Magazin > Horoskop in Numerologija
2235 ogledov

Vroči horoskop za teden od 28. 9. do 4. 10. 2020

astrologija
Nekatera znamenja se lahko veselijo!

OVEN
Med rjuhami boste dominantni in dostojanstveni. Pričakujete veliko zapeljevanja in obožujete pozornost. Ko se prebudi vaša strast, znate biti zelo ognjeviti in hitro se odzivate. Uživate v poljubih na notranjo stran stegen. Zelo radi se ljubite pred ogledalom, pri tem pa uživate, če se partner navdušuje nad vašim telesom in seksualnimi veščinami. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

BIK
V življenju ste resni in umirjeni, prav tako tudi pri seksu. Odbijajo vas nasilni partnerji. Najprej boste partnerja dobro analizirali in preučili, šele nato se boste spustili v seksualni odnos. Pred samim odnosom boste predlagali skupno tuširanje ali penečo kopel. Uživate, če so vaši partnerji čisti. Radi imate, da vas partner boža in poljublja okrog popka.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DVOJČKA
Vi ste zelo ženstveni in bolj uživate v samem seksu kot pa pri igri zapeljevanja. Odbijajo vas neurejeni in agresivni moški. Pri seksu znate narediti predstavo. Pred partnerjem se boste pojavili v izzivalnem spodnjem perilu in čakali na njegovo reakcijo. Zapeljujete s počasnim slačenjem in izzivalnimi gibi telesa. Moške pripadnike ravno tako privlačijo prefinjene ženske.

Ljubezen: 5
Seks: 5

RAK
Partnerja boste privlekli s hojo, pogledi, nasmehi. Energični ste in sledite telesu ter srcu, ob tem pa žarite od erotičnega naboja. Želite močnega in vzdržljivega partnerja. Občasno delujete dokaj zadržano, toda v spalnici nimate predsodkov in ovir. Oblecite se v črno, seksi spodnje perilo, čevlje z visoko peto in mini krilo. S tem boste pokazale svojo seksualnost.

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV
Tudi pri seksu imate izrazit smisel za humor. O seksu in erotiki odkrito govorite in se tudi pogumno spuščate v erotične avanture. Zelo radi preizkušate svoje meje vzdržljivosti, toda cenite dobre odnose, v katerih poleg seksa od partnerja dobite tudi iskrenost in prijateljstvo. Pri ljubljenju boste uživali.

Ljubezen: 5
Seks: 4

DEVICA
Na prvi pogled ste hladni in oddaljeni, pod ledenim površjem pa se skriva vulkan strasti. Seksualno ste zadovoljeni šele, ko premagate strah. Radi imate podaljšano ljubljenje in iščete vzdržljivega partnerja, ki bi brez besed ugodil vašim zahtevam. Partnerja, ki se bo okrog vas potrudil in bo prebudil vašo seksualno naravo, bo pričakala lepa nagrada.

Ljubezen: 3
Seks: 5

TEHTNICA
Iščete popolnega partnerja in zvezo, zato ste tudi precej nagnjeni k kritikam. Poznate svoje dobre lastnosti in sposobnosti, zato se tudi seksu prepuščate z uživanjem. Imate bujno domišljijo in ste izvirni, preizkušate se pri iskanju zadovoljstva. Mislite, da so partnerjevi možgani njegov največji erotični organ. Uživate v šepetanju na uho in za vas ni tabu tem.

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
Na zelo zapeljiv način boste kazali svoje erotične čare in osvajali vse okrog sebe. Sanjate o romantični in trajni ljubezni, zato ste tudi večkrat razočarani. Šele z izkušnjami boste lahko prepoznali tistega pravega. V postelji ste pripravljeni sprejeti komentarje in predloge partnerja o novih položajih in nenavadnih doživetjih. Trudite se zadovoljiti partnerja in menite, da v ljubezni nič ni prepovedano.

Ljubezen: 5
Seks: 3

STRELEC
Radi dominirate in samostojno vodite erotično igro. Od partnerja boste pričakovali, da bo vzdržljiv, spontan in da bo lahko sledil vašemu tempu. Strastno boste uživali v vročih objemih ter se prepuščali ljubezni in seksu brez kakršnihkoli predsodkov. V zanosu boste praskali in grizli. V kolikor partner ne bo pripravljen na vroč seks, pa boste hitro izgubili zanimanje.

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
Zelo boste čustveni in prikrito erotični. Uživali boste v dolgi predigri, posebej boste občutljivi na poljube v predelu vratu. Do konca tedna se boste dobro zavedali svoje čustvenosti, postali boste bolj svobodni in strastni. Imeli boste naglašen čut za okus, uživali boste v poljubih in oralnem seksu. Znali boste prebuditi domišljijo svojega partnerja.

Ljubezen: 5
Seks: 6


VODNAR
Po naravi ste zapeljivi in šarmantni. Ker ste svobodnega duha, ne marate, da vas partner pri čem omejuje. Želite se zabavati, družiti in spoznavati nove ljudi. Uživali boste v spektru erotičnih igric, šepetanju, provokativnem vedenju in izzivanju. Vaš duh je nadvse mladosten, zato vas partnerji, nekdanji in sedanji, težko pozabijo.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI
Pomembno vam je, da ste prepričani v ljubezen ter zvestobo partnerja, saj se lahko šele nato prepuščate erotičnim igricam. Osvojijo vas komplimenti, sproščate se ob dolgi predigri in ljubljenju. Sramežljivost boste nadoknadili z izkušnjami. Medtem ko bo rasla vaša samozavest, boste tudi vi postajali vse bolj čutni in seksualni. 

Ljubezen: 6
Seks: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.