Magazin > Horoskop in Numerologija
509 ogledov

Vroči horoskop za teden od 3. do 11. maja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Se boste ta teden zaljubili?

OVEN
Na erotičnem področju se bodo samskim ponujale velike priložnosti. V tem tednu boste lahko končali z avanturami in našli stalnega partnerja. Vezani pa boste začeli delovati drugače. Vaš nov odnos do ljubezni in partnerstva bo popestril tudi vajino intimno življenje. 

Ljubezen: 5
Seks: 5


BIK
Erotično področje vezanih se bo tokrat navezovalo na globoke teme, razrešitev skrivnosti ali obogatitev spolnega življenja. Naučiti se boste morali, kako se izogniti ljubosumnim scenam in nezaupanju. Samski pa boste veliko več in bolj brezskrbno uživali v seksu. 

Ljubezen: 3
Seks: 4


DVOJČKA
Seks bo v tem tednu manj pomemben, več pozornosti boste namenili čustvom. Če se bosta s partnerjem ujela, boste vezani v njem seveda uživali, če pa partnerju ne bo do seksa, si ga pa tudi vi ne boste želeli. Samski pa boste poskrbeli, da bodo potrebe zadovoljene, za kaj več pa se tudi ne boste trudili.

Ljubezen: 4
Seks: 3


RAK
Vaše fantazije bodo lahko v tem tednu postale resničnost, saj se vam bodo odprla vrata v najbolj skriti svet erotike in orgazma. Tako samski kot vezani boste imeli v rokah prav vsa sredstva, da boste lahko po kratkem postopku uresničili vse dolgo potlačene erotične želje.

Ljubezen: 5
Seks: 6


LEV
Vezani ne boste zmagali, če boste v postelji samo enkrat izpolnili partnerjeva pričakovanja. Seks, erotiko, strast, potrebo in vse, kar spada zraven, boste v tem tednu lahko doživeli še mnogo močneje, če se boste le malo bolj potrudili. Samski boste imeli največ sreče proti koncu tedna.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DEVICA
Karkoli boste vezani počeli ta teden, da bi bili v postelji zadovoljni in predvsem zadovoljeni, bo to zagotovo obrodilo sadove. Vsi tisti, ki ste še samski, pa boste ta teden ali pa najkasneje na začetku naslednjega omrežili nekoga, ki vas bo v postelji pozitivno presenetil. Držite se ga!

Ljubezen: 5
Seks: 5


TEHTNICA
V sredini tedna se bo samskim ponudilo nekaj priložnosti za seks, pri katerem boste lahko glasni. Pustite se presenetiti, zagotovo ne boste razočarani. Vezani pa boste oboževali seks na vse načine in v vseh pozah, da bo le akcija. Največ je lahko pričakujete proti koncu tedna.

Ljubezen: 4
Seks: 5


ŠKORPIJON
Samske čaka dolg, vroč in strasten teden, ki bo zanimiv, vendar nekoliko negotov, če boste želeli seks povezati z ljubeznijo. Pozabite na čustva! Pri vezanih se bo v tem tednu bolj poredko kaj dogajalo. Nujno potrebujeta popestritev! Naj vas pot popelje v trgovino z erotičnimi pripomočki.

Ljubezen: 3
Seks: 4


STRELEC
Ne bojte se partnerju zaupati svojih erotičnih želja. Morda boste presenečeno ugotovili, da so tudi njegove zelo podobne vašim. In ne pozabite, če ne boste povedali, kaj želite, tega ne morete pričakovati. Samski pa ne bodite preveč izbirčni. Morda vam bo želje izpolnila prav posebna oseba. 

Ljubezen: 5
Seks: 4


KOZOROG
V tem tednu bodo erotične iskrice kar skakale naokoli. Samski boste potrebovali samo še malo nežnosti in duševne harmonije, pa se boste spojili z osebo, ki vas privlači. Vezani pa boste spoznali, da je vaš partner pripravljen storiti marsikaj, samo da bi vas spravil v posteljo in to je pohvalno. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

VODNAR
Samski ne boste prav dobro vedeli, kateri cvet je pravi. Toliko bo možnosti in priložnost, da ne boste več vedeli, kaj si v resnici želite. Vrnile se bodo stare simpatije, nove pa boste srečevali na vsakem koraku. Pri vezanih bo še najbolj vroče v sredini tedna, ko boste za partnerja najbolj privlačni.

Ljubezen: 4
Seks: 4


RIBI
Seks bo v tem tednu ena izmed najpomembnejših stvari, v njem boste uživali bolj kot pa katerokoli drugo astrološko znamenje. Tako vezani kot tudi samski boste zelo aktivni, le da se boste morali slednji za seks malo bolj potruditi. Žareli boste od življenjske sle in potrebe po ljubljenju.

Ljubezen: 5
Seks: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.