Magazin > Horoskop in Numerologija
1314 ogledov

Vroči horoskop za teden od 24. 6. do 30. 6. 2019

astrologija, horoskop
To se bo zgodilo samskim.

OVEN
Videti je, kot da bo ta teden za vas sladek na romantičnem področju. Seks bo vsekakor odličen. Tudi tisti dnevi, ki ne bodo preveč naklonjeni ljubezenskim zadevam, bodo imeli nekatere dobre elemente. V sredini tedna boste hiteli, a vaša komunikacija bo ostala močna. V začetku tedna boste še prav posebno seksualno privlačni.

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK
Izžarevali boste dobro energijo in resnično boste seksualno privlačni. Brez dvoma bodo to najbolj vroči dnevi za romantiko. Samski se boste na veliko spogledovali tako na spletu kot v resničnem življenju, doživeli boste kar nekaj sprememb. Vaša komunikacija bo enkratna, kar vas bo lahko pripeljalo do novega razmerja.

Ljubezen: 5
Seks: 5

DVOJČKA
V času romantike ne bo nikakršnih slabih dni, imeli boste srečo. V sredini tedna boste potrebovali malo sprostitve. Dopustite, da ljubezen pride do vas. Proti koncu tedna boste poželi več občudovanja zaradi vaše skromnosti in ne razkazovanja. Nihče vam ne bo mogel oporekati. Obetajo se vam tudi vroče noči.

Ljubezen: 4
Seks: 6

RAK
Teden se bo pričel malo manj romantično. Nikar ne skrbite, počakajte na konec tedna. Med tednom se vam bodo ponudile tudi odlične družabne priložnosti. Če boste samo govorili, kakšno ljubezensko življenje bi radi imeli, vam ne bo nič pomagalo. V to morate tudi nekaj vložiti. Pogumno sledite ciljem, ki ste si jih zadali.

Ljubezen: 2
Seks: 1

LEV
Romanca se bo lahko v tem tednu malo izboljšala in s pomočjo zvezd boste lažje upravljali z vsemi težavami. Dobili boste priložnost, da razmerje postavite na globlji nivo, a za to boste morali malo raziskati dušo. V sredini tedna vam bo šlo vse malo bolje od rok, a le če se boste med komunikacijo malo bolj potrudili. Ne pustite, da bi vaša čustva ostala nerazumljena.

Ljubezen: 3
Seks: 2

DEVICA
Vsak dan v tednu se vam obeta romantika, ki vas bo popeljala do vročih in strastnih noči. Z vašim pristopom ne boste potrebovali tradicionalnega postopka, da boste prišli do zmenka. Začetek tedna bo označen z lepoto, harmonijo in sladkimi navezami. Ob koncu tedna pa boste še posebej kreativni, kar vedno pride prav na ljubezenskem področju.

Ljubezen: 6
Seks: 6

TEHTNICA
Najboljša dneva za ljubezen bosta petek in sobota. To bo priročno, saj boste lahko spali še pozno v naslednji dan. Sledite temu romantičnemu toku. Na koncu boste zelo zadovoljni s tem, kam vas bo pripeljal. Preostale dni v tednu pa se izogibajte naglici. Glejte za navidezno malimi spremembami, ki bodo imele velik vpliv na naslednje dni.

Ljubezen: 6
Seks: 4

ŠKORPIJON
Glede na zvezde bodo prišli najboljši dnevi za romanco in seks za vas šele ob koncu tedna. Takrat bo užitek predvsem vaš in 'igranje igric' bo imelo zelo pozitivno konotacijo. Načrtujte ustrezno, a predvsem z veliko zabave. Nikar se ne bojte, tudi ostali del tedna bo imel velik potencial za strast.

Ljubezen: 4
Seks: 5

STRELEC
Najboljši čas za ljubezen bo na začetku tedna, saj bo takrat romantična energija še posebej kreativna. Vsekakor nikar ne bodite preveč sramežljivi. Dopustite partnerju, da bo spoznal ta vaša močna čustva. Seveda bo imel tudi ostali del tedna sladek potencial, le na pravih mestih boste morali iskati. Dobro bo, če boste nekaj časa izkoristili za socializacijo.

Ljubezen: 5
Seks: 5

KOZOROG
V teh dneh boste imeli še posebej veliko ljubezenske energije, ki se bo raztezala čez celoten teden. Zadeve bodo stekle in samski nenadoma ne boste več tako sami kot prej, še posebej če boste uporabili svoj spogledljiv potencial. Proti koncu tedna boste imeli čas organizirati čustva na najboljši možen način.

Ljubezen: 5
Seks: 4


VODNAR
Teden bo precej zvezdniški, kar se tiče srčnih zadev. Ustvarite nekaj posebnega za ljubljeno osebo. Imate namreč bujno domišljijo, uporabite jo. Tej osebi bo to vsekakor všeč. Konec tedna bo še posebej romantičen, vključujoč glasbo ali druge nastope, kar bo povzročilo še dodatno iskrico. To bo vsekakor čas za strast in vroče večere.

Ljubezen: 6
Seks: 5

RIBI
Toplina, ki jo boste posedovali, bo nadgradila kvaliteto vaših povezav. S trenutnim partnerjem se čim hitreje pobotajte, saj se bosta tako lažje prepustila strasti. Lahko pa se predate tudi neki novi osebi, če ste samski bo to še najboljša odločitev. Bodite potrpežljivi z neodločnimi ljudmi, namesto da bi na dan prišla vaša impulzivnost.

Ljubezen: 3
Seks: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.