Magazin > Horoskop in Numerologija
1262 ogledov

Vroči horoskop za teden od 25. do 31. januarja

seks Profimedia
Med čigavimi rjuhami bo ta teden najbolj vroče?

OVEN
Situacija bo v tem tednu povsem drugačna, zato ne skrbite. Žareli boste od navdušenja nad svojim spolnim življenjem, prav tako pa boste mnenja, da vam mnogi lahko zavidajo. Od partnerja boste prejeli tako nežnost kot strast. Zdelo se vam bo, da lahko bere vaše misli. Ustregel bo vsem vašim zahtevam in željam. Prijeten občutek, mar ne?

Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Vaš partner se bo v tem tednu še posebej potrudil za vas in zdel se vam bo še posebej privlačen. Polastite se ga na drugačen način kot običajno. Izberite kakšen zanimiv prostor za izražanje strasti. Torek bo dišal po ljubezni in zdelo se vam bo, da je strast vse okoli vas. Samski pa boste v tem tednu spet ostali nepotešeni. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

DVOJČKA
Po vseh sporih se boste v tem tednu zares zbližali s partnerjem. Vajino spolno življenje bo izvrstno! Čutili boste, da prav hrepenite po svojem partnerju. V tem tednu vama ne bo dolgčas, saj bosta navduševala drug drugega z novimi predlogi o neizpolnjenih spolnih fantazijah. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
Čutili boste, kako prekipevate od spolne moči. Dovolili si boste nekaj nenavadnega, česar pa ne boste obžalovali, saj boste želeli potešiti svoje fizične potrebe. Lahko pričakujete nor seks, morda celo najboljšega. Tako boste kar žareli. Zdelo se vam bo, da ste dosegli vrhunec povezave, ki lahko obstaja med dvema osebama. Bravo!

Ljubezen: 5
Seks: 6

LEV
V naslednjih dneh boste gradili na partnerskem odnosu in na odnosih z bližnjimi. Želeli si boste radosti in občutka, da lahko ljubite in da ste ljubljeni. V tem tednu boste razsipali svojo ljubezen med bližnje, medtem ko boste spolnost postavili ob stran. Ne skrbite, saj vašemu partnerju ne bo primanjkovalo ljubezni in pozornosti. Lahko ste ponosni, saj znate ljubiti.

Ljubezen: 5
Seks: 2


DEVICA
V tem tednu boste navdušeni nad idejo o norem seksu. Kar postavite privlačnost na prvo mesto, toda če si želite trdno razmerja, potem boste v naslednjih dneh potrebovali širši vpogled. Priložnosti za neverjeten seks bo ogromno. Zgrabite jih!

Ljubezen: 2
Seks: 5

TEHTNICA
V naslednjih dneh boste fizično zagotovo potešeni, medtem ko boste čustva potisnili v ozadje. Privlačnost med vama s partnerjem bo nora, medtem ko bosta na mentalno čustveni ravni zelo šibka. Tisti, ki želite urediti svoj odnos, morate vedeti, da seks ne pomaga pri globokih težavah. Prav je, da pridete zadevi do dna, zato ukrepajte čim hitreje in rezultati bodo kmalu vidni.

Ljubezen: 1
Seks: 4

ŠKORPIJON
Na področju spolnosti se boste zelo trudili. Zapeljevali boste morda celo več kot eno osebo. Zdelo se vam bo, da želite biti opaženi in da si želite pozornosti. Tako samski kot vezani boste stopili v središče pozornosti. Kamorkoli boste prišli, vas bodo občudovali. Vezani pazite, saj morda ne boste prejeli takšnega odziva, kakršnega si želite. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

STRELEC
Sprva boste čutili, da s partnerjem potrebujeta veliko novosti. Molče boste premišljevali o tem, na kakšen način bi jih lahko uvedli. Sredi tedna boste zagotovo našli odgovor, zato se pripravite, saj boste seksualno potešeni. Svoje telo boste prebudili na poseben način. Nove posteljne igrice vam bodo kratile spanec. Partner vam bo bral misli, vedel bo, kaj vam ugaja.

Ljubezen: 3
Seks: 5

KOZOROG
Tokrat ne boste našli prave motivacije za posteljne igrice. Poskusite se prepustiti, povežita se in atomi energije bodo preskočili. Le tako boste dosegli telesno in čustveno zbližanje, ki si ga želite. Med vama bo vladala posebna energija, ki bo v vaše življenje vnesla ogromno radosti. Nasmeh na vašem obrazu bo povedal vse. Veselite se konca tedna.

Ljubezen: 4
Seks: 3


VODNAR
V tem tednu boste ravnodušni do ljubezni in spolnosti. Vezani se še vedno ne boste povezali s partnerjem. Čutili boste, da ste oddaljeni od partnerja in da si ne želite njegovih dotikov ter pogledov in poljubov. Morali boste predreti zid, ki je nastal med vama, saj se vama drugače ne piše dobro. Premislite. Dan, ki vam bo zagotovo naklonjen, bo petek.

Ljubezen: 2
Seks: 2

RIBI
V tem tednu boste malce zadržani. Še vedno se ne boste znali prepustiti pravemu užitku. Obremenjeni boste sami s seboj, zato lahko pozabite na užitek. Naj vas spremlja misel o tem, kako čudovita bitja smo lahko in najdite v sebi ljubezen, ki vam je primanjkuje. Ljubite sebe, saj boste šele nato lahko drugačni. Premislite o tem.

Ljubezen: 2
Seks: 1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.