Magazin > Horoskop in Numerologija
1961 ogledov

Vroči horoskop za teden od 3. 12. do 9.12. 2018

horoskop
Kako vam kaže v ljubezni?

OVEN
Zelo boste romantični, a nikoli ne boste ločili seksa od ljubezni. Pozorni boste in ne boste naredili česa, kar ne bi prijalo vašemu partnerju. Vaš orgazem ne bo preveč močan, ampak bolj prikrit, tih in dolgotrajen. Toda če bo vašega partnerja to vzburjalo, boste zaigrali spontane in močne orgazme. Pripravljeni boste uresničiti vsako njegovo zamisel.

Ljubezen: 6
Seks: 4

BIK
Najbolj pomembno vam bo, da vas bodo vsi občudovali. Zelo hitro boste dosegli seksualni vrhunec, če vas bo partner gledal z navdušenjem. Samski, videz vam bo zelo pomemben, zato boste izbirali partnerje, ki bodo atraktivni in bodo privlačili pozornost okolice. Vztrajali boste pri svoji svobodi, tudi pri seksu. Radi se boste spogledovali in uživali boste na norih zabavah. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

DVOJČKA
Pri seksu boste pričakovali popolnost, zato boste imeli občutek, da niste dovolj dobri. Tudi do partnerja boste zelo kritični. Samski, v sebi boste imeli strah do umazanije in vnetij, zato se boste lahko popolnoma sprostili samo, če se boste ljubili s poznano osebo, ki zadovoljuje vse vaše higienske kriterije. Tuširanje pred in po seksu, včasih tudi med, bo za vas nujno. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

RAK
Seks vam ne bo najvažnejša stvar v življenju. Bolj boste uživali pri igri zapeljevanja kot pa pri samem odnosu. Dokaj dobro boste disciplinirani in radi se boste prilagajali partnerju. V postelji boste sposobni biti tisto, kar se bo od vas pričakovalo in s pomočjo seksa boste lahko navezali partnerja nase. Orgazem za vas ne bo nujen, čeprav ste ga sposobni doživeti, tudi večkrat zaporedoma.

Ljubezen: 5
Seks: 4

LEV
Seks je za vas ena najbolj pomembnih stvari v življenju in jemali ga boste skrajno resno. Zaradi tega vas ne bodo zanimale kratkotrajne afere in površne zveze. Iskali boste močno osebnost, ob kateri bi lahko izrazili vso svojo strast. Redni seks bo nuja. Zelo boste vzdržljivi in sposobni popolnoma, fizično in psihično, izčrpati svojega partnerja.
 
Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA
Na seks boste gledali predvsem kot na zabavo. Doživljali ga boste kot normalno nadaljevanje druženja z osebo, ki vam je všeč. Ker boste na seks gledali kot na nekaj zanimivega in zabavnega in ga ne boste doživljali resno kot drugi ljudje, boste sposobni pogosto menjati partnerje. Pred seksom se boste radi pogovarjali in se dogovarjali o tem, kaj bosta delala.

Ljubezen: 4
Seks: 4

TEHTNICA
O vaši seksualnosti obstaja kar nekaj zablod. Razlog za takšno mišljenje leži predvsem v dejstvu, da ste zelo previdni in se pri ničemer ne prenaglite, tudi pri seksu ne. Samski, zelo vam je pomembno, da partnerja najprej spoznate, preden postaneta intimna. Ko se boste vezali, pa se boste prelevili v seksualno nenasitno osebo, kajti v resnici ste zelo direktni in nimate zavor. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
Pri seksu boste zelo nepredvidljivi. Ne boste imeli pravega občutka za mero. Predigra vam ne bo pomenila veliko, zato boste raje takoj prešli k stvari. Med samim odnosom boste imeli navado opazovati partnerjevo obnašanje, še posebej njegov izraz na obrazu. Edina slabost bo v tem, da ne boste preveč vezani na samo enega partnerja.
 
Ljubezen: 3
Seks: 4

STRELEC
Vaše življenje bodo vodila čustva, tako bo tudi pri seksu. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo, če boste le lahko izrazili svoje najbolj skrite občutke. Imeli boste bujno domišljijo in hrepeneli boste po nežnosti. Zaradi tega vam bodo najbolj odgovarjali svobodni partnerji. Med samim seksom boste prepustili dominacijo partnerju in boste delovali zadržano.

Ljubezen: 5
Seks: 4

KOZOROG
Uživali boste pri seksu in zelo boste strastni. Včasih se boste težko zadržali in boste lahko postali malce agresivni. Če je to vašemu partnerju všeč, bo z vami lahko doživel nepredstavljivo zadovoljstvo. Spontani boste in ne boste trpeli omejitev. Partner bo z vami popolnoma iskren in vam bo odkril svoje majhne skrivnosti. Med seksom boste zelo glasni.

Ljubezen: 5
Seks: 6

VODNAR
Znali boste uživati pri seksu, toda včasih boste tudi pretiravali. Partnerjev videz in njegovo obnašanje vam veliko pomenita, medtem ko se ljubita. Nežnost in masaža vas vzburjata. Med seksom radi poslušate glasbo, med odmori pa sladkarije in pijača postanejo del vašega rituala. Pri seksu ste počasni, predigra vam pomeni skoraj toliko kot sam odnos.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RIBI
Radovednost vas bo vlekla k poskusom in k iskanju novih načinov, kako bi še lahko zadovoljili svoj seksualni ego. V tem tednu vam ne bodo tuji spolni pripomočki, ki bodo na vas delovali zelo stimulativno. Ljubezni in nežnosti ne boste povezovali s seksom. Med odnosom vam bodo najpomembnejše roke, usta in jezik. Perverzije bodo za vas sestavni del igre.

Ljubezen: 3
Seks: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.