Magazin > Horoskop in Numerologija
1468 ogledov

Vroči horoskop za teden od 4. 2. do 10. 2. 2019

astrologija, horoskop
Tako bo potekalo vaše čustveno življenje.

OVEN
Vas bo zelo težko ujeti. Najbolj vam bo odgovarjalo preoblačenje v kostume, tudi igra vlog vam ne bo tuja. Od položajev vam bo najbolj ustrezalo na boku. Nikar se ne čudite, če se boste preveč zapletli. Tudi jezik bo dobrodošel. Zelo dobri boste v vratolomnih akcijah, ki pa jih boste izvajali bolj zase, kot za partnerja.

Ljubezen: 4
Seks: 5

BIK
Korak naprej, dva nazaj. Toda ko se končno odločite za enega partnerja, ga ne izpustite zlahka. Odgovarjal vam bo občutek močne pripadnosti, bližine in topline. Seveda med vse to sodita tudi stik z očmi in počasen ritem. Zelo se boste potrudili, še posebej če bo partner o vaših seksualnih sposobnostih obvestil tudi svoje prijatelje.

Ljubezen: 5
Seks: 5

DVOJČKA
Dokler vas ne bo nekdo osvojil, se boste vedli kot da ste iz ledu, nato pa boste pokazali, da imate domišljijo in spuščali se boste v nemogoče položaje. Ob vsem tem boste partnerju šepetali na uho raznorazne perverzije. Vaš seksualni nagon oziroma apetit bo zelo izražen. Nastopili boste v trenutku, hitro in močno.

Ljubezen: 4
Seks: 6

RAK
Za posteljne užitke boste samski izbirali sanjskega partnerja. Najbolje, da takoj zavzamete položaj, ki jamči seksualno intimnost in zadostno količino romantike. Vezani se boste potrudili, da boste svojega partnerja zadovoljili in storili boste vse, da ga boste pripeljali do orgazma. Pri seksu vam je on na prvem mestu.

Ljubezen: 6
Seks: 5

LEV
Vaše glavne značilnosti bodo spontanost, zapeljivost in zahtevnost. V postelji ste poskusili skoraj vse, zato boste radi prevzeli vodstvo in partnerja kaj naučili. Ženskim pripadnicam bo odgovarjal položaj, kjer bodo one zgoraj, saj bodo tako same naredile večino dela. Bolj se boste osredotočali na svoj vrhunec, kot pa na partnerjevega.

Ljubezen: 4
Seks: 6

DEVICA
Vi ste hedonist, ki ne mara hiteti. Radi imate božanje. Torej, predigra bo pri vas trajala tudi po nekaj ur. Pomagali si boste s kremami, lubrikanti in ostalimi pripomočki. Na partnerja boste želeli narediti dober vtis. Orgazem partnerja bo torej največja nagrada za vaš vloženi trud.

Ljubezen: 5
Seks: 5

TEHTNICA
Ne marate pravil in nikoli ne delate tistega, kar se od vas pričakuje. Zaradi prepovedi vam zavre kri. Od položajev boste takoj izbrali stoječega. Potrebujete kakovost in inspiracijo. Če se boste potrudili, bo zadovoljen tudi partner, v nasprotnem primeru pa boste zadovoljili samo sebe.

Ljubezen: 4
Seks: 4

ŠKORPIJON
Seks kot igra moči je za vas neznanka. Igro radi začenjate ležerno, malce naivno in zabavno. Občasno zamenjajte ritem. Zelo boste temeljiti in se boste trudili, saj se vam bo zdelo tako prav. Vaš partner bo v glavnem zadovoljen. Tisti, ki bodo od vas želeli in pričakovali nežnost, pa malo manj.

Ljubezen: 4
Seks: 5

STRELEC
Vam nič ni neugodno. Predstavnice tega znaka nikoli ne zaigrate orgazma, lahko doživite tudi večkratne. Imeli boste dokaj čuden pristop k seksu. Storili boste vse, da bi partnerja vzburili, saj ste v tem pravi strokovnjaki. Toda brez najave se boste v določenem trenutku umaknili in se vedli, kot da se nič ni zgodilo.

Ljubezen: 3
Seks: 4

KOZOROG
Diskretni ste in ne marate se izpostavljati na javnih mestih. Toda znotraj štirih sten boste z zadovoljstvom pokazali, kaj znate. Partnerju se boste usedli v naročje in se spremenili v nedolžno bitjece. Ne bodite sebični. Vse boste delali po predpisih, počasi, umirjeno, vodila vas bo logika.

Ljubezen: 5
Seks: 4

VODNAR
Hitri seks pri vas ne pride v poštev, saj vas samo vrže iz ravnotežja. Obožujete bližino, zato je vaš najbolj idealen položaj tisti, ko partnerju položite noge na ramena. Tudi moški predstavniki tega znamenja boste v tem tednu čutili močan spolni libido, kar bo prijalo vaši partnerici. Potrudite se zanjo.

Ljubezen: 6
Seks: 5

RIBI
Za vas je seks umetnost. Ni je stvari, ki vam še ni padla na pamet. Pričakovali boste popolno podrejenost in poslušnost. Partner vam bo moral jasno pokazati, da uživa v vsem, kar mu delate. Zagreti boste za razne ljubezenske igre; bolj boste grobi, bolj všeč vam bo partner. Brez težav ga boste pripeljali do orgazma.

Ljubezen: 4
Seks: 6

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.