Magazin > Horoskop in Numerologija
1942 ogledov

Vroči horoskop za teden od 27. 5. do 2. 6. 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kako pa kaj vaša zveza?

OVEN
Ljubše vam je, da ste direktni pri svojih željah. Vživite se v razpoloženje trenutnega ali potencialnega partnerja, ki zahteva veliko pozornosti. Kakorkoli, najverjetneje boste nagrajeni z naklonjenostjo, ko boste svoje impulze toliko upočasnili, da boste občutili, kaj drugi hočejo. Obeta se vam zanimiv teden.

Ljubezen: 3
Seks: 4

BIK
Neka oseba vas bo čisto prevzela in presenetila, kar bo vodilo k temu, da ji boste pustili, da vas bo vodila skozi teden. Dokler ji boste zaupali, ji lahko pustite malo nadzora. Tvegali boste malo svobode, a to bo zelo majhna ceno za strast in intimnost, ki ju boste prejeli v zameno. Ujela se bosta v vseh pogledih.

Ljubezen: 6
Seks: 6

DVOJČKA
Vaša zabaven in spogledljiv pristop je romantiko postavil čisto na stranski tir. Čas bo pravi, da pričnete delovati na dolgi rok. Soočite se z globljimi nivoji in čustvi. Partner bo od vas zahteval več strasti in pozornosti, ki si jo vsekakor zasluži. Saj enostavno že hrepeni po strasti in vročih nočeh.

Ljubezen: 2
Seks: 2

RAK
Poskrbite za hišne obveznosti že na začetku tedna, da boste imeli več svobode in boste lahko sledili vašemu srcu ob koncu tedna. Doživeli boste nekaj zelo prijetnih trenutkov, ki si jih boste zagotovo zapomnili. Šli boste malo predaleč z vašimi čustvi, a bo tudi zelo zabavno.

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV
Morda boste morali narediti malce več kot običajno, da boste dobili pozornost in naklonjenost. Če se še ne boste pripravljeni prilagajati drugim, bi bilo najbolj, da bi si vzeli malo odmora od romance. Seveda bodo nagrade prišle šele z globljo povezanostjo, a morali se boste soočiti s partnerjevimi skrivnostmi, da jo boste odkrili.

Ljubezen: 3
Seks: 5

DEVICA
Romantika in ljubezen se bosta zdeli kot dve ločeni zadevi. Če boste izgubljeni in zmedeni, se pogovorite s sočutnim prijateljem, ki vas podpira ne glede na vse. Počutili se boste bolj kot otrok in ne kot odrasla osebe, a to ne bo korak nazaj, saj vas bo to spravilo v stik s čustvi, ki jih običajno vaš um zanika. Teden ne bo strasten.

Ljubezen: 2
Seks: 2

TEHTNICA
Zapomnite si, da je razmerje sestavljeno iz dveh in zato ga ne boste mogli popraviti čisto sami. Pomagalo vam bo, če boste bolj realistični, a vsekakor boste morali malo omiliti zahteve, če se želite še naprej tuširati skupaj z ljubljeno osebo. Če boste to storili, vas čakajo nepozabne noči.

Ljubezen: 3
Seks: 4

ŠKORPIJON
Če resnično hrepenite po srčni povezanosti, boste v tem tednu pripravljeni narediti prav vse, da bo do tega tudi prišlo. Vendar si, preden boste storili kaj tveganega, vzemite tudi trenutek za razmislek, kaj boste s svojimi dejanji povzročili. Prenagljeno delovanje vam ne bi prav nič pomagalo.

Ljubezen: 3
Seks: 2

STRELEC
Vaša nagnjenost k odkritemu pogovoru je velik del vašega šarma. Vendar pa bo čustveno ozračje občutljivo. Če boste preveč odprti, boste lahko povsem nenamerno odrinili neko osebo stran od sebe. Zmanjšajte glasnost in se izražajte bolj nežno, pa boste pritegnili neko novo osebo ali pa prepričali trenutnega partnerja v zmenek.

Ljubezen: 4
Seks: 3

KOZOROG
Odpirajo se vam poti do smiselnih povezav. Morda boste morali vložiti še nekaj truda, a se vam bo na koncu vsekakor zelo izplačalo. Če boste preveč togi pri vaših načrtih, pa ne boste mogli premostiti ovir, ki se bodo pojavile na poti. Ljubezen bo prišla, če boste opustili razloge in pravila, ki vas ovirajo.

Ljubezen: 3
Seks: 2

VODNAR
Izzvali se boste, da boste v tem tednu našli svobodo, po kateri hrepenite. Saj si že zelo želite strastnih noči z neko osebo, po kateri hrepenite že res dolgo časa. Vsekakor boste morali vložiti dosti truda, da jo boste pridobili na vašo stran. A enkrat, ko vam bo uspelo, se vam bo zamajal svet pod nogami.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI
To bo bil izjemen čas za čustveno intimnost, če boste le pustili čustvom prosto pot. Ne dopustite, da bi vas odgovornost druge osebe ali tako imenovana logika odvrnila od iskanja ljubezni, saj boste le tako lahko presegli meje razuma. Delujte po občutku in kakor se vam bo zdelo najbolje.

Ljubezen: 5
Seks: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.