Magazin > Horoskop in Numerologija
2713 ogledov

Vroči horoskop za teden od 26. do 1. novembra

horoskop, astrologija Profimedia
Vas čaka ljubezensko presenečenje?

OVEN

Tisti, ki ste v vezi, boste ta teden v postelji eksperimentirali. Poskušali boste nove stvari. Samski pa se boste v sredini tedna zapletli z nekom, ki je vajen vaše fine in hladne zunanjosti. Le-ta ne bo mogel verjeti, da ste zanj pripravljeni premikati tudi meje strasti.

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK

Medtem, ko boste vezani vsak dan uživali v središču pozornosti, boste ob večerih od partnerja pričakovali, da vam bo enakomerno vračal strast in navdušenje. Morda ne bi bilo slabo, če bi se mu malce bolj posvečali. Samski ne boste imeli veliko sreče v tem tednu, a nikar ne obupajte, že v naslednjem je bo več.

Ljubezen: 3
Seks: 2

DVOJČKA

Vezani boste v tem tednu prišli na svoj račun, saj bo vaš partner precej ustvarjalen in naravnan tako, da bo zadovoljil vse vaše potrebe. Le povejte mu, kaj vam je všeč in vaše želje bodo uslišane! Samskim se pripadniki nasprotnega spola ne bodo mogli upreti, kar boste dobro izkoristili.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RAK

Samski boste želeli kar takoj preiti na stvar, ne bo vam veliko do fantazij ali raznih pripomočkov, še manj pa do dolge predigre. Vezani se v tem tednu ne boste izkazali kot pustolovski ljubimci, boste pa toliko večji strokovnjaki za erotično masažo, ki bo navdušila partnerja.

Ljubezen: 5
Seks: 4

LEV

Tisti, ki ste v razmerju, boste v postelji prav tako ustvarjalni kot v vsakdanjem življenju. S partnerjem boste pripravljeni raziskati tudi drugačne pomene intimnosti. Samski boste končno ugotovili, da imate zelo občutljiv ego in da vam prav ta onemogoča zbližanje z neko osebo.

Ljubezen: 5
Seks: 4

DEVICA

Vezani se boste hitro naveličali svojega partnerja, saj ne bo delil istega navdušenja nad seksom kot vi, za piko na i pa bo še dolgočasen. Medtem bo seks pri samskih lahko precej strasten. Že v sredini tedna se vam bo ponudila neka odlična možnost, ne izpustite je iz rok!

Ljubezen
4
Seks
4

TEHTNICA

Samski lahko pričakujete, da se bo seks zgodil na neprimernem mestu in na najbolj čuden možen način. Obeta se vam nekaj zanimivega in razburljivega, pazite le, da tega kasneje ne boste obžalovali. Vezani v tem tednu ne boste imeli sreče, saj s partnerjem ne bosta imela enakih želja.

Ljubezen: 4
Seks: 3

ŠKORPIJON

Vezani boste tokrat nadvse uživali. Pred vami je zelo zanimiv teden, ki si ga boste zapomnili po dolgih erotičnih avanturah ali dolgotrajnem mečkanju v postelji. Samski predstavniki tega znamenja boste nasprotni spol privlačili z neko magično energijo, zato jo izkoristite v svoj prid.

Ljubezen: 5
Seks: 6

STRELEC

Ta teden boste vezani prepustili vodstvo svojemu partnerju, vendar boste od njega zahtevali, da je pazljiv in vedno pripravljen na spremembo tempa. Samski boste še naprej iskali nekoga, ki bi lahko aktivno sodeloval, bil inteligenten in brez čustvenih izpadov. Ta teden ga še ne boste našli.

Ljubezen: 4
Seks: 4

 

KOZOROG

Vezani predstavniki tega znamenja boste v postelji odprti za vse predloge vašega partnerja. Samski boste proti koncu tega tedna spoznali novega erotičnega prijatelja, ki bo tako kot vi pripravljen eksperimentirati. Naj vas želja po nečem novem nikar ne vodi v izbiro napačnega partnerja.

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR

Partner vam bo tokrat med rjuhami verjetno predlagal nekaj veliko bolj umirjenega. Ohranite ga zainteresiranega za seks, poskusite odigrati kakšno zanimivo vlogo ali pa uporabite nove igrače. Vzburite ga! Samski boste še naprej iskali nekoga, ki bi v postelji spodbudil tudi vaš ego.

Ljubezen: 3
Seks: 4

RIBI

Vezani boste v tem tednu poizkusili vse, kar se vam bo zdelo zanimivo in vzburljivo. Eksperimentiranje v postelji bo stalnica. Samski predstavniki boste razmišljali o nabiranju izkušenj, morda si boste zaželeli seksa na nekem nenavadnem mestu, a bo na žalost ostalo le pri željah.

Ljubezen: 3
Seks: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.