Magazin > Horoskop in Numerologija
1280 ogledov

Vroči horoskop za teden od 6. 5. do 12. 5. 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Se boste na novo zaljubili?

OVEN
Znašli se boste pred porednimi izzivi, ki vam jih bo pripravil partner. Nikar se ne ustrašite, to bo le popestrilo dogajanje med rjuhami. Pred vama je izredno pester teden, vendar bosta morala delati tudi na pogovoru in zaupanju, ki bi se lahko malce skrhalo. Vseeno pa vam bo vse to dogajanje zelo prijalo.

Ljubezen: 3
Seks: 4

BIK
Vaš partner bo izredno zahteven do vas, zato se boste sami raje umikali, kakor da bi se soočili s tem. Zato vam tudi ne bo toliko do dogajanja med rjuhami, ki bi bilo sicer ta teden lahko kaj pestro. Dokler se boste skrivali, ne pričakujte veliko akcije. S svojim vedenjem boste močno vplivali tudi na partnerja in njegov libido, ki bo precej nižji.

Ljubezen: 3
Seks: 1

DVOJČKA
Vaša pričakovanja bodo zelo visoka, vendar boste tudi vi pripravljeni veliko delati na užitku obeh. V kolikor bo tudi vaš partner tako zagret, lahko pričakujete naval strasti in potenja med rjuhami. Le najti morate način, kako boste tudi v partnerju prebudili vso to strast, ki se bo nabirala v vas.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
Znašli se boste v začaranem krogu, saj nikakor ne boste mogli uskladiti vaših želja s partnerjem. To se vama zelo redko zgodi, zato boste precej zmedeni. Šele po nekaj globokih pogovorih bosta našla rešitev. Najbolj naklonjen vam bo konec tedna, ko se bosta oba lažje sprostila in prepustila.

Ljubezen: 2
Seks: 2

LEV
Nikakor se ne boste mogli sprostiti v postelji, saj vas bodo mučile druge skrbi in dvomi. Dokler ne boste razrešili tega, bo tudi vaša spolna sla precej manjša kakor po navadi. Vaš partner sicer ne bo navdušen nad vašim vedenjem, vendar vas bo poskušal razumeti. Oddolžite se mu za to!

Ljubezen: 4
Seks: 2

DEVICA
Potrebovali boste izredno veliko pozornosti in naklonjenosti partnerja, da se mu boste sploh pripravljeni predati. Vaša čustva bodo prevladala nad spolnim nagonom, zato ne bo toliko dogajanja kot v preteklih tednih. Poskusite si urediti čustva, šele potem boste lahko ponovno uživali med rjuhami.

Ljubezen: 5
Seks: 2

TEHTNICA
Nagnjeni boste k precej tveganim dejanjem v postelji. Nikar ne pojdite preko svojih meja, saj ne boste zadovoljni z rezultatom. Bolje je, da se držite tistega, za kar točno veste, da ugaja tako vam kakor tudi vašemu partnerju. Vedno morate gledati na zadovoljstvo obeh, zato je pomembno zaupanje.

Ljubezen: 3
Seks: 2

ŠKORPIJON
V tem tednu boste nagnjeni k temu, da uresničite prav vse partnerjeve želje, ne glede na to, kako nenavadne bodo. Vajino intimno življenje bo precej bolj pestro, kakor je bil v prejšnjih tednih. Prav občutila bosta, kako vaju razganja od hormonov in poželenja. Ta teden bo imel na vas izredno močan erotični vpliv.

Ljubezen: 4
Seks: 5

STRELEC
Počutili se boste izredno omejeno in nikakor ne boste znali izraziti svojih pravih želja. Komunikacija med vama bo precej slaba, zato se bosta tudi v postelji precej težko ujela. Morali boste delati na tem, da se boste s partnerjem lahko bolj odkrito pogovarjali o svojih željah in potrebah. Naporen teden je pred vami.

Ljubezen: 3
Seks: 2

KOZOROG
Znebili se boste razvlečenosti in predvidljivosti, ki vas je obdajala v preteklem tednu. Končno boste postali bolj pogumni in željni dogajanja. Prevzemite zadeve v svoje roke, naj partner ve, kako močno si ga želite, to bo zagotovo pogrelo dogajanje med rjuhami. Dobro izkoristite te naklonjene dni!  

Ljubezen: 4
Seks: 4

VODNAR
Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede zadev v postelji, čeprav navadno takšne stvari rešite sami. Vaš partner bo sicer malce presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Vsi kdaj pridemo na točko, ko potrebujemo pomoč drugih.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI
Ta teden boste trdo delali na tem, da dobite pohvalo od partnerja. Čutili boste močno potrebo po dokazovanju in le-tega se boste lotili v postelji. Svoje osebne zadeve raje rešite kje drugje, v postelji pa poskrbite, da bosta oba uživala, ne le vaš partner. Tudi vi ste pomembni, ne pozabite tega.

Ljubezen: 4
Seks: 3

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.