Magazin > Horoskop in Numerologija
7773 ogledov

Vroči horoskop za teden od 30. novembra do 6. decembra 2020

ljubezen, par Profimedia
Vas čaka romantičen teden?

OVEN
Nestrpno boste čakali na nove priložnosti in morda celo na novega partnerja. V tem tednu ga najbrž še ne boste našli in vaše spolno življenje bo bolj kot ne mirovalo. Tudi v ljubezni stvari ne bodo potekale po vašem načrtu. Samski boste morali še malce počakati na tistega pravega, ki vam bo zmešal glavo. 

Ljubezen: 2
Seks: 2

BIK
Skrivnosti glede vašega razmerja bodo prišle na dan. Pripravljeni se boste pogovoriti o globokih in občutljivih zadevah. Vaše ljubezensko življenje v tem tednu ne bo ravno cvetelo, pa tudi pri spolnosti ne pričakujte, da bi se stvari lahko obrnile na bolje. Počakajte na naslednji teden.

Ljubezen: 1
Seks: 2

DVOJČKA
Pred vami je naporen teden, ki bo odvrnil vaše misli od vsega drugega. Ne glede na to, kako radi imate partnerja, bo v tem tednu žal pristal na drugem mestu. Če bo vaš partner vztrajen, vas bo lahko spravil v boljšo voljo in med rjuhe, vendar pa ne boste uživali tako kot običajno. Zato bi bilo še najbolje, da bi najprej rešili druge težave, preden se boste spustili v seks. 

Ljubezen: 4
Seks: 1

RAK
V tem tednu boste veliko govorili o seksu in kaj vse bi radi počeli, vendar pa se ne boste ravno spravili k akciji. Vsem boste dali vedeti, kako obožujete igrice med rjuhami, a vendar ne boste ravno pri volji za kakšne podvige. Vaš libido bo lahko dvignil vaš partner, če vas bo le ujel v pravem trenutku. Malo manj govorjenja in več akcije!

Ljubezen: 3
Seks: 2

LEV
Če ste bili v prejšnjem tednu zelo aktivni, bo v tem tednu malo drugače. Preveč boste občutljivi in čustveni, da bi se lahko spravili k seksu kar tako. Partner bo moral z vami ravnati kot v rokavicah. Šele ko bo ustregel vsem vašim željam, se boste pripravljeni podati z njim v posteljo. Malo manj komplicirajte in se raje bolj sprostite. 

Ljubezen: 4
Seks: 2


DEVICA
V prvi polovici tega tedna boste precej pod stresom, zato vam ne bo ravno do igric med rjuhami. Ko boste uredili zadeve na drugih področjih, pa boste želeli partnerju pokazati, da ste še vedno precej navihani in razigrani. Kar bosta zamudila v prvi polovici tedna, bosta zagotovo nadoknadila v naslednjih dneh. Poskusite se malce bolj sprostiti. 

Ljubezen: 2
Seks: 3

TEHTNICA
V tem tednu boste doživeli olajšanje, saj se bo odnos med vama s partnerjem izboljšal. Zato boste vaši boljši polovici med rjuhami posvetili več pozornosti in pričakujete lahko, da se vam bo partner oddolžil v enaki meri. Pazite le, da ne boste preveč zagnani, ko vam bo enkrat steklo kot po maslu. Vse ima svoje meje, zato se vi zavedajte vajinih. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

ŠKOPRIJON
Tisti odnosi, ki bodo bolj čustveni, bodo ta teden boljši. S partnerjem se bosta morala veliko pogovarjati, da se bosta ujela v postelji, saj se bodo vajine želje v tem tednu spreminjale iz dneva v dan. Malce popestrita dogajanje s kakšnim položajem, ki ga drugače ne uporabljata prav pogosto. Znalo bi biti zanimivo. 

Ljubezen: 4
Seks: 3

STRELEC
Ta teden bo za vas bolj umirjen. Partnerju boste hvaležni, ker se vam bo posvečal, vendar pa ne boste čutili tako velike potrebe po fizični bližini. Malce boste raztreseni, zato boste vaše in partnerjeve potrebe postavili v ozadje. Vseeno pa si vzemite čas zase. Ko se boste spravili v akcijo, boste zagotovo pozabili na skrbi. 

Ljubezen: 5
Seks: 2

KOZOROG
V tem tednu boste nagnjeni k avanturam, zato boste na vsakem koraku iskali nekaj novega in vznemirljivega. Poskusite v to vključiti tudi vašega partnerja, drugače bi to znalo zanetiti prepir med vama. Če pa se bosta skupaj lotila novih podvigov, bo to prineslo novo in zelo močno strast med vaju. Zelo zanimiv teden je pred vami, izkoristite ga!

Ljubezen: 3
Seks: 5


VODNAR
Čeprav bodo v začetku tedna stvari delovale zelo dolgočasno, se vam obeta nepozaben konec tedna. Če partner ne bo pripravljen eksperimentirati, nikar ne pritiskajte nanj, saj boste tako negativno vplivali na njegovo razpoloženje. Če boste v ospredje postavili njegov užitek in udobje, boste užitka vsekakor deležni.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI
Nikoli ni lahko svojih čustev spraviti v besede, a vsekakor je vredno poskusiti. Ta teden bo pravi, da jih izrazite svojemu partnerju. Ta vas bo poslušal in vam bo na vsak način skušal pomagati. Zavedajte pa se, da ima tudi on težave in da morate tudi vi prisluhniti njemu. Izlivu čustev bo sledil nepozaben seks. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.