Magazin > Horoskop in Numerologija
5029 ogledov

Vroči horoskop za teden od 23. do 29. novembra 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo ljubezenske zvezde.

OVEN
Svoje potrebe boste kot vedno dajali na prvo mesto. Čustva boste zelo neradi poklanjali, boste pa zelo privlačni. S svojo samozavestjo boste mamili partnerja, ki pa ta teden med rjuhami ne bo prav ničesar dobil zlahka. Moral se bo pošteno potruditi in dokazati, da si bo priboril vroče trenutke z vami.

Ljubezen: 3
Seks: 4

BIK
V postelji boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačila vas bodo popolnost, zato bo potrebno veliko priprav, nič manj pa ne boste pričakovali niti od partnerja. Zapeljive vonjave vam bodo dodobra razgrele kri, zahtevali pa boste tudi čuten in zapeljiv ambient.

Ljubezen: 5
Seks: 6

DVOJČKA
Privlačilo vas bo, če bo partner malce trmast. Pripravljeni se boste zelo potruditi, da ga ogrejete in navdušite za posteljne igrice. Vaše poredne fantazije bodo prišle na plano in v navalu strasti jih boste pripravljeni tudi deliti s partnerjem. Seveda v pričakovanju, da jih uresniči!

Ljubezen: 5
Seks: 5

RAK
Med rjuhami si boste zaželeli predrznih besed, ki jih ponavadi ne bi izrekli. Če vas bo partner znal primerno razgreti, bo več kot navdušen nad vašim skrivnim besednim zakladom. Kljub temu pa se boste raje držali običajnih položajev, pa tudi lokacijo boste imeli najraje kar tisto, ki ste je vajeni.

Ljubezen: 3
Seks: 4

LEV
Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Poskušali boste zadovoljiti svoj seksualni nagon in to kjerkoli, kadarkoli in skoraj kakorkoli! Če imate kje skrito kakšno igračko, je zdaj čas, da jo privlečete na plan.

Ljubezen: 2
Seks: 6

DEVICA
Privlačile vas bodo dominantne igrice, pri čemer boste sami raje v podrejeni vlogi. V ospredju bo fantazija, ki je doslej partnerju niste še niti omenili. Zdaj bo pravi čas, da presenetite in popestrite vroče trenutke. Ženske boste od moških zahtevale vse, predvsem pa to, da se vam bodo posvečali povsod. 

Ljubezen: 4
Seks: 6


TEHTNICA
Seks bo za vas velika zabava. Raziskovali boste vsak kotiček partnerjevega telesa in njegovo seksualnost ter ga prisilili, da bo priznal in preizkusil svoje najbolj nore želje. Uživali boste pri eksperimentiranju. Vaša največja potreba bodo različne izkušnje, ne pa tudi partnerji. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

ŠKORPIJON
Puščali boste vtis čustvenega človeka, seks pa bo za vas akt oboževanja, v katerem se boste popolnoma predali partnerju. V odnos boste vlagali vsa svoja čustva. Med seksom boste radi v podrejenem položaju. Predvsem ženske pripadnice boste pričakovale princa na belem konju, ki bo potešil vse vaše seksualne želje. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

STRELEC
V življenju in pri seksu boste grabili vse, za kar boste mislili, da vam pripada. Zelo boste samozavestni, a se ne boste ogreli tako hitro. Bolj boste uživali v staromodnemu zapeljevanju. Ženske boste z lahkoto premagale moške v njihovi igri dominacije, tako na profesionalnem kot tudi na intimnem področju. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

KOZOROG
Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo v odnosih. Med rjuhe boste skočili le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetne veščine in znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerke. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR
Med rjuhami boste zahtevali veliko, a le malo ponudili v zameno. Morebitne ljubezenske spore boste najraje zapečatili z vročimi poljubi, vendar v nadaljevanju ne bo tiste prave akcije. Zdelo se bo, kot da ste manj dovzetni za partnerjeve želje, zato pa tem bolj lačni hitre izpolnitve vaših.

Ljubezen: 3
Seks: 3

RIBI
Računov ne boste polagali nikomur, razen sebi. Nič vas ne bo obremenjevalo, niti čustveno niti psihološko. Hitro se boste vzburili, a tudi vzdržljivosti vam ne bo manjkalo. Skok med rjuhe z vami bo ta teden bolj strastna telovadba kot pa globoko romantično ljubljenje.

Ljubezen: 5
Seks: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.