Magazin > Horoskop in Numerologija
1268 ogledov

Vroči horoskop za teden od 5. do 11. aprila 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Ovni, pestro bo!

OVEN
Raziskujte svoje in partnerjevo telo. Zakaj ne bi vsak dan ta teden odkrili in raziskali nove erogene cone? Literature na to temo na spletu ne manjka.

Ljubezen: 5
Seks: 5


BIK
Pri seksu si boste zaželeli razvajanja, vaš apetit bo visok. V primeru, da boste zadovoljeni v vseh pogledih, bo vaš libido ta teden prav astronomsko visok.

Ljubezen: 3
Seks: 4


DVOJČKA
Ta teden izbirajte bolj neobičajne položaje. Tudi če bodo tehnično zahtevnejši, boste to doživeli kot razburljiv izziv in z veseljem se boste potrudili, da boste iz dneva v dan boljši.

Ljubezen: 3
Seks: 4


RAK
Če si želite predigre, ki vam bo resnično pognala kri po žilah, pobrskajte po ponudbi kakšne erotične spletne trgovine. Tudi če ne boste nič kupili, bo učinek zelo pozitiven!

Ljubezen: 3
Seks: 5


LEV
Kdo pravi, da bi se morali ljubiti v spalnici? Ta teden lahko preizkusite jedilno mizo, kuhinjski pult, morda celo balkon ali pralni stroj s prižgano centrifugo. Vse novosti bodo dobrodošle.

Ljubezen: 3
Seks: 4


DEVICA
Za ta teden vam horoskop predlaga, da daste prednost položajem, v katerih boste vi spodaj. Ne bo vam do pretiranih aktivnosti, boste pa uživali v razgledu.

Ljubezen: 5
Seks: 4

TEHTNICA
Vaš libido bo imel ta teden vzpone in padce. Dobro izkoristite priložnosti, ko bo na vrhuncu, in si omogočite nepozabne užitke sami ali v dvoje.

Ljubezen: 3
Seks: 3


ŠKORPIJON
Kaj pravite na sladek seks? Imate morda čokoladni sirup, stepeno smetano ali med? Karkoli od tega mora biti še posebno slastno, če z njim namažete partnerja in nato počasi poližete z gole kože.

Ljubezen: 4
Seks: 5


STRELEC
Osredotočeni boste predvsem na dve stvari, na materialno varnost in seks. Z lahkoto boste nadzirali svoja čustva in poželenja. 

Ljubezen: 5
Seks: 5


KOZOROG
Zamislite si igro vlog. Pokvarjeni policist in naivna voznica, ustrežljivi vodovodar in pohotna gospodinja … Ta teden ste lahko dobesedno vsak dan kaj drugega!

Ljubezen: 4
Seks: 3


VODNAR
Eksperimentirajte z zadrževanjem orgazma. Ta teden se vam pri seksu ne bo nikamor mudilo, pa tudi svoje telo boste imeli zelo pod kontrolo, zato prav lahko odkrijete nove dimenzije užitka.

Ljubezen: 5
Seks: 4


RIBI
Vsekakor uporabite kakšen poreden erotičen pripomoček, najbolje vsak dan drugega. Bodite kreativni in pobrskajte po domačih omarah. Marsikaj vam lahko pride prav!
 
Ljubezen: 4
Seks: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.