Magazin > Horoskop in Numerologija
1983 ogledov

Vroči horoskop za teden od 29. do 5. maja 2019

astrologija, horoskopi
Kako se bosta razumela s partnerjem?

OVEN
V tem tednu boste malce preveč raztreseni, da bi se lahko posvetili partnerju in njegovim potrebam. Vaša čustva bodo zameglila vse ostale potrebe, na račun tega pa bo trpela tudi spolnost. O tem se boste morali pogovoriti s partnerjem, drugače vaju čakajo še dodatne težave v odnosu. 

Ljubezen: 3
Seks: 2

BIK
Ta teden boste delali na tem, da spremenite vajine navade v postelji. To je sicer dobra poteza, a ne pretiravajte. Morate se zavedati, da vašemu partnerju ustreza spolnost, ki sta jo imela do sedaj. Če si boste želeli kaj novega, se boste morali o tem najprej pogovoriti. Vse je v odprtosti in dovzetnosti za želje in potrebe drugega, zapomnite si to. 

Ljubezen: 2
Seks: 4

DVOJČKA
Da boste zapeljali svojega partnerja in ga popeljali do užitkov, boste morali vložiti veliko truda. Vaš partner bo namreč precej zahteven, zato vam bo spolnost predstavljala izziv. S tem pa bosta tudi popestrila zadeve in razbila rutino, v katero sta zapadla v preteklih tednih. Le potrudite se, da bosta oba uživala. 

Ljubezen: 3
Seks: 4

RAK
Najbolj naklonjena vam bo prva polovica tedna, medtem ko se bodo zadeve med rjuhami kasneje ohladile. Vajin odnos ne bo tako strasten, kakor ste vajeni. Svoje potrebe torej zadovoljite na začetku, kasneje pa se posvetite čustvom in romantiki. Nujno potrebujeta tudi povezavo na čustvenem področju.  

Ljubezen: 3
Seks: 3

LEV
V tem tednu boste iskali bolj globoko povezavo s partnerjem, ne le fizičnega užitka. To je sicer v redu, vendar pa pazite, da ne boste povsem pozabili  na partnerja in njegove potrebe. Morala bosta uskladiti vajine želje, le tako bosta lahko oba uživala v vajinem odnosu. Seks bo v tem tednu z vaše strani postal ljubljenje. 

Ljubezen: 6
Seks: 3

DEVICA
Zelo boste radovedni v tem tednu. Nenehno si boste želeli poskušati nove stvari. Zagotovo se boste oddolžili partnerju za malce manj spolnosti v prejšnjem tednu. Poskrbite pa, da se bosta s partnerjem pogovarjala kaj komu ustreza, da ne bosta počela zadev, v katerih nekdo od vaju ne uživa. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

TEHTNICA
V tem tednu se vam bo ponudila možnost, da še bolj izboljšate svoje veščine med rjuhami. Do tega vas bo privedel vaš partner, in sicer z malce nenavadnimi, a še kako žgečkljivimi predlogi. V kolikor bosta odkrita drug do drugega, je pred vama skoraj magičen teden, zato ga dodobra izkoristite. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

ŠKORPIJON
Ta teden ne boste najbolj razpoloženi za spolnost in igrice med rjuhami. Vaš partner bo nad tem malce presenečen, vendar pa vas bo razumel, da se morate posvetiti drugim  zadevam. Šele ob vikendu lahko pričakujete nekaj več dogajanja, ko se boste lahko bolj sprostili in predali. Naj se vam nikamor ne mudi. 

Ljubezen: 2
Seks: 2

STRELEC
Na vsak način boste želeli pokazati partnerju, kako zelo vas privlači. To bo napravilo zadeve med rjuhami še bolj vroče, kakor so bile do sedaj. Vaša glava bo polna porednih idej, zato bo vaš partner kar malce presenečen. Tega od vas prej ni bil navajen. Spremembe bodo šle v pozitivno smer, zato le tako naprej!

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
Prihajajoči teden bo za vas izredno čustven. Potrebovali boste veliko pozornosti in naklonjenosti s strani partnerja, da se mu boste lahko predali. Vse vrste sprememb bi vas lahko spravile iz tira, zato vaš libido ne bo tako visok. Partner vas bo sicer razumel, a poskusite tudi vi razumeti njega in mu ugoditi. 

Ljubezen: 4
Seks: 2

VODNAR
Tista močna energija, ki vas je obdajala v prejšnjem tednu, se bo nadaljevala tudi v tem. Še vedno boste polni strasti in želje po spolnosti, vaš partner pa bo prav tako navdušen nad vsem tem dogajanjem med rjuhami. Pazite le, da ne boste na račun tega zanemarili ostalih obveznosti. 

Ljubezen: 3
Seks: 5

RIBI
V preteklem tednu ste se naučili nekih novih prijemov, ki jih boste sedaj s pridom izkoristili. Vaš partner bo več kot navdušen. Nikakor pa ne smete zapostaviti vajinih čustvenih potreb, zato si vsaj en dan v tem tednu vzemita za romantiko. To vaju bo še bolj zbližalo in spolnost naredilo še intenzivnejšo. 

Ljubezen: 5
Seks: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.