Magazin > Horoskop in Numerologija
1983 ogledov

Vroči horoskop za teden od 31. 12. do 6. 1. 2019

astrologija, horoskop
Kako vam kaže v ljubezni?

OVEN
Novo ljubezen ali vsaj seksualni stik boste poiskali nekje v soseski in to s pomočjo svojih voajerskih navad in tehnik. V primeru, da veliko časa preživite na internetu, boste lahko zboleli za simptomom virtualne ljubezni. Imeli boste določene seksualne težave, o katerih vam bo nerodno govoriti. Povezane bodo predvsem z vašim psihičnim stanjem.

Ljubezen: 2
Seks: 2

BIK
Vztrajali boste pri svoji neodvisnosti in ne boste kazali nikakršnih namer, da bi pri svojem opustošenem ljubezenskem in seksualnem življenju kaj spremenili. Proti koncu tedna se boste ponovno razvedrili in stvari se bodo začele pomikati z mrtve točke. Hladna izolacija bo za vami. Z glasnim seksom boste naznanili novo obdobje.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DVOJČKA
Pričakujte povečanje čustev in seksualnega nagona, kajti kamorkoli boste šli, boste pretiravali. Na novo zaljubljeni boste vsem kazali svoje občutke in strasti, tako da boste mnogim šli že zelo na živce. Ohranite občutek za zasebnost in se užitkom raje prepuščajte doma. Tam se boste tudi lažje sprostili.

Ljubezen: 6
Seks: 5

RAK
Kupite nenavaden kostum ali erotično igračko in zadovoljite partnerja na način, o katerem je do sedaj samo sanjal. Nov ljubezenski položaj bo lahko hitro pregnal rutino. Poskrbite, da se bo vaše seksualno življenje prebudilo iz monotonosti in dolgočasja. Dovolite partnerju, da vam pove, po čem hrepeni in videli boste, da boste uživali bolj kot kadarkoli prej.

Ljubezen: 5
Seks: 5

LEV
Vezani poskušajte svojega partnerja napeljati k temu, da se bo ponovno zaljubil v vas. To naredite s prikrito igro zapeljevanja. Tudi kakšen striptiz v njegovem naročju ne bi bil odveč. Zavrtite mirno glasbo in se počasi ter v ritmu slecite samo za njegove oči. Sprostita se lahko tudi v kadi in ob kozarcu dobrega vina.

Ljubezen: 4
Seks: 3

DEVICA
Vašemu partnerju ni všeč vaša potreba po stalni dominaciji in nadzoru, kajti zaradi tega že počasi izgublja svoje samospoštovanje in samozavest. Da se bo položaj izboljšal in popravil, mu občasno dovolite, da on začne vajino ljubezensko igro. Naj vam pove, kaj ima rad, vi se pa potrudite, da boste v celoti izpolnili njegove želje.

Ljubezen: 3
Seks: 4

TEHTNICA
Ljubezenski odnos poskušajte polepšati z daljšo predigro in s sočnimi poljubi. Videli boste, da bo vzburjenje začelo naraščati in tako boste še bolj uživali. Nikoli ni prepozno za izboljšanje seksualnega življenja, zato uporabite čim več zanimivih in vzburljivih položajev. Svoje seksualne veščine preizkusite tudi na različnih mestih v hiši ali morda celo v avtu!

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
Ne boste imeli nadzora nad svojimi razburkanimi strastmi. Nekaj vas bo vleklo nazaj, vi pa boste želeli iti naprej, zaradi tega ne boste zadovoljni in ostali boste celo nepotešeni. Če do sedaj še vedno niste prepričani, ali vas ljubljena oseba želi ali ne, se bo v naslednjem tednu marsikaj razjasnilo. Postali boste bolj priljubljeni in zelo privlačni.

Ljubezen: 5
Seks: 3

STRELEC
Doživeli boste adrenalinski šok, od katerega se boste še dolgo pobirali. Neustavljiva seksualna revolucija, ki se bo dogajala v vašem ljubezenskem življenju, vam bo prinesla veliko nepozabnih užitkov. Ne imejte prevelikih pričakovanj, da ne boste razočarani, če se ne bodo uresničila. Ljubezen bo že našla pot do vas.

Ljubezen: 3
Seks: 4

KOZOROG
Veliko boste delali, celo več, kot vam je v navadi, kar bo vašemu partnerju postajalo rahlo sumljivo. Ljubezen v službi? Ne bi bilo prvič. Vse pa bo v najboljšem redu, če ste svobodni, samski, nevezani. Če pa bo druga oseba vezana, boste na žalost več jokali kot pa se ljubili. Kakorkoli že, bodite pazljivi.

Ljubezen: 2
Seks: 4

VODNAR
Maksimalno boste uživali v ljubezni in pri seksu ter ljubosumno čuvali tisto, kar imate. Dočakali boste svojih pet minut, zato boste srečni, nežni in romantični, kar vsekakor ne bo v skladu z vašim temperamentnim duhom. Spoznali boste, da se v postelji predvsem ljubita in ne vojskujeta.

Ljubezen: 5
Seks: 4

RIBI
Nikjer ne boste imeli miru, še najmanj pa v lastnem domu. Občutili boste, da se morate nujno osvoboditi vseh spon in vezi in ne bo vam pomembno, kaj si bodo drugi o tem mislili. Pri seksu in v ljubezni vas bo spremljal pustolovski duh in želeli boste preizkusiti vse novo. Za svoje dobro vseeno pazite, s kom se boste spustili v seksualne odnose.

Ljubezen: 2
Seks: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.