomočkov in igric začinili vajin odnos. V popolnosti se mu boste predali. Partner bo zadovoljil vaše seksualne želje, toda dopustite tudi njemu, da izrazi, kaj si želi. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR
Ne boste perverzni. Pri seksu boste zelo vzdržljivi in občasno vas bo presenetila energija, ki bo izhajala iz vašega telesa. Zaradi strahu pred zavrnitvijo boste le redkokdaj prevzeli pobudo, ampak boste to rajši prepustili partnerju. Da še bolj začinita vajin odnos, poskušajta seksati na mestih, kjer še nikoli nista. Videli boste, da vama bo prijalo. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

RIBI
Pogosto boste na partnerju puščali vidne znake svoje neukročene narave. Čeprav na splošno niste perverzni, se vam bo lahko hitro zgodilo, da boste izbrisali mejo med normalnim seksom in perverzijo. Pogovorili se boste s partnerjem in poskušali najti srednjo pot ter rešitev za vajine težave. Po tem bo tudi vajin užitek v postelji narasel.

Ljubezen: 3
Seks: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.