Magazin > Horoskop in Numerologija
5162 ogledov

Vroči horoskop za teden od 4.11. do 10. 11. 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To vas čaka v ljubezni.

OVEN
V tem tednu boste želeli uživati v dobrih stvareh, to pomeni tudi v dobrem seksu. Za to pa boste morali vaši boljši polovici dati jasno vedeti, kaj si želite med rjuhami, da vas bo lahko zadovoljila. V kolikor boste želeli imeti kar največ od vajinih igric, boste morali kar sami prevzeti pobudo in zavzeti dominanten položaj. Vaš partner bo presenečen, toda pozitivno.

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK
V prihodnjih dneh se boste precej posvečali sami sebi. Pomemben vam bo le lastni užitek, zato se bosta s partnerjem težko ujela med rjuhami. Ne bi bilo slabo, če bi poskrbeli za užitek obeh, saj je tudi vaša boljša polovica zelo pomembna. Ko boste spregledali, da ni vse v vašem užitku, se bosta ponovno ujela več kot odlično.

Ljubezen: 3
Seks: 2

DVOJČKA
V tem tednu se boste izkazali kot seksualni mojstri. Vaši boljši polovici ne bo jasno, od kod vam ti novi prijemi in nove ideje. Svoje skrivnosti obdržite zase, poskrbite le, da bosta oba uživala. Za vajine aktivnosti si vzemite čas, boste videli, da boste še kako potrebovali udoben prostor in veliko časa, saj vaše ideje tokrat ne bodo poznale meja.

Ljubezen: 4
Seks: 6

RAK
Sramežljivost boste v tem tednu potisnili na stran in popolnoma se boste odprli boljši polovici. Nenehno boste pripravljeni na akcijo, zato to tudi jasno pokažite. Na dan bo prišla vaša divja narava, še bolj boste uživali v erotičnih igricah. Kar ste zamudili v prejšnjem tednu, boste v tem tednu zagotovo nadoknadili.

Ljubezen: 5
Seks: 5

LEV
Ta teden vam bo pisan na kožo. Vse, kar si boste zadali, vam bo uspelo, pa naj bo to zapeljevanje simpatičnega neznanca ali pa presenečenje za vašo boljšo polovico. Teden vam bo vsekakor naklonjen, popeljite sebe in druge v višave užitkov. Vendar pa bodo lahko malce trpela čustva, saj bodo v tem tednu telesni užitki na prvem mestu.

Ljubezen: 3
Seks: 6

DEVICA
V tem tednu poskrbite, da vama s partnerjem ne bo dolgčas. Imeli boste namreč veliko energije in vaša strast bo na vrhuncu. Svojega partnerja očarajte s kakšnim novim in tudi norim predlogom. Čeprav se bo sprva upiral, se vam bo kasneje prepustil in oba bosta presenečena, kako pestro bo med rjuhami. Z idejami na dan!

Ljubezen: 4
Seks: 5

TEHTNICA
V tem tednu boste imeli v sebi veliko poželenja. Je pa res, da boste malce raztreseni in ne boste točno vedeli, kako bi uresničili vse vaše želje in potrebe. Le povejte partnerju, kaj točno si želite, pa bosta že skupaj našla pot do užitka. Pred vami je sicer naporen teden, tako da si vsak večer vzemite nekaj časa za sprostitev s partnerjem.

Ljubezen: 3
Seks: 4

ŠKORPIJON
V tem tednu se boste bolj posvečali čustvom. Ko se boste čustveno povezali s partnerjem, boste z njim še bolj uživali v postelji. Odlična rešitev bi bila romantična večerja v začetku tedna, saj bi vaju res povezala, kasneje pa bi vas še vedno grel spomin na to večerjo in bi si partnerja še bolj želeli. Premislite!

Ljubezen: 4
Seks: 3

STRELEC
V tem tednu boste od partnerja zahtevali preveč. Ne bo vam mogel ustreči pri prav vsaki želji, to imejte v mislih. Nekako bosta morala skleniti kompromis, da bosta oba zadovoljna in zadovoljena. Dogovorita se, da vsak dan eden pove, kaj bi počel med rjuhami ali zunaj njih. Veliko bi pripomoglo k vajinemu odnosu, če bi začinila zadeve v postelji.

Ljubezen: 2
Seks: 3

KOZOROG
V začetku tedna boste preveč zaverovani sami vase, osredotočali se boste samo na svoje potrebe. Tudi med posteljnimi aktivnostmi se boste bolj posvečali sami sebi in ne toliko partnerju. To bo lahko prineslo nekaj napetosti med vaju. Poskusite narediti nekaj lepega tudi za vašo boljšo polovico. Verjemite, da je lepše, če v seksu uživata oba, ne samo vi.

Ljubezen: 3
Seks: 2


VODNAR
Prva polovica tega tedna bo za vas zelo pestra. Polni boste idej in pričakovanj, ki jih boste poskušali uresničiti z vašim partnerjem. Vendar pa vam bo proti koncu tedna zmanjkovalo energije in časa za vse, tako da boste malce zapostavili vajine potrebe. Pazite le, da vam bo ostalo vsaj nekaj energije za poredne igrice ob večerih.

Ljubezen: 5
Seks: 4

RIBI
V tem tednu boste morali pokazati veliko mero samozavesti. Če boste prepričani vase in v svoj seksi videz, potem boste neustavljivo privlačni za nasprotni spol. To svojo energijo prenesite tudi v posteljo. Če se boste še malce sprostili, bo to pomenilo veliko večji užitek za vas in za partnerja. Nič ne bo narobe, če boste uživali. Pokažite to!

Ljubezen: 3
Seks: 4

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.